Yogalocaties in Utrecht

Yoga Locaties

 1. Oudegracht 328 a/d Werf – (Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf ter hoogte van fietsenwinkel Maring.
 2. Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht – Zijstraatje van de Westerkade. Je vindt ons in de grote ruimte. Graag je fiets parkeren op de Westerkade.
 3. KDV ’t Olefantje, Nieuwegracht 49, Utrecht.
 4. Landhuis in de Stad, Park Oog in Al 1 (Oog in Al). Eerste verdieping, Terraszaal. Bel aan bij de bel voor de 1e verdieping en we doen voor je open.
 5. Dobri Yogaspace, Handelstraat 83 Utrecht (Oog in Al).
 6. Ludens Kinderdagverblijf Aspelin, Curaçaostraat 2-1 Utrecht. (De hoek om tov de oude ingang). Aanbellen: bij het zwarte kastje aan de muur, rechts van de deur zijn twee opties, op het bovenste icoontje duwen: ‘Contacten’ dan kiezen voor “Kdv Aspelin” (bovenste icoontje). Dit activeert de telefoon en de docent kan dan de deur voor je open doen. Eenmaal binnen rechtdoor en via de trap naar de 1e etage lopen. Daar zal de docente je opwachten.
 7. studio Cremerstraat, Cremerstraat 390, Utrecht. Op de hoek Frederik van Eedenstraat/Cremerstraat nabij het Majellapark vindt je onze studio. Loop door het hek en de tuin naar de voordeur, daar vindt je de trap naar boven. (Nieuw Engeland).
 8. Verloskundigenpraktijk Doula, (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54 (Zuilen). De deur voor de Yogazaal is om de hoek bij de A.G.H. Fokkerstraat. Klop even aan, dan doen we open.
 9. BirthSpace: in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

Massage Locatie

 1. Met Anita: Dobri Yogaspace – Händelstraat 83, Utrecht (Oog in Al)
 2. Met Jorine: Prinses Margrietstraat 108bis, Utrecht (Zuilen)
 3. Met Paulina: BirthSpace: in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief

en ontvang een

GRATIS

Zwangerschapsyogales

voor thuis!

Ontvang iedere maand het laatste nieuws, updates over ons workshop & cursusaanbod en leswijzigingen.