Mama mini-Retraite

Mama Mini-Retraite

Een dag om niet te zorgen maar om verzorgd te worden

Agenda

Voor en door moeders

Een Mamaretraite voor alle (nieuwe) moeders die zichzelf een hele dag willen laten verzorgen en behoefte hebben aan rust en échte tijd voor zichzelf, op een prachtige plek in de natuur, dichtbij Utrecht op Zondag 6 december 2020.

OVER DE RETRAITE

OneDayRetreat speciaal voor (nieuwe) moeders

Een ontspannen dag helemaal voor jou alleen. Een dag om niet te zorgen maar om verzorgd te worden. Om tot rust te komen, je batterij weer op te laden, nieuwe inspiratie en energie op te doen, je ervaringen te delen met andere moeders en om bewust stil te staan bij zowel je (nieuwe) rol als moeder als de verbinding met jouw ‘oude’ zelf weer nieuw leven in te blazen.

Op een prachtige locatie in de natuur waar je helemaal weg kan zijn van de dagelijkse drukte. Waar je de rust in jezelf kan terugvinden om te voelen waar je staat en hoe het nu werkelijk met je gaat.

Onder de professionele begeleiding van de vaste studio Vandaan docentes en mama’s; Eveline Spree (Zwangerschapsyoga & hypnobirthing docente), José Dorresteijn (Zwangerschapsyogadocente & Mama-coach) en Daniëlle van Grieken (Eigenaresse van studio Vandaan, yogadocente en masseuse). Lees meer over ons.

WAT WE GAAN DOEN

 • Een warm welkom met thee & koffie vanaf 9.00 uur.
 • Een lekker lange postnatale mama yogales met extra aandacht voor het bekkengebied, de buik en rugregio en voor die welverdiende diepe ontspanning met een extra lange sessie yoga nidra.
 • Sharing is caring: Een moedercirkel – waarin er verschillende thema’s (o.a. aangedragen door jullie!) aan bod komen in combinatie met mindfulness en meditatie.
 • Tijd om zelf te mijmeren, schrijven of een stilte wandeling over de heide te maken. We bevinden ons op een van de mooiste plekken van Nederland en de heide is op loopafstand.
 • Een ontspannende verrassingsworkshop mét massage voor zowel mentale als fysieke ontspanning.
 • Een closing circle met ruimte voor vragen en delen.
 • Voor de inwendige moeder: Een geheel verzorgde biologische en veganistische lunch, koffie en thee met iets lekkers tussendoor.

OVER DE LOCATIE

De Hoorneboeg is een buitenplaats voor inspiratie en ligt aan de rand van de Hilversumse Hei. De plek is al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen. Hier kan je, te midden van 13 hectare bos rondom een oude heuvel, genieten van de stilte, je bezinnen of juist inspiratie vinden voor een volgende stap.

In de Luwte

We verblijven in ‘In de Luwte’, aan de rand van de heide, in de voormalige bibliotheek. Hier kunnen we de dag doorbrengen in alle privacy en te midden van de prachtige natuur.

De ruimte heeft een mooie, houten vloer met een behaaglijk kleed. In de grote kast liggen meditatiekussens en lekkere dekens voor je klaar. We hebben ook yoga-matjes, yogastoelen en gewone stoelen voor je om te gebruiken. Door de grote ramen in de tuindeuren komt veel licht naar binnen. Voordat je deze ruimte betreedt, vragen we je overigens altijd om je schoenen uit te doen. Meer info.

PRAKTISCH

 • Data:
  Zondag 6 december 2020, 9.30-18.00 uur.
 • Locatie: De Hoorneboeg, Hilversum. Dit adres kun je gebruiken voor je navigatie: ‘De Hoorneboeg, Hilversum’.
 • Aanmelden kan via de mail op info@studiovandaan.nl. Let op; plekjes zijn beperkt tot 13 dames.
 • Goed om te weten: met je inschrijving voor de week ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
  • Normaal tarief: €125,00 p.p. voor de gehele dag. Aanmelden kan via ons Yogaschema.
  • Vriendinnenkorting: Kom je samen met een vriendin, boek dan samen voor maar €235,00 voor de gehele dag. Mail ons om je aan te melden en samen te betalen met korting!

Een dag om niet te zorgen maar om zelf verzorgd te worden