Daan’s Delights – Huiskamerrestaurant

Daan’s Delights Huiskamerrestaurant

Altijd veganistisch, altijd anders en altijd gezellig!

Meer weten?

Vegan-Verrassingsdiner

nieuwe data volgen in voorjaar 2018

In de lente en zomer bereiden Danielle & Bart een kleurrijk en zomers vegan feestje voor, voor een steeds wisselend publiek. We nodigen je uit voor een compleet 3 (of 4)-gangen verrassingsdiner bereid met verse seizoensproducten. Iedere gang is met liefde en uitsluitend veganistische ingrediënten bereid. We zitten bij mooi weer aan lange tafels in de tuin in Deil met uitzicht op de weilanden, en mocht het regenen zitten we lekker warm binnen in de voormalige boerderij van Erna & Henk.

Bij de gangen serveren we lekkere waters maar je bent van harte welkom om zelf je (non)alcoholische dranken mee te nemen.

Data volgen zsm  voor 2018
Locatie: Krooiweg 5, Deil.

Tarief
Voor het 3- (of 4-) gangen verrassingsdiner is het tarief € 25,00 pp.

Reservering
Stuur een mailtje naar Danielle op info@studiovandaan.nl om te reserveren. Vermeld daarin in ieder geval het aantal personen en eventuele dieetwensen en/of allergieën. Omdat we met z’n allen aan grote tafels zitten, ben je ook alleen van harte welkom!
Let op! Reserveer tijdig, want plaatsen zijn beperkt!

Na ontvangst van je mail, verzoeken we je in de bevestigingsmail om het totaalbedrag via de rekening over te maken om je reservering definitief te maken.
Zo hoeven we op de avond zelf niet meer met geld in de weer. Zodra het bedrag is binnengekomen, is je reservering definitief.

We kijken erg uit naar de lente en hopen je weer te mogen ontmoeten in Deil,

Daniëlle & Bart

PRAKTISCH

  • Volledig veganistisch drie-gangendiner waarbij wezoveel mogelijk gebruik maken van verse, biologische producten. We beloven je dat je zuivel, vis of vlees geen moment zal missen! Durf je het aan?
  • Tarief: 25,00 p.p. Alleen met reservering!
  • Maximaal 22 aanmeldingen en max met een groepje van 4 mensen.
  • Reserveren kan bij Danielle via info@studiovandaan.nl

Let food be your medicine – Socrates