Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Postpartum Prep workshop – Vr 23 sept 2022

23 september @ 18:30 - 21:30

- €55

POSTPARTUM PREP WORKSHOP: WAT TE VERWACHTEN NA JE BEVALLING?

De postnatale (of postpartum) periode, die meteen na de geboorte aanbreekt en ongeveer 6 weken duurt, is een tijd voor herstel en rust. Nieuwe moeders zijn net zo kwetsbaar als de nieuwgeborenen in deze tijd, en ook zij verdienen extra zorg en aandacht. Om in staat te zijn je kindje(s) alle aandacht en zorg te geven die hij/zij verdient, moeten we als moeders sterk, gezond en in evenwicht zijn; iets waar het lichaam haar eigen tijd voor nodig heeft. Aangezien onze baby’s vaak al hun voeding via ons verkrijgen, is het onze belangrijkste taak om als eerste goed voor onszelf te zorgen en het leven zo makkelijk mogelijk te maken.

In deze workshop deelt doula Paulina haar kennis over fysiologie, tips voor herstel, voeding, rituelen, hechting, grenzen stellen, om hulp vragen en nog veel meer. Kortom je krijgt alle informatie die je nodig hebt voor een fijne 40 daagse kraamtijd! We gaan praktisch aan de slag en je zal leren hoe je een duidelijk kraamplan op kan stellen, zodat je een heerlijke tijd tegemoet kan gaan straks. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!

Dit is een praktische voorbereidingsworkshop om de transitie naar moederschap zo soepel mogelijk te laten verlopen met de beste praktische tips & tricks. We bespreken hoe je de eerste dagen dat de baby thuis aankomt en de eerste weken thuis zo prettig mogelijk kan maken, we bekijken wat voeding voor je kan betekenen, hoe je je postnatale lichaam kan verzorgen, hoe je je hormoonbalans kan herstellen en hoe je op je moederinstinct kunt leren vertrouwen.

De workshop wordt gegeven door Paulina in het Nederlands.

Praktische Informatie

Praktische Informatie

  • Docente: Paulina Glapinski
  • Voertaal: Nederlands
  • Tarief: € 55,00 voor jou alleen of €80,00 voor jou en je partner.
  • Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op!
  • Aanmelden? Ik schrijf me in.

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.studiovandaan.nl/wat-te-verwachten-na-je-bevalling/

Organisator

Studio Vandaan
Telefoon:
+31641368389
E-mail:
info@studiovandaan.nl

Locatie

BirthSpace
Burgermeester Verderlaan 19
Utrecht,
+ Google Maps