7

Aanmelden

Bij studio Vandaan ben je van harte welkom voor wekelijkse Zwangerschapsyoga en Postnatale Yogalessen maar ook eenmalige workshops en (beval)cursussen. Alle wekelijkse lessen vind je in ons hybride Yogaschema. Een overzicht van onze workshops, (beval)cursussen en retraites vind je in de Agenda.

Hoe kan ik me aanmelden?

Om lessen en workshops te kunnen volgen, heb je een account nodig in ons inschrijfsysteem B-sport. Hiermee kan je zelf je inschrijvingen beheren, aankopen doen en je facturen terugvinden.

Aanmelden als nieuwe klant

Je bent aangemeld in 5 stappen

 

1. Ben je nieuw? Maak een B-Sport account aan met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

2. Vul ons inschrijfformulier in met je gegevens. Met je inschrijving ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

3. Na verzending arriveer je in jouw persoonlijke profiel. Klik op de knop “See our entire offer” en je vindt ons yogaschema, de geplande workshops, onze leskaarten en de webshop.

4. Zoek de les, workshop of cursus van je keuze in ons Yogaschema of in Workshops.

5. Reserveer een plekje door een proefles, losse les, een leskaart of een workshop/cursus credit aan te kopen en te betalen via Ideal. De reserveringsbevestiging ontvang je vervolgens via e-mail (check de spam folder) en de factuur van je aankoop is in je account te downloaden.

Vervolgens kan je altijd via Log in op onze website of via de B-sport App voor Apple of Android, met je inloggegevens op ons platform inloggen.

Aanmelden

Heb je al een B-Sport account?

 

1. Log hier in met je e-mail adres en bestaande wachtwoord.

2. Vul ons inschrijfformulier verder in. Met je inschrijving ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

3. Na het verzenden ervan arriveer je in jouw persoonlijke profiel, waar je in de linkerbalk kan wisselen tussen jouw verschillende studio’s.

4. Klik op de knop “See our entire offer” en je vindt ons yogaschema, de geplande workshops, onze leskaarten en de webshop.

4. Reserveer een plekje in de les van je keuze via ons Yogaschema of via Workshops, door een proefles, losse les, een leskaart of een workshop/cursus credit aan te kopen en te betalen via Ideal. De reserveringsbevestiging ontvang je vervolgens via e-mail (check de spam folder) en de factuur van je aankoop is in je account te downloaden.

5. Vervolgens kan je altijd via Log in op onze website of via de B-sport App op ons platform inloggen.

Met je inschrijving en deelname aan onze activiteiten ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Annuleringsbeleid. 

“Ik ben super tevreden over de zwangerschapsyogalessen bij studio vandaan en het aanbod naast de lessen (zoals zwangerschapsmassage, postnatale lessen, cursus, etc). Jullie filosofie, de persoonlijke benadering en betrokkenheid, de docenten en hun deskundigheid zijn dingen dat jullie onderscheiden en speciaal maken. Ik kan Studio vandaan iedereen aanraden en weet nu al dat ik weer bij jullie terecht kom bij een volgende zwangerschap.”

– Josefina

studio Vandaan in Utrecht