Selecteer een pagina
ervaar rust & verbinding

Massage Academy

Leren masseren met aandacht en warmte

Leren Masseren

 Massage draait voor ons om oprechte aandacht. De warmte en zachtheid vand de aanraking lichaam helpen om zowel je lichaam te voelen als ook om te (leren) luisteren naar wat ze je te veretellen heeft. Het lichaam liegt immers nooit. Ze heeft haar eigen geheugen en haar eigen manier van communiceren met jou.

Wil je leren hoe ook jij mensen in je omgeving de kracht van massage kan laten ervaren? Dan zit je goed bij studio Vandaan!

Wat wil je leren?

7

Het was een hele fijne, overzichtelijke training.

Ik vond de uitgeschreven hand out in combinatie met de filmpjes echt goud. Hierdoor kon ik in korte tijd echt heel goed de gehele massage onthouden en al in de trein een head start maken.

Misschien zijn mijn verwachtingen zelfs overtroffen,

want ik had verwacht dat ik weer superlang bezig zou zijn met de
volgorde van de massage te onthouden, maar door de combi van
leermethodes ging dit eigenlijk heel erg snel.

Nadine

volgde bij Daniëlle de massagetraining voor de zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen

studio Vandaan in Utrecht
7

Onze Massagetrainingen

voor partners, ouders, groepen en professionals

voor koppels

Privé Partner Massageworkshop

Leer én ontvang de massage van rug, schouders en nek

Een verbindende en ontspannen acitviteit samen met je partner. Tijdens deze massageworkshop leer je beiden en op elkaar een heerlijke ontspanningsmassage te geven van nek, schouders, rug en armen.

Je geeft én ontvangt beiden de massage voor ca. een uur! De massage workshop is geschikt voor twee personen en wordt gegeven op locaties in Utrecht, in de Betuwe of bij je thuis.

voor koppels – binnenkort verkrijgbaar!

Online Massageworkshop

Leer elkaar te masseren

Leer een heerlijk ontspannen massage te geven aan je partner, van de rug, schouders, nek en het hoofd. Vanuit huis en in je eigen tijd.

Massage is niet alleen een ontspannen maar een verbindende acitviteit om samen met je partner te doen. Tijdens deze massageworkshop leer je elkaar een heerlijke ontspanningsmassage te geven van nek, schouders, rug en armen.

Je wordt begeleid met woord en beeld, ontvangt heldere instructies, waarbij er aandacht is voor zowel de massagetechnieken als jouw houding als gever.  Je kijkt, luistert, we doen de technieken samen én je kan ze zelf gaan ervaren, zodat je de massage op meerdere manieren leert kennen.

Na aankoop ontvang je 6 maanden lang toegang tot alle workshop delen op ons online cursusplatform, incl. een downloadbare handout.

voor koppels

Privé Partner Massagecursus

Leer én ontvang een gehele Ontspanningsmassage

Je leert om elkaar op een fijne en ontspannen manier een heerlijke, gehele lichaamsmassage te geven. We nemen uitgebreid de tijd om de massage op jullie persoonlijke wensen en/of klachten af te stemmen. De cursus bestaat uit twee privé sessies van 2,5 uur en wordt gegeven door DaniëlleNaast de live massagesessies ontvang je 6 maanden lang toegang tot de bijbehorende online massagecursus zodat je gemakkelijk thuis verder kan oefenen.

voor de professional

Zwangerschaps-massage op het warm-waterkussen

Speciaal voor de massageprofessional

Je bent een massageprofessional en je hebt reeds enkele jaren ervaring met het geven van een (holistische) ontspanningsmassage, intuitieve massage of je bent je opgeleid voor het geven van kraambehandelingen – en je zou graag een heerlijk ontspannen zwangerschapsmassage aan je aanbod willen toevoegen?Dan is dit jouw training!

Je leert in 2x 2,5 uur privéles van Daniëlle de zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen te geven. Data en tijden kunnen we samen afstemmen.

Lees hier waarom de Zwangerschapsmassage zo fijn en gunstig is voor zwangeren.

