Yoga

Yoga

Balances mind, body, heart & soul

Ik meld me aan!Yogaschema

Fertiliteitsyoga

De regelmatige beoefening van yoga kan niet alleen de kans op zwangerschap vergroten maar biedt ook steun tijdens het soms moeilijke proces van zwanger worden. Sceptisch? We nodigen je graag uit om het eens te proberen.

Zwangerschaps-yoga

Zwangerschapsyoga houdt je lichaam sterk en soepel en stelt je in staat om je zwangerschap plezierig en bewust mee te maken. Een goede conditie van zowel lichaam als geest vormt bovendien de beste voorbereiding op je bevalling.

Post-natale yoga

Yoga na je bevalling is cruciaal om je lichaam weer aandacht te geven, te versterken en weer ‘bijeen te brengen’, door de buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige en zachte manier te activeren.

Well-Women yoga

is een yogavorm voor dames in iedere levensfase en van iedere leeftijd, met een focus op het verbeteren van je hormoonbalans, gezondheid en algehele well-being. Ideaal voor iedere vrouw (en moeder) met de wens zichzelf op een bewuste manier meer aandacht te schenken.

Online Inschrijven op je telefoon, tablet of pc

Met ons online inschrijfsysteem kan je je plek reserveren in de les van je keuze. Je betaalt vervolgens via IDEAL, wel zo gemakkelijk!