Selecteer een pagina

studio Vandaan

Studio Vandaan is volledig ingericht op zwangerschap en nieuw moederschap. Bij ons vind je alle begeleiding op je pad van kinderwens tot moederschap. Met fertiliteits- zwangerschaps- en postnatale yogamassagesworkshopscursussen en retraites, ondersteunen we je met liefde in deze bijzondere en kwetsbare levensfase. Je vindt onze lessen online én bij jou in de buurt in Utrecht.

7

FAQ

Hier vind je de veelgestelde vragen

Zit je antwoord er niet bij? Je kan ons contacten via het formulier hieronder.

Hoe meld ik me aan voor Yoga?

Alles over hoe je je kan aanmelden voor onze wekelijkse Zwangerschapsyoga of Postnatale yogalessen, lees je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een workshop of cursus?

Aanmelden voor een eenmalige workshop of (beval)cursus verloopt gemakkelijk via onze Agenda, waar je direct een plekje kan reserveren voor de datum van je keuze. Heb je nog geen account (in ons systeem B-sport)? Dan kan je deze hier aanmaken middels de knop 'inschrijven' (even naar beneden scrollen in het scherm).

Wat neem ik mee?

Kom je naar een live les? Neem een eigen matje of een grote handdoek mee voor over de studio-mat. Een flesje water en een warm vestje is prettig. Niet op alle locaties kan je je omkleden, dus kom alvast in comfortabele (yoga/sport)kleding naar de les.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Ja, je reservering in onze wekelijkse yogalessen kan je kosteloos zelf wijzigen of annuleren via het systeem of de app tot 24 uur voor aanvang van de les. Voor workshops en onze bevalcursussen geldt een annuleringstermijn van 48 uur voor aanvang. Meld je je binnen de geldende annuleringstermijn af, dan brengen we de lescredit of het volledige workshop- of cursustarief in rekening. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Ik ben ziek, wat nu?

Wanneer je ziek bent en je niet kan deelnemen aan een les/workshop of massage, dan horen we het graag zo snel mogelijk.  Erg fijn als je ons zsm kan berichten via Whas-app (06-41368389) of mail op info@studiovandaan.nl, zodat we de docente/masseuse/behandelaar op de hoogte kunnen brengen. Ook bij ziekte gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals hierboven vermeld.

 

Kan ik een cadeaubon geven?

Ja, zeker! We hebben verschillende cadeaubonnen; je kan een specifieke massage of leskaart cadeau geven of een bon met een bepaald tegoed.

In onze webshop vind je (onder het tabblad "cadeaubonnen"), alle soorten bonnen die we standaard hebben.

Bij je aankoop maak je een account aan zodat we de betaling kunnen verwerken en we de bon kunnen genereren voor je, en ontvangt de ontvanger op een dag/tijd van jouw keuze de digitale cadeaubon in haar mail.

Wil je liever ook een papieren bon ontvangen, dat kan ook! Dat kan met deze losse productlink en voor €3,50 extra versturen we de bon ook naar je/de ontvanger toe.

 

Wat zijn de kosten?

Kom je voor Yoga? Kom dan de eerste keer voor een proefles met korting, volg losse lessen of koop een van de voordelige lessenkaarten. Hier vind je onze Yogatarieven en onze Massagetarieven.

Kan ik mijn lescredits gebruiken voor alle yogalessen?

Je kan de credits van je leskaart gebruiken voor alle reguliere, wekelijkse yogalessen in ons schema, zowel de in-studio lessen als de live-stream lessen via Zoom. Je kan de credits niet gebruiken voor het boeken van eenmalige workshops, yoga specials of (online)cursussen.

Wat nu als ik eerder beval?

Geen probleem! We kunnen de geldigheid van je resterende lescredits verlengen zodat je postnatale yogalessen kan volgen. Mail ons even na je bevalling op info@studiovandaan.nl.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker! Na je aankoop kan je de factuur ervan terugvinden in je persoonlijke B-Sport account. Log in.

Kan ik mijn factuur declareren?

Dit verschilt sterk per verzekering en je pakket. Wij raden aan om je verzekeringsvoorwaarden op te vragen bij je verzekering voor jouw pakket. Sommige verzekeraars stellen aanvullende eisen voor vergoeding.

[Omdat wij internationaal zijn opgeleid bij Birthlight (Birthlight.com) zijn we niet aangesloten bij de VYN of ‘Samen Bevallen’. Uiteraard zijn wij KVK geregistreerd op nummer 30248966 0000 voor het geven van zwangerschapsyoga en workshops ter voorbereiding op de bevalling.]

Contactformulier

  Yogalocaties

  In jouw buurt

  Volg yogales bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze locaties. We zitten verspreid over Utrecht in verschillende wijken; in het Centrum, Oost, West én Zuilen.

  Liever met de auto?

  Naar enkele locaties kan je beter op de fiets komen, maar ook met de auto ben je welkom op de locatie bij Verloskundigenpraktijk Doula of in onze studio 110 in Ondiep, waar je gratis kan parkeren in de buurt.

  Oudegracht 328 a/d Werf – (Utrecht-Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf op het waterniveau (ter hoogte van fietsenwinkel ‘Maring’ op de Oudegracht-straatniveau).

  Yoga Moves, locatie JvS (HOT) – Jan v Scorelstraat 41, Utrecht (kleine zaal).

  Verloskundigenpraktijk Doula – (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54. Je bent welkom via de zijdeur op de AHG Fokkerstraat. Gratis parkeren in de buurt.

  BirthSpace (workshops & massages) – (Leidsche Rijn) Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. In het bedrijfsverzamelgebouw. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

  Studio 110 - Boerhaaveplein 110, Utrecht (Ondiep). Je vindt onze studio op de eerste verdieping, aan het einde van de gang. Gratis parkeren in de wijk en voor de deur.

  Massagelocaties

  In jouw buurt

  We snappen dat het fijn is om je massage dichtbij huis te ontvangen.

  Om die reden zitten we verspreid over heel Utrecht; van Overvecht tot Kanaleneiland en Leidsche Rijn.

  Bovendien zijn we op de Utrechtse Heuvelrug én in de Betuwe te vinden.  Je bent van harte welkom op één van onze locaties.

  Met Dorinde: Studio 110 - Boerhaaveplein 110, Utrecht (Ondiep). In de oude school, gratis parkeren.

  Met Eveline: Studio Magnolia Mama: Vanilleweg 53, Utrecht (Leidsche Rijn). Goed bereikbaar met OV. Gratis parkeren.

  Met Marlies: BirthSpace: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Goed bereikbaar met OV, gratis parkeren.

  Met Marlise: Marmamama: Talmalaan 70, Utrecht (Kanaleneiland), gratis parkeren.

  Met Monique: Praktijk MOOZ - Othellodreef 17, Utrecht (Overvecht), gratis parkeren

  Met Maddy: Sisu Geboortepraktijk - Puntdraadhof 26, Utrecht (Hoograven). Goed bereikbaar met OV. Gratis parkeren.

  Omgeving Utrecht:

  Met Jolien: Prakijk Lien - Prins Clausplantsoen 10, Driebergen, gratis parkeren.

  Met Sephora: De Omhelzing in Doorn (op ongeveer 20 minuten van Utrecht), gratis parkeren.

  Met Kim: Wombility in Buurmalsen, de Betuwe, (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.

  Met Danielle: studio Vandaan, Maurik, de Betuwe (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.