Massage

Onze Massages

Of het nu vóór, tijdens, of na je zwangerschap is, je bent bij ons altijd van harte welkom voor een massage bij ons in Utrecht. Na de geboorte komen we ook met liefde naar je toe om een massage aan huis te geven.

Heb je specifieke klachten of wensen? Laat het ons zeker weten.

Zwangerschapsmassage

Een zachte massage (60 min) met warme olie en op speciale zwangerschapstafel of op ons warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent. Met extra aandacht voor (onder)rug en schouders.

Kraammassage

Bij een kraammassage komen we bij je thuis in de eerste weken na de geboorte voor een extra lange, zachte en ontspannende lichaamsmassage met warme olie (90 min). Waarbij je tot een diepe ontspanning komt en je je fysieke herstel ondersteunt na de bevalling van je kleintje. Met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders.

Mama Verwenpakket

In de postpartum fase is herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket (2 uur) laat je jezelf even van top tot teen verwennen met o.a. massage, een moxa behandeling, een diastase check en persoonlijk advies voor je fysieke herstel. De behandeling vindt plaats bij je thuis en idealiter in de eerste 6-8 weken na de geboorte.

Postnatale Mama Massage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage (60 min) met warme olie waarbij je tot een diepe ontspanning komt en je fysieke en mentale herstel ondersteunt na de bevalling van je kleintje. Met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders.

Fertility Massage

De massage helpt je om diep te ontspannen en zowel je lichaam als geest in een goede conditie te brengen voor een toekomstige zwangerschap. De massage ontspant, stimuleert de bloedsomloop van het buik en onderrug gebied, balanceert belangrijke hormoonklieren en brengt mentale rust.

Ontspanningsmassage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage gebaseerd op de Balinese massagetechnieken. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en er is extra aandacht voor de schouders en rugpartij met vloeiende massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning.

Psoasmassage

De psoasmassage is een lichaamsmassage gericht op de psoas spier: diepstliggende spier van ons lichaam. Via rustige, diepe en aandachtige strijkingen en technieken maak ik je bewust van de verbinding in je lichaam. Tussen verschillende delen van je lijf, maar ook verbinding tussen spanning en ontspanning, lichaam en geest, emoties en wat er mentaal bij jou speelt.

Ayurvedische Massage

Zowel vóór, tijdens als na je zwangerschap kan je bij ons nu ook genieten van een Ayurvedische Massage. Ayurvedisch therapeute Marlise verwelkomt je met liefde voor een verwarmende massage die ze geeft met door haar zelf samengestelde verwarmde olie.

Altijd al eens zelf willen leren masseren?

Boek een privé massage workshop  (of volg de volledige privé massage cursus) en we leren jou en je partner) of vriend/vriendin/zus/broer etc.)  een ontspanningsmassage te geven.

Jullie ontvangen én geven beiden de massage en gaan dus beiden ontspannen en geïnspireerd naar huis!

Boekingen & Praktische Info

  • Geniet van een massage of behandeling voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We behandelen alleen dames en behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering en betaling vooraf via iDEAL.
  • We kunnen de behandeling aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten.
  • Locaties en masseuses verschillen per soort massage. Klik op de betreffende massage hiernaast voor meer informatie over de locatie en beschikbaarheid.
  • Met een boeking ga je akkoord met ons Corona Beleid en onze Huisregels.

Geef een uur

ultieme ontspanning cadeau

met onze massage cadeaubon