Postpartum Prep – Wat te verwachten na je bevalling? (Workshop)

Postnatale Prep

Wat te verwachten NA je bevalling?
Praktische tips & tricks voor iedere aanstaande ouder

Postpartum Prep workshop: wat te verwachten na je bevalling?

De postnatale (of postpartum) periode, die meteen na de geboorte aanbreekt en ongeveer 6 weken duurt, is een tijd voor herstel en rust. Nieuwe moeders zijn net zo kwetsbaar als de nieuwgeborenen in deze tijd, en ook zij verdienen extra zorg en aandacht. Om in staat te zijn je kindje(s) alle aandacht en zorg te geven die hij/zij verdient, moeten we als moeders sterk, gezond en in evenwicht zijn; iets waar het lichaam haar eigen tijd voor nodig heeft. Aangezien onze baby’s vaak al hun voeding via ons verkrijgen, is het onze belangrijkste taak om als eerste goed voor onszelf te zorgen en het leven zo makkelijk mogelijk te maken.

In deze workshop ter voorbereiding op de eerste tijd NA de geboorte beantwoorden we al je vragen over deze tijd. Het is een praktische voorbereidingsworkshop om de transitie naar moederschap zo soepel mogelijk te laten verlopen met de beste praktische tips & tricks. We bespreken hoe je de eerste dagen dat de baby thuis aankomt en de eerste weken thuis zo prettig mogelijk kan maken, we bekijken wat voeding voor je kan betekenen, hoe je je postnatale lichaam kan verzorgen, hoe je je hormoonbalans kan herstellen en hoe je op je moederinstinct kunt leren vertrouwen.  De workshop wordt gegeven in het Engels.

Deze foto is uit een privécollectie. Svp op geen enkele wijze gebruiken.

Yogadocente Anita Dobre

Anita is yogadocente en (pre- & postnatale) doula. Ze komt oorspronkelijk uit Letland en spreekt daarom Engels. Anita heeft haar zwangerschaps-, postnatale- en Well-Women yogadocentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd. Ze is zelf moeder van twee mooie dochters en weet uit eigen ervaring en vanuit haar samenwerking met de verloskundigen van Utrecht-West, hoe belangrijk een goede start van de postnatale fase is.  Het is haar missie geworden om zwangere dames goed op deze, soms pittige fase, voor te bereiden. Met haar praktische kijk op dingen en haar no-nonsense aanpak geeft Anita de beste tips zodat iedere aankomende moeder zo goed mogelijk door de postnatale fase heen komt en er zo veel mogelijk van kan genieten.

Praktische Informatie

  • Docente: Anita Dobre
  • Voertaal: Engels
  • Geplande workshop dagen & tijden:
  • Zaterdagochtend 19 mei 10.00-12.00 uur
  • Tarief: 20,00
  • Plekjes zijn beperkt tot 10 dames.
  • Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op!
  • Aanmelden voor de workshop kan via ons yogaschema: zoek de dag en tijd van je keuze op, en klik op ‘Registreren’. De betaling verloopt vervolgens via IDEAL.
  • Locatie: Handelstraat 83, Utrecht

Liever een privé-les?

We bieden deze speciale postnatale voorbereidingsworkshop aan in het Nederlands en het Engels. Als je meer hierover wil weten, stuur dan een mailtje naar Danielle op info@studiovandaan.nl

Tarief: € 50,- voor 1 uur. De dag en tijd van de les is flexibel en kun je met de docente zelf afspreken. Locatie: bij je thuis of in Oog in Al.

Online Inschrijven op je telefoon, tablet of pc

Met ons online inschrijfsysteem kun je je plek reserveren in de les van je keuze. Je betaalt vervolgens via IDEAL, wel zo gemakkelijk!