Live Stream Yogales

Gedurende de Corona-crisis bieden we live gestreamde yogalessen aan via het online vergaderplatform ‘Zoom’ (zie www.zoom.us). Dit zijn dus geen live lessen in onze studio maar live gestreamde lessen met de docente thuis!

Hoe doe je mee?

  1. Ben je nieuw bij ons? Koop dan een proefles-strip. Met je betaling wordt automatisch een account aangemaakt in ons reserveringssysteem Fitmanager.
  2. Reserveer je les via ons inschrijfsysteem Fitmanager in de Yogakalender.(Fijn als je uiterlijk een uur voor de start van de les bent ingeschreven via Fitmanager.)
  3. Maak een gratis account aan bij Zoom (www.zoom.us) en installeer de app op je pc, Mac, Android telefoon of I-phone.
  4. Log in bij Zoom ruim voor de start van de les zodat je de tijd hebt om te checken of alles werkt en je bekend te maken met de opties.
  5. Leg je yogamatje, een dekentje en een kussen (of meerdere) om op te zitten, maar klaar!
  6. Uiterlijk een uur voor de start van de les ontvang je een uitnodiging met de Zoom meeting ID en je wachtwoord via de mail.
  7. 5-10 minuten voor de start: met de gegevens die je hebt gekregen log je in in de Zoom-meeting en kan je de les live volgen vanuit je eigen huiskamer!
  8. Fijn als je als deelnemer start met de camera aan voor het eerste rondje, daarna kan je het beeld van jezelf uitzetten, al is het voor de docente heel erg fijn om je ook te zien. (Anders voel je je als docente heel alleen :-)).
  9. Tijdens de les zal de docente het geluid van de deelnemers op mute zetten. Dit omdat Zoom voorrang geeft aan degene die geluid ‘maakt’ of achtergrond geluid heeft en dan wordt jouw scherm dus groot :-).  Wil je iets vragen tijdens de les? Gebruik even de chat! De chatfunctie vind je in de balk onderaan je scherm (beweeg er met je cursor overheen en de balk verschijnt).
  10. Fijne yogales!