Mama mini-Retraite

Een dag om niet te zorgen maar om verzorgd te worden

Agenda

MAMA DAGRETRAITE

Voor en door moeders

Een One-Day-Retreat speciaal voor (nieuwe) moeders die zichzelf een hele dag willen laten verzorgen. Voor als je behoefte hebt aan rust en échte tijd voor jezelf, op een rustige en mooie plek in de natuur, dichtbij Utrecht.

Zondag 19 Februari 2023

Zondag 2 juli 2023 op een nieuwe locatie!

WAT WE GAAN DOEN

 • Een warm welkom met thee & koffie en iets lekkers vanaf 9.00 uur.
 • Een lekker lange postnatale mama yogales met extra aandacht voor het bekkengebied, de buik en rugregio en een welverdiende diepe eindontspanning.
 • Sharing is caring: Een moedercirkel – waarin er verschillende thema’s (o.a. aangedragen door jullie) aan bod komen in combinatie met mindfulness en meditatie.
 • Tijd om zelf te mijmeren, schrijven of een stilte wandeling te maken in de buurt. We bevinden ons midden in de mooie regio de Betuwe.
 • Een closing circle met ruimte voor vragen en delen.
 • Voor de inwendige moeder: een geheel verzorgde biologische en vegetarische lunch, en koffie en thee met iets lekkers tussendoor.

OVER DE LOCATIE

Studio Zyn ligt in het mooie buitengebied van het Betuwse dorp Echteld.

Het weidse gebied tussen de lek en de waal nodigt uit om tot rust én bij jezelf te komen.

De yogaruimte ligt op het erf van een oude boerderij uit 1870 en straalt een warm welkom uit. Binnen de beschutting van het boerenerf mét uitzicht op de boomgaard ben je direct verbonden met de natuur.

De benedenverdieping met vloerverwarming heeft grote tafels waar heerlijk aan gegeten en gedronken kan worden. Door de openslaande deuren en sfeervolle raampartijen ademt deze ruimte licht.

De bovenverdieping is volledig van hout en geeft rust en een intieme sfeer.

PRAKTISCH

 • Data:
  • Zondag 30 Oktober 2022 van 9.30-17.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
  • Zondag 19 Februari 2023 van 9.30-17.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
 • Locatie: studio Zyn, Echteld, Gelderland (de Betuwe)
 • Aanmelden kan via de mail op info@studiovandaan.nl. Let op; plekjes zijn beperkt tot 10 dames ivm Corona regels voor binnen-activiteiten.
 • Goed om te weten: met je inschrijving voor de week ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
  • Normaal tarief: €135,00 p.p. voor de gehele dag.
  • Vriendinnenkorting: Kom je samen met een vriendin, boek dan samen voor €250,00 voor de gehele dag. Mail ons om je aan te melden en samen te betalen met korting!

Docentes

Eveline Spree

is van origine antropoloog en intercultureel trainer. In 2012 haalde Eveline haar Vinyasa certificaat en begon ze met lesgeven. Toen ze het jaar daarop zwanger werd schreef ze zich in voor een zwangerschapscursus en dat beviel zo goed dat ze de Birthlight docentenopleiding volgde en afrondde. Ze is moeder van 2 kindjes en geeft met veel liefde wekelijkse postnatale yogalessen en de Birth Prep Cursus.

José Dorresteyn

volgde tijdens haar laatste zwangerschap zelf zwangerschapsyogalessen en vond dit zo inspirerend en plezierig voor haar zwangere lijf, dat ze zelf meteen de Birthlight zwangerschapsyogadocentenopleiding is gaan volgen. José is moeder van vier kinderen en weet als geen ander hoe belangrijk het is om als moeder (ondanks de drukte) tijd voor jezelf te maken. Naast het moederschap geeft José pre- en postnatale yogalessen en coaching.

Daniëlle van Grieken

is eigenaresse van studio Vandaan. Ze maakte ooit de switch van wetenschapper naar yogadocente en is veel gelukkiger sinds ze haar hart volgt en alleen nog maar werk doet waar ze in gelooft. Ze is gecertificeerd Zwangerschaps, Vinayasa en Fertiliteitsyogadocente. Ze is moeder van twee kindjes en geeft yogales, massages, schrijft en illustreert, en stuurt studio Vandaan aan vanuit haar boerderij in de Betuwe.