Yogalocaties in Utrecht

Locaties yogalessen & workshops

 1. Oudegracht 328 a/d Werf – (Utrecht-Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf op het waterniveau (ter hoogte van fietsenwinkel ‘Maring’ op de Oudegracht-straatniveau).
 2. Verloskundigenpraktijk Doula – (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54. Je bent welkom via de zijdeur op de AHG Fokkerstraat. Gratis parkeren in de buurt.
 3. Yoga Moves, locatie JvS – Jan v Scorelstraat 41, Utrecht (2: kleine zaal).
 4. Yoga Moves, locatie ONE – St. Janshovenstraat 1, Utrecht (1: grote zaal).
 5. Studio Willem – Willem Dreeslaan 55 Utrecht, De entree van het pand zit aan de achterzijde. Loop via de parkeerplaats naast het pand aan de Idenburgstraat (gratis parkeren van auto en fiets op eigen terrein) naar de achterdeur in de hoek van het pand. Loop door de gang, sla rechtsaf, en dan vind je onze studio aan de linkerzijde na de lichte hal en het keukenblokje.
 6. Ruimte voor Aandacht (alleen workshops) – Singelsteeg 2, Utrecht. Dit is een zijstraatje van de Westerkade. De ingang van de grote zaal vind je links om het hoekje aan het einde van de steeg. Graag je fiets parkeren op de Westerkade en niet in het steegje vanwege de doorgang voor bewoners.
 7. BirthSpace (alleen workshops) – (Leidsche Rijn) Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. In het bedrijfsverzamelgebouw. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

Massage Locaties

 1. Met Lizanne en Paulina: BirthSpace: in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Net over de fietsbrug naar vanuit Oog in Al en goed bereikbaar met auto & OV, gratis parkeren.
 2. Met Marlise : Marmamama: Vleutenseweg 82, Utrecht (Lombok), betaald parkeren.
 3. Met Monique: Praktijk MOOZ: in Overvecht, Othellodreef 17, Utrecht, gratis parkeren.
 4. Met Danielle: Maurik, de Betuwe (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.
 5. Tijdelijk gesloten wegens zwangerschap :-): Met Maddy: Sisu Geboortepraktijk: in Hoograven – Utrecht, gratis parkeren.

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief

en ontvang een

GRATIS

Yogales

voor thuis!

.

Ontvang iedere maand het laatste nieuws, leswijzigingen en updates over ons workshop & cursusaanbod. (Uitschrijven kan met 1 klik en op ieder moment).