Yoga & de Bekkenbodem (Workshop)

Alles onder controle?

Aandacht voor je bekkenbodem met Luz

Ik meld me aan!

Yoga & de Bekkenbodem – Well-Women Workshop

Heb je wel eens last van urineverlies bij het hoesten of niezen, bijvoorbeeld nu je zwanger bent of sinds de geboorte van je kindje? Of misschien heb je wel eens pijn bij het vrijen? De bekkenbodem is van groot belang voor ons vrouwelijke lichaam maar als alles goed is denken we zelden over dit gebied na. Pas als er wat speelt in de bekkenbodem merken we hoe belangrijk dit gedeelte van ons lichaam is voor ons algehele welzijn en functioneren.
Hoe weet je nu of jouw bekkenbodemspieren in goede gezondheid zijn en welke technieken en yogaoefeningen zijn het meest geschikt om je bekkenbodemspieren (weer) aan te sterken?

Deze en nog meer vragen worden beantwoord tijdens de drie uur durende workshop ‘Well-Women Yoga en de bekkenbodem’. Tijdens deze speciale workshop komt yogadocente, yogatherapeute en Birthlight tutor, Luz Schilt, je alles vertellen over de bekkenbodem en hoe een gezonde bekkenbodem cruciaal is voor ons als vrouwen. Bovendien ontdek je hoe je met yoga je bekkenbodem weer in een goede gezondheid kan brengen – in welk stadium van je leven je je ook bevindt.

We wisselen theorie af met praktijk gerichte oefeningen, die toegankelijk zijn voor elke vrouw: Of je nu zwanger bent, net bent bevallen, of als je problemen ervaart met je bekkenbodem, de bekkenbodemspieren zijn een essentieel deel van ons vrouwelijke lichaam en onze sensualiteit. Reden te meer om dit bijzondere deel van ons lichaam eens extra in het zonnetje te zetten.

Yogadocente Luz Dary Schilt 

Luz is moeder van drie kinderen en kwam op haar 25ste in aanraking met yoga. Naast haar authentieke training in India, haalde zij een volledige kwalificatie in zwangerschapsyoga, postnatale yoga bij Birthlight in Groot Brittannië en geeft nu ook Birthlight Well-Woman yoga. Als yogatherapeute ondersteunt zij inmiddels al meer dan vijftien jaar vrouwen met uiteenlopende klachten: burn-outs, vermoeidheid, hormonen balanceren, slapeloosheid en bij veel fysieke klachten. Luz Dary heeft een aardse aanpak en zorgt er voor dat elke vrouw gehoord wordt en zich welkom voelt in de groep. Meer weten over Luz? Lees verder op YogaWella

Praktische Info

  • Docente: Luz Schilt
  • Dag/Tijd: Nieuwe data volgen spoedig.
  • Locatie: Lange Viestraat 2, Utrecht (De Planeet) (Kom naar de 2e verdieping, bij onze voordeur komt de docente je ophalen 10-5 min voor aanvang).
  • Tarief: 40,00
  • Aanmelden: Je aanmelden voor de les kan via ons Lesschema. Zoek de datum van je keuze en klik op ‘Reserveren’. Vervolgens kan je via IDEAL betalen.
  • Plekjes zijn beperkt tot 12 dames.
  • Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op!