Yogalocaties in Utrecht

Locaties

  1. Oudegracht 328 a/d Werf – (Utrecht-Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf op het waterniveau (ter hoogte van fietsenwinkel ‘Maring’ op de Oudegracht-straatniveau).
  2. Verloskundigenpraktijk Doula – (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54. Je bent welkom via de zijdeur op de AHG Fokkerstraat. Gratis parkeren in de buurt.
  3. Yoga Moves, locatie JvS – Jan v Scorelstraat 41, Utrecht (2: kleine zaal).
  4. Yoga Moves, locatie ONE – St. Janshovenstraat 1, Utrecht (1: grote zaal).
  5. Ruimte voor Aandacht – Singelsteeg 2, Utrecht. Dit is een zijstraatje van de Westerkade. De ingang van de grote zaal vind je links om het hoekje aan het einde van de steeg. Graag je fiets parkeren op de Westerkade en niet in het steegje vanwege de doorgang voor bewoners.
  6. BirthSpace – (Leidsche Rijn) Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. In het bedrijfsverzamelgebouw. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

Massage Locaties

  1. Met Maddy: Sisu Geboortepraktijk: in Hoograven – Utrecht. Voor de deur gratis parkeergelegenheid.
  2. Met Lizanne en Paulina: BirthSpace: in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV. Gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur.
  3. Met Danielle: Maurik, de Betuwe (op ong 35 min van Utrecht). Voor de deur gratis parkeergelegenheid.

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief

en ontvang een

GRATIS

Yogales

voor thuis!

.

Ontvang iedere maand het laatste nieuws, leswijzigingen en updates over ons workshop & cursusaanbod. (Uitschrijven kan met 1 klik en op ieder moment).