studio Vandaan

Studio Vandaan is volledig ingericht op zwangerschap en nieuw moederschap. Bij ons vind je alle begeleiding op je pad van kinderwens tot moederschap. Met fertiliteits- zwangerschaps- en postnatale yogamassagesworkshopscursussen en retraites, ondersteunen we je met liefde in deze bijzondere en kwetsbare levensfase. Je vindt onze lessen online én bij jou in de buurt in Utrecht.

7

FAQ

Hier vind je de veelgestelde vragen

Zit je antwoord er niet bij? Je kan ons contacten via het formulier hieronder.

Hoe meld ik me aan voor Yoga?

Alles over hoe je je kan aanmelden voor onze wekelijkse Zwangerschapsyoga of Postnatale yogalessen, lees je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een workshop of cursus?

Aanmelden voor een eenmalige workshop of (beval)cursus verloopt gemakkelijk via onze Agenda, waar je direct een plekje kan reserveren voor de datum van je keuze. Heb je nog geen account (in ons systeem B-sport)? Dan kan je deze hier aanmaken middels de knop 'inschrijven' (even naar beneden scrollen in het scherm).

Wat neem ik mee?

Kom je naar een live les? Neem een eigen matje of een grote handdoek mee voor over de studio-mat. Een flesje water en een warm vestje is prettig. Niet op alle locaties kan je je omkleden, dus kom alvast in comfortabele (yoga/sport)kleding naar de les.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Ja, je reservering in onze wekelijkse yogalessen kan je kosteloos zelf wijzigen of annuleren via het systeem of de app tot 24 uur voor aanvang van de les. Voor workshops en onze bevalcursussen geldt een annuleringstermijn van 48 uur voor aanvang. Meld je je binnen de geldende annuleringstermijn af, dan brengen we de lescredit of het volledige workshop- of cursustarief in rekening. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Ik ben ziek, wat nu?

Wanneer je ziek bent en je niet kan deelnemen aan een les/workshop of massage, dan horen we het graag zo snel mogelijk.  Erg fijn als je ons zsm kan berichten via Whas-app (06-41368389) of mail op info@studiovandaan.nl, zodat we de docente/masseuse/behandelaar op de hoogte kunnen brengen. Ook bij ziekte gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals hierboven vermeld. 

 

Wat zijn de kosten?

Kom je voor Yoga? Kom dan de eerste keer voor een proefles met korting, volg losse lessen of koop een van de voordelige lessenkaarten. Hier vind je onze Yogatarieven en onze Massagetarieven.

Kan ik mijn lescredits gebruiken voor alle yogalessen?

Je kan de credits van je leskaart gebruiken voor alle reguliere, wekelijkse yogalessen in ons schema, zowel de in-studio lessen als de live-stream lessen via Zoom. Je kan de credits niet gebruiken voor het boeken van eenmalige workshops, yoga specials of (online)cursussen.

Wat nu als ik eerder beval?

Geen probleem! We kunnen de geldigheid van je resterende lescredits verlengen zodat je postnatale yogalessen kan volgen. Mail ons even na je bevalling op info@studiovandaan.nl.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker! Na je aankoop kan je de factuur ervan terugvinden in je persoonlijke B-Sport account. Log in.

Kan ik mijn factuur declareren?

Dit verschilt sterk per verzekering en je pakket. Wij raden aan om je verzekeringsvoorwaarden op te vragen bij je verzekering voor jouw pakket. Sommige verzekeraars stellen aanvullende eisen voor vergoeding.

[Omdat wij internationaal zijn opgeleid bij Birthlight (Birthlight.com) zijn we niet aangesloten bij de VYN of ‘Samen Bevallen’. Uiteraard zijn wij KVK geregistreerd op nummer 30248966 0000 voor het geven van zwangerschapsyoga en workshops ter voorbereiding op de bevalling.]

Contactformulier

  Yogalocaties

  In jouw buurt

  Idealiter volg je natuurlijk yogales bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze locaties. We zitten verspreid over Utrecht in verschillende wijken; in het Centrum, Oost, West én Zuilen.

  Naar sommige locaties kan je beter op de fiets komen, maar ook met de auto ben je welkom op de locatie bij Verloskundigenpraktijk Doula waar je gratis kan parkeren in de buurt of op de Willem Dreeslaan, waar je gratis kan parkeren op onze eigen parkeerplaats.

  Oudegracht 328 a/d Werf – (Utrecht-Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf op het waterniveau (ter hoogte van fietsenwinkel ‘Maring’ op de Oudegracht-straatniveau).

  Yoga Moves, locatie (ONE) – St. Janshovenstraat 1, Utrecht (kleine zaal).

  Yoga Moves, locatie JvS (HOT) – Jan v Scorelstraat 41, Utrecht (kleine zaal).

  Verloskundigenpraktijk Doula – (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54. Je bent welkom via de zijdeur op de AHG Fokkerstraat. Gratis parkeren in de buurt.

  BirthSpace (alleen workshops) – (Leidsche Rijn) Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. In het bedrijfsverzamelgebouw. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

  Studio Willem – Willem Dreeslaan 55, Utrecht. De entree van het pand zit aan de achterzijde en is bereikbaar via parkeerplaats van het pand aan de Oudlaan, waar er gratis parkeren van auto en fiets is. De kleine achterdeur vind in de rechterhoek van het pand (met de oranje poster). Loop door de gang, sla rechtsaf, en dan vind je onze studio aan de linkerzijde na de lichte hal en het keukenblokje.

  Massagelocaties

  In jouw buurt

  We snappen dat het fijn is om je massage dichtbij huis te ontvangen en daarom zitten we verspreid over heel Utrecht, in Leidsche Rijn én in de Betuwe.  Je bent van harte welkom op één van onze locaties.

  Naar sommige locaties kan je beter op de fiets komen (Centrum, Lombok), maar op meerdere locaties ben je ook van harte welkom met de auto, zoals in Hoograven of Overvecht waar je gratis kan parkeren in de buurt of bij Birthspace in Leidsche Rijn waar je gratis kan parkeren op de eigen parkeerplaats. Ook in de Betuwe kan je bij ons terecht; we masseren ook in Maurik (nabij Culemborg) en Buurmalsen. 

  Met Lizanne, Marlies of Paulina: BirthSpace: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Goed bereikbaar met OV, gratis parkeren.

  Met Esther: Oosterkade 11, (Utrecht-centrum) nabij treinstation Vaartsche Rijn, betaald parkeren in parkeergarage.

  Met Monique: Praktijk MOOZ – Othellodreef 17, Utrecht (Overvecht), gratis parkeren

  Met Marlise : Marmamama: Vleutenseweg 82, Utrecht (Lombok), betaald parkeren.

  Met Maddy: Sisu Geboortepraktijk: Utrecht (Hoograven), gratis parkeren. (Tijdelijk met zwangerschapsverlof)

  In de Betuwe:

  Met DanielleMaurik, de Betuwe (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.

  Met Kim: Wombility in Buurmalsen, de Betuwe, (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.