Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Baby Massage Workshop – za 18 april 2020

18 april @ 10:00 - 11:30

- €30
Babymassage Workshops, ook in Engels in Utrecht bij studio Vandaan

Met de workshop Babymassage leert gecertificeerde docente Paulina je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Paulina is een gecertificeerde docente in de Shantala Babymassage. Shantala was een Indiase moeder die haar baby (zoals vrijwel alle moeders in India) dagelijks masseerde. Als dank voor haar medewerking aan een film en een boek over babymassage is deze methode van babymassage naar haar vernoemd.

Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier voor vader of moeder om samen te ontspannen, contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. Door met aandacht te masseren ben je op een andere, meer bewuste manier bezig met je kleintje dan dat je doet tijdens het praktische voeden en verzorgen. De babymassage is niet alleen erg leuk om te doen, maar het is ook een mooie manier om je liefde voor je kleintje te tonen, geborgenheid te schenken en zelfvertrouwen te geven aan je kindje. Bovendien heeft regelmatige massage een gunstige uitwerking voor babytjes die last hebben van klachten als buikkrampjes, onrust en vaak huilen. De massage stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen, het voelen, de doorbloeding van het babylichaam, de ontwikkeling van de spieren en het lichaamsbesef van je kleintje. Bonus: Je kindje gaat ook in de TummyTub! Fijn als je een grote handdoek kan meenemen om je kleintje af te drogen.

De workshop babymassage is geschikt voor één ouder (moeder of vader) met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (totdat ze kunnen omrollen). Iedereen kan het leren! De workshop wordt gegeven in onze studio in centrum Utrecht. Meer praktische info vind je hieronder.

Praktische Informatie 

  • Locatie: Birth Space – Leidsche Rijn, Utrecht.
  • Tarief: 30,00 voor 1 workshop van 1,5 uur voor een moeder of vader met één baby
  • Aanmelden kan via de directe linkjes hierboven of via ons Yogalesschema. Zoek daarvoor de datum van je keuze op in de kalender en klik op ‘Reserveren’.
  • Heb je nog vragen? Neem even contact met ons op.

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.studiovandaan.nl/babymassage-workshop/

Organisator

Studio Vandaan
Telefoon:
+31641368389
E-mail:
info@studiovandaan.nl

Locatie

BirthSpace
Burgermeester Verderlaan 19
Utrecht,
+ Google Maps