Selecteer een pagina
7

Aanmelden

Bij studio Vandaan ben je van harte welkom voor wekelijkse Zwangerschapsyoga en Postnatale Yogalessen maar ook eenmalige workshops en (beval)cursussen. Alle wekelijkse lessen vind je in ons hybride Yogaschema. Een overzicht van onze workshops, (beval)cursussen en retraites vind je in de Agenda.

Hoe kan ik me aanmelden?

Om lessen en workshops te kunnen volgen, heb je een account nodig in ons inschrijfsysteem B-sport. Hiermee kan je zelf je inschrijvingen beheren, aankopen doen en je facturen terugvinden.

Aanmelden voor Yoga

Je bent aangemeld in 5 stappen

Stap 1. Creëer een account

Stap 2. Vul ons inschrijfformulier in met je gegevens*. *Met je inschrijving ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Stap 3. In jouw persoonlijke profiel, klik op de knop “See our entire offer” en je vindt ons yogaschema, de geplande workshops, onze leskaarten en de webshop.

Stap 4. Zoek de les, workshop of cursus van je keuze in ons Yogaschema of in Workshops.

Stap 5. Reserveer een plekje door de juiste credit aan te kopen en te betalen via Ideal. De reserveringsbevestiging ontvang je vervolgens via e-mail.

Vervolgens kan je altijd via Log in op onze website of via de B-sport App voor Apple of Android, met je inloggegevens op ons platform inloggen.

Voorbereiding

TIP: Check voordat je vertrekt het adres van de locatie om te zien of er specifieke aanwijzingen zijn. Neem je eigen yogamatje mee of een grote handdoek voor over het studiomatje, denk ook aan een flesje water en een warm vestje.

TIP: Ben je ingeschreven voor een live-stream les, workshop of cursus via Zoom? Dan ontvang je automatisch de Zoom meeting gegevens (link en ww) 15 min voor aanvang. Meer over Live-stream les volgen. 

Heb je al een B-Sport account?

1. Log hier in met je e-mail adres en bestaande wachtwoord.

2. Vul ons inschrijfformulier verder in. Met je inschrijving ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

3. Na het verzenden ervan arriveer je in jouw persoonlijke profiel, waar je in de linkerbalk kan wisselen tussen jouw verschillende studio’s.

“Naast dat het als zwangere prettig is om te worden begeleid in je lichaam, zacht en verantwoord te blijven bewegen en tijd te nemen voor ontspanning, is het ook een fijne voorbereiding op de geboorte”.

Anne, moeder van 2 kindjes, Utrecht.

Onze Retraites

weg van de drukte in Drenthe & de Betuwe

Ga je mee op retraite? Onze locaties bevinden zich in de mooie Nederlandse natuur en het groen. Zodat je hoofd mag leegraken en je weer in contact kan komen met jezelf, jouw verlangens en jouw lichaam. Kies voor een weekendretraite in het mooie Drenthe als je de tijd hebt of voor een dagretraite dichter bij Utrecht.

Wat vonden zij van de retraite?

“Heerlijk, één grote verwennerij, herkenning, inspiratie en een bron van vertrouwen”

Olivia, Zwangerschapsyogaweekend

“Wat een fijn, warm weekend, vol verbondenheid en rust. Je bent het waard om jezelf dit te geven.”

Marjolein, Zwangerschapsyogaweekend

“Heerlijk, precies wat ik nodig had, in allerlei opzichten. Warm, verbinding, rust, focus, kwetsbaar & open, interessant. Heel erg bedankt voor het creëren van deze setting. Heel waardevol!”

Caroline, zwanger van haar 2e kindje, over de Zwangerschaps-weekendretraite

“Heerlijk eten. Een waardevol moment voor jezelf en de baby, voor bewustzijn en ontspanning in je zwangerschap.”

Annelies, zwanger van haar 1e kindje over de Zwangerschaps-weekendretraite