Fertiliteitsmassage

Fertiliteitsmassage

Speciaal voor dames met een kinderwens

Fertiliteitsmassage

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door allerlei factoren kan het soms een tijd duren voordat je degene bent die het mooie nieuws kan vertellen. Ondertussen kan deze wachttijd best stressvol zijn, maar het geeft je ook de kans om jezelf en je lichaam in een optimale gezondheid te brengen, of je nu natuurlijk probeert zwanger te worden of in een medisch traject zit. Gelukkig zijn er meerdere manieren om je vruchtbaarheid zelf een boost te geven en je lichaam in een goede conditie te brengen voor een mogelijke toekomstige zwangerschap.

Fertiliteitsmassage kan hierbij op verschillende wijzes ondersteunend werken:

  • Langdurige stress heeft een negatief effect op je vruchtbaarheid. Het ervaren van diepe ontspanning bij en na het ontvangen van een massage is een van de meest effectieve manieren om (even) uit de cyclus van stress te stappen.
  • Massage en met name de ‘cupping’-massagetechniek (waarbij cups op de rug of buikregio worden vacuum gezogen), stimuleert op effectieve wijze de bloedsomloop in de buikholte en het bekkengebied wat het vervoer van de benodigde voedingsstoffen en zuurstof naar alle uitersten van het lichaam mogelijk maakt en zo het functioneren van de eierstokken en baarmoeder bevordert.
  • Massage helpt daarnaast om de belangrijke hormoonklieren in balans te brengen, wat kan bijdragen aan een stabielere hormoonspiegel en een stabieler mentaal gevoel.
  • Bovendien helpt massage je om in deze vaak stressvolle, soms verdrietige en spannende tijd, mentale rust te vinden.

Kortom, een fertiliteitsmassage helpt je om te ontspannen en je algehele gezondheid te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je tijd en ruimte voor jezelf en mag je even echt voor je laten zorgen!

Hoe word je gemasseerd?
We geven de fertilteitsmassage terwijl je op je rug of buik ligt op de massagetafel. De meeste aandacht gaat tijdens de massage uit naar de onderrug en het bekken en buikgebied. Als je specifieke wensen of klachten hebt, dan horen we het heel graag.

Geef een uur ultieme ontspanning cadeau

met onze cadeaubon

Boekingen & Praktische Info

Praktische informatie

  • We masseren alleen dames – sorry!
  • We kunnen de massage aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
  • Massages kunnen alléén plaatsvinden met een reservering
  • Locatie: Händelstraat 83 in Oog in Al, Utrecht.
  • Heb je vragen of wil je een reservering maken.
  • Mail onze masseuse & fertility coach Anita (in English please!) at dobriyogaspace@gmail.com.

Het adres voor de massages is:

Dobri Yoga space – Händelstraat 83, Oog in Al- Utrecht