Massage

Zwangerschapsmassage

Een zachte lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent.

Postnatale Massage

Een zachte, ontspannende lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam. De warmte van het kussen verzacht de spieren van je rug, nek en schouders en zorgt ervoor dat je kan komen tot een diepe ontspanning en het opladen van je batterij.

Mama Verwenpakket

In de postpartum fase is herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket laat je jezelf even van top tot teen (letterlijk!) verwennen. De behandeling vindt plaats bij je thuis en idealiter binnen 6 weken na de geboorte.

Ontspanningsmassage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage gebaseerd op de Balinese massagetechnieken. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en er is extra aandacht voor de schouders en rugpartij met vloeiende massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning.

Altijd al eens willen leren masseren?

Boek een privé massage workshop  en we leren jou en je vriend(in) een ontspanningsmassage voor nek, schouders en rug te geven in 2 uur.

Jullie ontvangen én geven beiden een massage en gaan dus beiden ontspannen en geïnspireerd naar huis!

Boekingen & Praktische Info

  • Geniet van een massage of behandeling voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We behandelen alleen dames en behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering en betaling vooraf via iDEAL.
  • We kunnen de behandeling aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten.
  • Locaties en masseuses verschillen per soort massage.
  • Met een boeking ga je akkoord met ons Corona Beleid en onze Huisregels:

Geef een uur ultieme ontspanning cadeau

met onze massage cadeaubon