Hormoonyoga (Workshop)

Je hormonen terug in het gareel!

met HormoonYoga van Marjon

Ik meld me aan!

Workshop Hormoonyoga

Je hormonen terug in het gareel met Hormoonyoga! Of het nu tijdens je menstruatie is, voor een zwangerschap of juist erna, voorafgaand en tijdens de menopauze; deze workshop is geschikt voor iedere dame in iedere levensfase; want hormonen hebben we allemaal.

Van puberteit tot menopauze, hormonen horen erbij. Maar hoe zou het zijn om je minder geregeerd en geleefd te voelen door je hormonen?

Als vrouw moeten we in diverse hoofdstukken van ons leven dealen met het effect van onze hormonen. Stemmingswisselingen, PMS, vruchtbaarheidsproblemen, gewichtstoename, opvliegers, nachtelijk zweten, buikkramp, stijve gewrichten… en dat is nog niet eens alles!

In deze speciale yoga workshop die gegeven wordt door Yin- en Hormoonyoga-docente Marjon krijg je praktische tips, leer je meer over de delicate hormonale balans in je lichaam en maak je kennis met diverse yogahoudingen die helpen de balans weer te herstellen. Met zachte poses die zorgen voor een betere doorbloeding helpen we de eierstokken, hypofyse, schildklier en de bijnieren om meer in harmonie te komen, creëren we ruimte in het bekken en komen we tot een diepe ontspanning. Door de regelmatige beoefening van deze specifieke vorm van yoga, word je minder overrompeld door wat je lichaam doet en kun je er meer sturing aan geven in je dagelijkse leven. Je hormoonbalans is een belangrijk onderdeel van wie je bent, maar het is fijn als je zelf de regie hebt en je hormonen niet tegen maar weer voor je werken.

Yogadocente Marjon Rozema

Marjon geeft wekelijks Yin yoga en Hormoonyoga lessen en organiseert workshops en retreats. Ooit werkte ze als tv journalist in een hectische, door deadlines gedreven wereld. Ontspannen? Daar was bijna geen tijd voor. Toen ze moeder werd, kwam ze steeds vaker uit bij yoga en merkte hoeveel yoga voor haar deed, zowel fysiek als mentaal. Ze volgde diverse opleidingen en ontdekte haar passie: Yin Yoga. ” Yin Yoga is een verademing in onze drukke maatschappij waar we continu worden overladen met prikkels”. Nu is daar een nieuwe passie bijgekomen: Hormoonyoga, waarvoor ze de Birthlight Well Woman Yoga Training volgde.

“Het er voor vrouwen kunnen zijn, in een periode die emotioneel, fysiek en mentaal uitdagend is, vind ik heel waardevol.   Mijn aanpak is toegankelijk en relaxed. Ik hoor vaak terug dat mensen het fijn vinden dat ik mezelf ben, down to earth en zonder poespas.” Meer weten over Marjon? Lees verder op: yogafactor

Praktische Info

  • DocenteMarjon Rozema
  • Dag/Tijd: Zaterdag 6 oktober 15.00-17.00 uur
  • Locatie: Lange Viestraat 2, Utrecht (De Planeet) (Kom naar de 2e verdieping, bij onze voordeur komt de docente je ophalen 10-5 min voor aanvang).
  • Tarief: 40,00
  • Aanmelden: Je aanmelden voor de les kan via ons Lesschema of direct hier.
  • Plekjes zijn beperkt tot 12 dames.
  • Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op!