Massage

Fertility Massage

De massage helpt je om diep te ontspannen en zowel je lichaam als geest in een goede conditie te brengen voor een toekomstige zwangerschap. De massage ontspant, stimuleert de bloedsomloop van het buik en onderrug gebied, balanceert belangrijke hormoonklieren en brengt mentale rust.

Zwangerschapsmassage

Een zachte massage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent. Met extra aandacht voor (onder)rug en schouders.

Postnatale Massage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage met warme olie waarbij je tot een diepe ontspanning komt en je fysieke en mentale herstel ondersteunt na de bevalling van je kleintje. Met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders.

Mama Verwenpakket

In de postpartum fase is herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket laat je jezelf even van top tot teen (letterlijk!) verwennen. De behandeling vindt plaats bij je thuis en idealiter binnen 6 weken na de geboorte.

Ontspanningsmassage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage gebaseerd op de Balinese massagetechnieken. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en er is extra aandacht voor de schouders en rugpartij met vloeiende massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning.

Altijd al eens willen leren masseren?

Boek een privé partner massage workshop  (of volg de volledige privé partner massage cursus ) en we leren jou en je partner een ontspanningsmassage te geven.

Jullie ontvangen én geven beiden de massage en gaan dus beiden ontspannen en geïnspireerd naar huis!

Boekingen & Praktische Info

  • Geniet van een massage of behandeling voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We behandelen alleen dames en behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering en betaling vooraf via iDEAL.
  • We kunnen de behandeling aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten.
  • Locaties en masseuses verschillen per soort massage.
  • Met een boeking ga je akkoord met ons Corona Beleid en onze Huisregels:

Geef een uur

ultieme ontspanning

cadeau

met onze massage cadeaubon