Selecteer een pagina

One Day Fertility & Yoga Retreat

Een dag speciaal voor jou, jouw lichaam en je kinderwens

7

One Day Fertility & Yoga Retreat

 15 september 2024 – 10:00 tot 16:30

Een retraitedag voor vrouwen met een kinderwens; met yoga, massage, sharing, bijzondere rituelen & visualisaties en samenzijn met gelijkgestemde vrouwen. Verlang je naar een kindje in je buik maar gaat het niet vanzelf? Voel je welkom op onze One Day Fertility & Yoga Retreat.

Voor wie?

Deze dag is voor alle vrouwen met een kinderwens, of je nu natuurlijk probeert zwanger te worden, in een medisch traject zit en ook wanneer een tweede kindje langer dan gewenst op zich laat wachten: je bent van harte welkom.

Wat gaan we doen?

– Een warm welkom met iets lekkers vanaf 10:00 uur.
– Openingscirkel
– Fertiliteitsyoga & Massage
– Samen lunchen (biologisch en vegan)
– Ceremonie ‘body wisdom’
– Deelronde
– Afsluitende cirkel

We nemen afscheid van elkaar om 16.30 uur.

Je bent niet alleen

Helaas worstelen steeds meer vrouwen met het uitblijven van de zo gewenste zwangerschap en worden zij geconfronteerd met teleurstelling, verdriet en het verlies van vertrouwen in zichzelf en in hun lichaam. Er volgen vaak slopende medische trajecten waarin je je eenzaam en uitgeput kunt voelen.

Maar weet: je bent níet alleen! En er zijn allerlei manieren om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap en daar een vruchtbare bodem voor te creëren.

Eén van de belangrijkste dingen die je aan jezelf kunt geven is: ontspanning. Zachte beweging en massage brengen je weer dichterbij jezelf en in contact met jouw baarmoeder. Dat samen met een groep vrouwen die jou écht begrijpen zorgt dat deze dag een krachtige bron van inspiratie en positiviteit biedt.

Jouw Dag

Vandaag is een dag om jouw kinderwens er volledig te laten zijn en welkom te heten, liefdevol en veilig, met alle aandacht voor JOU.

We focussen ons op wat jij nodig hebt om het vertrouwen in jouw lichaam weer terug te vinden. We creëren een ruimte om te verbinden, ervaren, verzachten en doorvoelen onder de liefdevolle begeleiding van Dorinde en Kim.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: je krijgt een heerlijke biologische en vegan lunch, bomvol ingrediënten die jouw vruchtbaarheid een boost geven.

Locatie

Deze bijzondere dag zal plaatsvinden op de 200 jaar oude boerderij “De Bronhoeve” langs de Kromme Rijn in Cothen. Deze hoeve is omgeven door weides, vele fruitbomen en een klein bos. De binnenruimte heeft een fijne en knusse sfeer om in een cirkel samen te komen, met grote raampartijen om al het groen om ons heen te bewonderen.

Adres: 

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen

Kom je met het OV? Bespreek dan even met ons waar we je het beste kunnen ophalen of misschien zijn er wel carpool mogelijkheden.

Praktisch

Datum:

Zondag 15 september 2024 van 10:30-16:30 uur.
Je ontvangt naast het programma tevens:

– Onbeperkt FertiliTEA met o.a. framboosblad, vrouwenmantel, engelwortel en roosjes
– Lekkers bij aankomst en ’s middags bij de thee
– Heerlijke biologische & vegan lunch
– Gebruik van yogamaterialen zoals yogamatjes, zitkussentjes en dekentjes
– Fertility goodiebag 🙂

 

Investering

De prijs voor deze dag is € 155,- p.p.

Klantes via studio Vandaan ontvangen €5,00 korting!

Vragen

Deze retraite wordt georganiseerd door partners van studio Vandaan, maar niet door onszelf. Heb je vragen? Neem even contact op met Kim (info@wombility.nl ) of Dorinde (maildooryoga@gmail.com).

Annulering

Mocht de retraite niet door kunnen gaan, dan krijg jij jouw betaling 100% terug. Annuleer je zelf (om wat voor reden ook), dan is dat kosteloos tot 15 augustus 2024. Daarna rekenen wij €50, tenzij jij zelf iemand anders vindt voor jouw plekje.

NB. Er zijn voor deze dag 8 plekjes beschikbaar.

Locaties & Masseuses

Over Kim

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om te kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Ruim 6 jaar onderging ik diverse (medische en alternatieve) behandelingen. Totdat ik in aanraking kwam met fertiliteitsmassages, wat al na enkele behandelingen een positief effect had op mijn vruchtbaarheid. Inmiddels ben ik moeder van twee kindjes en hoop ik een inspiratie te zijn voor andere vrouwen om de hoop niet op te geven. In mijn praktijk in het hart van de Betuwe werk ik met veel liefde, zachtheid en aandacht als fertiliteitsmasseuse, coach en hormoonconsulent. Mijn drijfveer is om vrouwen het vertrouwen in hun baarmoeder (terug) te geven. Met als ultiem doel natuurlijk een kindje in hun buik.

Meer informatie

Over Dorinde

Als Dru-, Hormoon- & Fertiliteits- yoga docente heb ik jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops, cursussen en retraites. Fertiliteitsyoga heeft mijn hart gestolen omdat het zo’n mooie manier is voor vrouwen om (opnieuw) verbinding te maken met hun lichaam, buik & baarmoeder. Het is een zachte vorm van yoga om alles wat er in jou leeft bewust te ervaren en het vertrouwen te herstellen in je lichaam.
Op warme en liefdevolle wijze geef ik mijn lessen en retraites vorm en zo bied ik een veilige bedding waar je je welkom voelt, waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en landen in de stilte in jezelf.

Meer informatie

 

Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon