Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bewust zwanger workshop – vrijdag 27 mrt

27 maart @ 18:30 - 21:00

- €40

Dat wat je aandacht geeft, groeit….

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Wat een wonder is het om leven te dragen. Maar hoe mooi het ook is, hier kan je niet de hele tijd bij stil staan: Er moet misschien van alles geregeld worden voordat je kindje er is en bovendien gaat het gewone leven door; werk, sociale verplichtingen, leuke uitjes en een eindeloos lijkende to-do list ligt op je te wachten. Je zou soms bijna vergeten dat je zwanger bent!

Maar niets is minder waar. Je lichaam is hard aan het werk om een klein mensje te maken. Ook als je druk bent. Toch is het nog fijner om tijdens je zwangerschap bewuste momenten in te bouwen; de tijd gaat al zo snel! Het is niet altijd gemakkelijk om naar de signalen van je lichaam te luisteren en het de rust en aandacht te geven die het verdient, daar kan deze workshop je bij helpen. 

De workshop ‘Bewust zwanger’ helpt je om met meer aandacht en bewustzijn aanwezig te zijn in het nu. Dit moment is alles wat we hebben. Door oprecht aandachtig aanwezig te zijn in dit moment, kun je je zwangerschap bewuster ervaren en goed leren voelen hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Want goed voor jezelf zorgen, betekent automatisch ook goed voor je kindje zorgen.

Tijdens de workshop leer je praktische technieken uit yoga, Mindfulness, zelf-compassie en meditatie die je ook thuis kan gaan inzetten om je zwangerschap bewust(er) te beleven. Omdat de workshop 2,5 uur duurt hebben we meer tijd om ons bewustzijn te verdiepen dan in een reguliere (zwangerschaps)yogales. We zullen zachte yogaoefeningen afwisselen met fysieke en mentale ontspanning, geleide meditaties, positieve affirmaties en oefeningen uit Mindfulness en Zelfcompassie. Door verschillende technieken te combineren kan je ontdekken wat bij jou past en wat je thuis kan toepassen om meer rust te vinden; zowel tijdens je zwangerschap als tijdens je bevalling.

Er is geen enkele ervaring vereist en je bent welkom vanaf 14 weken zwangerschap. We kunnen altijd rekening houden met eventuele klachten, blessures of wensen die je misschien hebt. 

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
https://www.studiovandaan.nl/events/cursussen/workshop-bewust-zwanger/

Organisator

Studio Vandaan
Telefoon:
+31641368389
E-mail:
info@studiovandaan.nl

Locatie

Ruimte voor Aandacht
Singelsteeg 2
Utrecht, Utrecht 3511 HB
+ Google Maps
Website:
http://www.ruimte-voor-aandacht.nu/