Op maat, voor een groep

Groepsworkshop Thaise Yogamassage

Leer én ervaar ‘de lazy-men’s yoga’

Jullie zijn met een compacte groep (ca 8-14 personen) en wensen een fijne groepsactiviteit en een originele, verdiepende manier van samenzijn met vriendinnen, vrouwen of je familie, of zoeken een vorm van verdiepende teambuilding. 

Met de Groepsworkshop Thaise Yogamassage leer je jezelf, en elkaar, op een zeer ontspannen wijze op een dieper niveau kennen en kan je zelf ervaren hoe krachtig oprechte aandacht, aanraking en overgave aan de massage, kan zijn.

De workshop duurt ca 3,5 tot 4,5 uur en je gaat deze eeuwenoude massagevorm zowel geven als ontvangen in setjes van twee personen.

voor ouder & baby

Babymassage Workshop of Cursus

 Ontdekken & ontspannen met je kleintje

Tijdens een Babymassage workshop of cursus leer je je kindje masseren volgens de Shantala Babymassage methode. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. Iedereen kan de massage leren. Door met aandacht te masseren ben je op een andere, meer bewuste manier bezig met je kleintje dan dat je doet tijdens het praktische voeden en verzorgen. 

7

Wat vinden de koppels?

“Nogmaals super veel dank voor de massageworkshop. Wij hebben er veel van geleerd en kunnen elkaar nu nog beter aanvoelen. Het voelt ook echt als een verrijking van onze relatie. Verder vonden we de manier waarop je ons hebt begeleid echt super fijn. Heel spontaan en vol warmte. Super veel zin om zelf aan de slag te gaan :)”.

Richard, volgde met zijn partner de Partnermassage Workshop

“Hoi Danielle, Ik vond de workshop boven verwachting; heel ontspannend, laagdrempelig, fijn en leerzaam: De combi van uitleg met direct doen. Fijn dat er zo’n ongedwongen sfeer was, we voelden ons op ons gemak bij je. Ik zou het zeker aanraden! Het is heel leuk om samen te doen, je kunt er jaren plezier van hebben, het is laagdrempelig en ontspannend. Ook fijn dat we een hand-out hebben gekregen om het thuis verder te oefenen.”

Elsbeth - volgde samen met haar partner de Partnermassage workshop

Wat vinden de professionals?

Kim volgde een training voor de Zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen

 “Absoluut een aanrader!

Je bent mega professioneel, deskundig, weet wat je doet en brengt mooie skills bij.

Daarbij is de manier van ‘lesgeven’ heel prettig. Jouw ‘massagestem’ is heel fijn.”

Kim

Nadine volgde een training voor de Zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen

 “De combinatie van leermethodes is wat mij betreft echt briljant; kunnen lezen, kijken, uitvoeren én zelf voelen.

Dankjewel daarvoor!”

Nadine

“De training was heel leuk en interessant. De rust die je uitstraalt, de tijd die je neemt, de herhalingen die je doet. Alles draagt bij om de kneepjes van het vak goed in de vingers te krijgen.”
Kim, masseuse in de Betuwe, volgde een massagetraining bij Danielle

“Danielle heeft echt heel veel massage ervaring in haar eigen handen
zitten en is heel goed in staat om alle subtiele details over te
brengen: van hoe je staat, hoe je druk zet en hoe een strijking fijn
vloeit.”

Nadine, is masseuse in Zutphen en volgde een massagetraining bij Danielle

“Ik vond het echt heel leuk! Ik vond het best veel informatie en intensief, maar heb er een hele fijne massage(techniek) bij geleerd.”

Marlies, masseuse in Utrecht en Culemborg, volgde een massagetraining bij Danielle

“De training was duidelijk, goed te begrijpen en goed uit te voeren.”

Marlise, Ayurvedisch masseur in Utrecht, volgde een massagetraining bij Danielle

7

Onze Massages

in en rond Utrecht & de Betuwe

Heb je een kinderwens, ben je zwanger of ben je recentelijk moeder geworden? We hebben een passende massage voor iedere levensfase.