Daan’s Delights – Huiskamerrestaurant

  • Daan’s Delights Huiskamerrestaurant

    Altijd veganistisch, altijd anders en altijd gezellig!

    Meer weten?

DA-AN’s Delights – Vegan Pop-Up Restaurant

Zondag 22 April – 17.30 uur

Dit keer bereiden passievolle veganisten Danielle & Anita een kleurrijk en lentefris vegan feestje voor je. We nodigen je uit voor een compleet vegan 3 -gangen verrassingsdiner bereid met verse seizoensproducten. Iedere gang is met liefde en uitsluitend veganistische ingrediënten bereid.

Bij de gangen serveren we lekkere waters maar je bent van harte welkom om zelf je (non)alcoholische dranken mee te nemen.

Locatie: Handelstraat 83, Oog in Al, Utrecht. 

Het tarief voor het 3-gangen verrassingsdiner is het tarief € 25,00 pp.

Reservering

Je plekje reserveren kan met deze link. De betaling verloopt dan via IDEAL.

Speciale wensen? Stuur een mailtje naar Danielle op info@studiovandaan.nl. Vermeld daarin in ieder geval het aantal personen en eventuele dieetwensen en/of allergieën. Omdat we met z’n allen aan grote tafels zitten, ben je ook alleen van harte welkom! Kom je met een groepje? Dan graag maximaal met 4 personen om de sociale sfeer te behouden.
Let op! Boek je plekje tijdig, want plaatsen zijn beperkt!

Na ontvangst van je mail, verzoeken we je in de bevestigingsmail om het totaalbedrag via de rekening over te maken om je reservering definitief te maken.
Zo hoeven we op de avond zelf niet meer met geld in de weer. Zodra het bedrag is binnengekomen, is je reservering definitief.

We kijken erg uit naar de lente en hopen je weer te mogen ontmoeten Utrecht

Daniëlle & Anita

Let food be your medicine – Socrates