Actievoorwaarden – Lente Actie

Deelnamevoorwaarden:

Zondag 8 maart is het International Vrouwendag! En daarom zetten we graag een aanstaande moeder in het zonnetje :-)! Met je deelname aan de actie ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • De winactie geldt van do 5 maart 2020 t/m zo 8 maart 2020.
  • Iedereen mag meedoen aan de winactie, maar let op: de deelneemster moet wel zwanger zijn ten tijde van de workshop!
  • Ma 9 maart maken we de winnaar bekend via Instagram. Houd ons dus in de gaten!
  • Met de winnaar wordt ook persoonlijk contact opgenomen via een instagram message.
  • De winnares heeft dan 48 uur de tijd om haar prijs te claimen door op ons berichtje te reageren en ons te mailen met haar voorkeur voor een datum.
  • Na afloop geeft de deelneemster een korte review (per mail) over hoe je de workshop hebt ervaren.
  • De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld :-).

De prijs: 1x deelname aan de workshop Post Partum Prep van Studio Vandaan in Utrecht. Tijdens de workshop bereid je je voor op een fijne kraamtijd en de eerste weken met je kindje. De actie geldt voor één zwangere die kan deelnemen aan de workshop op één van de geplande data dit voorjaar/deze zomer (én uiterlijk vóór 1 september 2020).

Meer informatie over de workshop en de geplande data vind je op hier.

Hoe maak je kans?

Doe het volgende tussen do 5 maart en zo 8 maart:
1. Volg @studiovandaan op instagram.
2. Laat een symbool bloempje achter in de comment onder de post van de Lente Actie op Instagram en vertel ons waarom jij of je vriendin deze workshop goed zou kunnen gebruiken nu je zwanger bent/zij zwanger is!
3. Wil je winnen voor een zwangere vriendin? Vergeet niet om je vriendin in je reactie te taggen!

Heb je gewonnen?

Reageer op ons instagram berichtje en geef vervolgens per mail jouw datumvoorkeur aan ons door. Geef je het aan een vriendin? Dan stuur je ons haar naam, email-adres en haar datumvoorkeur. Wij schrijven jou of haar dan kosteloos in voor de workshop op de datum van je keuze. De deelname-datum wijzigen is daarna niet meer mogelijk. Mocht de workshop onverhoeds niet doorgaan, dan ben je of is zij uiteraard welkom om op een andere datum aan te sluiten.