Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Connected Mama Workshop – Za 8 december

8 december 2018 @ 11:00 - 13:00

- €25,00

In deze workshop, speciaal voor (nieuwe) moeders, staat het mentale aspect van het moederschap centraal. Hoe mooi het moederschap ook is, het kan ook overweldigend zijn en je uit balans brengen en onzeker maken. We gaan aan de slag met yoga-oefeningen, mindfulness en meditaties die gericht zijn op veerkracht, zelfcompassie, energie, perspectief en het versterken van je eigen identiteit. De workshop biedt een veilige setting in verbinding met andere moeders waar alles er mag zijn: niet iedere moeder zit op een roze wolk en hier mag je mama zijn zonder schone schijn. Je ontvangt na de workshop het boekje ‘de mama-meditaties’ zodat je ook na de workshop thuis met jouw favoriete meditaties of oefeningen aan de slag kunt.

Praktisch

Tarief: 25,00 voor 2 uur workshop.

Locatie: Onze studio vind je op de Lange Viestraat 2, Utrecht (De Planeet), tegenover de Bijenkorf. Om de voordeur van ons pand te vinden: neem bij de ingang van ‘De Planeet’ de lift naar de 2e verdieping, daar zie je de voormalige HKU voordeur aan je rechterhand. Omdat we in een erg groot pand zitten, komt de docente je bij deze voordeur ophalen 5 minuten voor aanvang van de les; kom dus op tijd!

Aanmelden: Je aanmelden voor de les kan via ons Lesschema. Zoek de datum van je keuze en klik op ‘Reserveren’. Vervolgens kan je via IDEAL betalen.
Data: Zat 24 nov en 8 dec 2018: 11.00-13.00 uur.

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Website:
https://www.studiovandaan.nl/yoga/na-de-bevalling/connected-mama-yoga/

Locatie

De Planeet, Lange Viestraat 2, Utrecht
Lange Viestraat 2
Utrecht,
+ Google Maps