Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Babymassage Workshop – Di 12 februari

12 februari @ 09:30 - 11:00

- €30,00
Babymassage Workshops, ook in Engels in Utrecht bij studio Vandaan

Met de workshop Babymassage leert gecertificeerde docente Paulina je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Mayke & Paulina zijn beide gecertificeerde docentes in de Shantala Babymassage. Shantala was een Indiase moeder die haar baby (zoals vrijwel alle moeders in India) dagelijks masseerde. Als dank voor haar medewerking aan een film en een boek over babymassage is deze methode van babymassage naar haar vernoemd.

Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier voor vader of moeder om samen te ontspannen, contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. Door met aandacht te masseren ben je op een andere, meer bewuste manier bezig met je kleintje dan dat je doet tijdens het praktische voeden en verzorgen. De babymassage is niet alleen erg leuk om te doen, maar het is ook een mooie manier om je liefde voor je kleintje te tonen, geborgenheid te schenken en zelfvertrouwen te geven aan je kindje. Bovendien heeft regelmatige massage een gunstige uitwerking voor babietjes die last hebben van klachten als buikkrampjes, onrust en vaak huilen. De massage stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen, het voelen, de doorbloeding van het babylichaam, de ontwikkeling van de spieren en het lichaamsbesef van je kleintje. Bonus: Je kindje gaat ook in de TummyTub! Fijn als je een grote handdoek kan meenemen om je kleintje af te drogen.

Praktische info

Docente: Doula Paulina Glapinsky
Tarief: 30,00 voor 1 workshop van 1,5 uur.
Aanmelden: kan via de directe linkjes hiernaast of via ons Yogalesschema. Zoek daarvoor de datum van je keuze op in de kalender en klik op ‘Reserveren’.
Locatie: Kinderdagverblijf ’t Olefantje – Nieuwegracht 49, 3512 LE Utrecht
Overig: Omdat er beperkte ruimte is voor kinderwagens hebben we het volgende verzoek:

1. Als het enigszins kan, kom met je kleintje in de draagdoek.
2. Als dat niet lukt, dan kan je je kinderwagen of binnen in onze ruimte parkeren, of opklappen en in de kast in de gang zetten. De kinderwagens mogen absoluut niet los in de gang staan vanwege brandweervoorschriften.

 

Heb je nog vragen? Neem even contact met ons op.

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
€30,00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://www.studiovandaan.nl/babymassage-workshop/

Organisator

Studio Vandaan
Telefoon:
+31641368389
E-mail:
info@studiovandaan.nl

Locatie

Kinderdagverblijf ’t Olefantje 
Nieuwegracht 49
Utrecht, 3512LE
+ Google Maps