Huiskamerrestaurant op Maat

Een Huiskamerrestaurant speciaal voor jou!

Om met vrienden en familie in alle rust bij te kletsen

Meer weten?

Aan tafel!

Het kookgedeelte van studio Vandaan is ontstaan omdat ik zelf zo van koken houd, maar ook omdat bewust met voeding bezig zijn past bij een leefwijze waarin het lichaam een grote rol speelt. Willen we onszelf gezond en gelukkig houden, dan is gezonde voeding cruciaal.

Na bijna 20 jaar overtuigd vegetariër te zijn geweest om verschillende redenen, heb ik recentelijk de stap gezet naar veganisme. Ik wil niet meer anders! Zowaar mis ik kaas nauwelijks en er is een wereld opengegaan aan heerlijke mogelijkheden.  Ik wil niet dat er dieren gedood worden voor mijn voedsel, er zijn genoeg alternatieven en veganistisch eten is bovendien veruit de meest groene en duurzame keuze die we kunnen maken.

Hoewel de Aziatische keuken mijn specialiteit is (Ik ben zelf half-Indisch, dus het Indische eten is me met de paplepel ingegeven) en de Aziatische keukens bij uitstek veel gezonde, veganistische mogelijkheden bieden, vind ik het minstens zo leuk om de Italiaanse, Franse en Mediterraanse keukens vanuit een veganistische insteek te benaderen. Bijna ieder gewenst diner-thema is daardoor mogelijk. Maar je kan je ook laten verrassen…!

Graag wil ik je kennis laten maken met alles wat de veganistische keuken te bieden heeft: Schuif eens aan een van de lange tafels met allemaal nieuwe mensen tijdens mijn Huiskamerrestaurant Daan’s Delight in Deil of in Utrecht of ik kook met liefde voor jouw familie, vrienden of groep collega’s een drie-gangen diner op locatie tijdens een besloten diner ofwel een Huiskamerrestaurant op maat. Er is van alles mogelijk!

Een Huiskamerrestaurant op maat:

  • Kan al vanaf 6 tot 20 personen
  • De totaalprijs is afhankelijk van het aantal personen en de locatie.
  • Heb je zelf geen locatie? Dan kunnen we het voor je verzorgen op een prachtige locatie in centrum Utrecht.
  • We serveren een volledig veganistisch drie of vier-gangendiner waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van verse, biologische producten. Dus zonder zuivel, ei, vis of vlees, maar je zal het geen moment missen! Durf je het aan?
  • Neem even contact op met Danielle om te kijken wat mogelijk is op info@studiovandaan.nl

Let food be your medicine – Socrates