Wobbelyoga voor kinderen

Wobbelyoga Workshop (4-8 jr)

Speel, lach en verwonder

Bekijk de Agenda

Wobbelyoga-workshop voor kinderen van 4-8 jaar

Ken je het al? De WOBBEL

De Wobbel (Wobbelboard) is een fantastische ontdekking. Houten speelgoed dat jong en oud beweegt. De Wobbel is een prachtig balansbord, of misschien wel een schommel? Of een racebaan? Een luie stoel? Het is in ieder geval een geweldig speelgoed! Het vergroot je lichaamsbewustzijn en stimuleert balans, bewegen, kracht, spelen en ontdekken.

De Wobbel is niet alleen goed voor de kleine yogi’s, maar ook vriendelijk voor het milieu. Hij is namelijk volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. Daarnaast zijn de natuurproducten EKO wolvilt en duurzaam kurk in de Wobbel verwerkt. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

Monique van Studio Rafiki geeft Wobbelyoga-workshops bij studio Vandaan voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud (max 1.40 m)

Zij vertelt: ‘Door yoga heb ik mijn lijf beter leren kennen. Wat mijn grenzen zijn en ongekende mogelijkheden. Met de aandacht bij mijn adem, ben ik in het moment en weet ik dat het goed is zoals het is. Dat wil ik doorgeven aan kinderen. Je bent goed zoals je bent, met al jouw talenten en gekkigheden. Speel, lach en verwonder – dat is mijn motto! Met de Wobbel wordt kinderyoga nóg speelser. Wobbelyoga gaat over balans, kracht en focus. Elk kind stapt met een grote glimlach van de Wobbel af’.

Docente: Monique Lijftogt

Monique van Studio Rafiki volgde haar opleiding bij de Jip & Jan Academie. Zij is terug te vinden in het register. Haar opleiding Sherborne Samenspel zal zij in 2017 afronden. Sinds oktober 2017 is zij ook gecertificeerd Wobbelyogadocent en opgenomen in het register. “Mijn naam is Monique. Ik geef kinderyoga, ben kinderyogacoach, drink graag koffie, ik wil graag leren haken, ben soms net zo eigenwijs als Pippi Langkous en ik houd van koekjes bakken en bijzondere marktjes. Af en toe schrijf ik over kleine geluksmomentjes.” Lees meer over Monique.

Praktische Info

  • Aanmelden voor de workshop kan ook via ons yogaschema. Zoek de datum op van je keuze en reserveer met de blauwe knop!
  • Let op: de plekjes zijn beperkt tot 6 kinderen.
  • Wobbelyoga is geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud (max 1.40 m)
  • De les wordt gegeven door de gekwalificeerde en ervaren kinderyogadocente Monique Lijftogt
  • Tarief voor je kindje: € 15,00