Yogalocaties in Utrecht

Yoga Locaties

  1. Oudegracht 328 a/d Werf – (Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf op het waterniveau (ter hoogte van fietsenwinkel ‘Maring’ op de Oudegracht-straatniveau).
  2. Ruimte voor Aandacht – (Centrum) Singelsteeg 2, Utrecht – Zijstraatje van de Westerkade. Je vindt ons in de grote ruimte. Graag je fiets parkeren op de Westerkade.
  3. Landhuis in de Stad – (Oog in Al) Park Oog in Al 1. Eerste verdieping, Terraszaal. Bel aan bij de bel voor de 1e verdieping en we doen voor je open.
  4. studio Cremerstraat – (Nieuw Engeland). Cremerstraat 390, Utrecht. Op de hoek Frederik van Eedenstraat/Cremerstraat nabij het Majellapark vindt je onze studio. Loop door het hek en de tuin naar de voordeur. Binnen vindt je de trap naar boven, je vind ons in de eerste ruimte in de gang.
  5. Verloskundigenpraktijk Doula – (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54 (Zuilen). De deur voor de Yogazaal is om de hoek bij de A.G.H. Fokkerstraat. Klop even aan, dan doen we open.
  6. BirthSpace – (Leidsche Rijn) Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. In het bedrijfsverzamelgebouw. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

Massage Locatie

  1. Met Maria (tot sept 2020): Vondellaan 76, 3521 GH Utrecht. Haar praktijkruimte is gevestigd in bedrijvencentrum Rudolf Magnus, tegenover station Vaartsche Rijn. Overdag kan je je melden bij de receptie. Na 17:30u is de receptie gesloten en kan je aanbellen via de intercom, nummer 76. Zeer goed bereikbaar met OV. Kom je met de auto, dan kan ze een gratis parkeerplek voor je reserveren.
  2. Met Paulina: BirthSpace: in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV. Gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur.
  3. Met Eveline / Danielle: studio Cremerstraat, (Nieuw Engeland). Cremerstraat 390, Utrecht. Op de hoek Frederik van Eedenstraat/Cremerstraat nabij het Majellapark vindt je onze studio. Loop door het hek en de tuin naar de voordeur, daar vindt je de trap naar boven. Er is betaald parkeren voor de deur. Met de bus ben je in 5 min vanaf Utrecht CS bij het Majellapark, vanuit daar is het 2 minuten lopen.
  4. Met Anita: Dobri Yogaspace – Händelstraat 83, Utrecht (Oog in Al). Gratis parkeren voor de deur en in de wijk.

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief

en ontvang een

GRATIS

Zwangerschapsyogales

voor thuis!

Ontvang iedere maand het laatste nieuws, updates over ons workshop & cursusaanbod en leswijzigingen.