Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bewust Moeder Workshop – 28 feb 2020

28 februari @ 18:30 - 21:00

- €40

De workshop ‘Bewust Moeder’ helpt je om met meer aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het nu, zelfs in de hectische tijd nu je (weer) moeder bent geworden. Door af en toe, tussen de drukke bezigheden en het zorgen door (en ook tijdens!) even oprecht aandachtig aanwezig te zijn in dit moment, kan je het moederschap net iets bewuster ervaren en bovendien (leren) voelen hoe je, ook als moeder, goed voor jezelf kan zorgen. Want goed voor anderen zorgen, begint bij goed voor jezelf te zorgen!

Tijdens de workshop leer je praktische oefeningen uit postnatale yoga, Mindfulness, zelf-compassie en meditatie die je ook thuis kan gaan inzetten om je moederschap en de grote transitie die je nu doormaakt, net iets bewuster te beleven. We zullen postnatale yogaoefeningen (gericht op het sluiten van en versterken van je lichaam) afwisselen met fysieke en mentale ontspanning, geleide meditaties, positieve affirmaties en oefeningen uit Mindfulness en Zelfcompassie. Door verschillende technieken te combineren kan je ontdekken wat bij jou past en wat je thuis kan toepassen om weer rust te vinden, en bij jezelf te komen, zelfs en juist nu je moeder bent!

Er is geen enkele ervaring vereist en je bent welkom vanaf 6 weken na je bevalling. We kunnen altijd rekening houden met eventuele klachten, blessures of wensen die je misschien hebt.

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Website:
https://www.studiovandaan.nl/bewust-moeder/

Organisator

Studio Vandaan
Telefoon:
+31641368389
E-mail:
info@studiovandaan.nl

Locatie

Ruimte voor Aandacht
Singelsteeg 2
Utrecht, Utrecht 3511 HB
+ Google Maps
Website:
http://www.ruimte-voor-aandacht.nu/