Massage

Massage

Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap:
Bij studio Vandaan kan je terecht voor optimale ontspanning.

Tot 6 april bieden we geen massages aan

Vanwege de RIVM richtlijnen mbt het Corona-virus, bieden we momenteel geen massages aan, in ieder geval tot maandag 6 april. Lees meer over ons Corona-beleid.

Fertiliteitsmassage

Een fertiliteitsmassage helpt je om te ontspannen en je algehele gezondheid te ondersteunen. Het stimuleert de bloedsomloop in de onderrug, buik en bekkenregio en helpt om de hormoonbalans te herstellen. Tegelijkertijd heb je tijd en ruimte voor jezelf en mag je even echt voor je laten zorgen!

Zwangerschapsmassage

Een zachte lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent.

Postnatale Massage

Een zachte, ontspannende lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam. De warmte van het kussen verzacht de spieren van je rug, nek en schouders en zorgt ervoor dat je kan komen tot een diepe ontspanning en het opladen van je batterij.

Ontspanningsmassage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage gebaseerd op de Balinese massagetechnieken. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en er is extra aandacht voor de schouders en rugpartij met vloeiende massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning.

Rug, Schouder & Nek-Massage

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Deze ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, schouders en nek.

Reiki Behandeling

Reiki is een oude geneesmethode waarmee door handoplegging de universele levensenergie (Reiki) of levenskracht via de handen wordt overgedragen om te genezen. Je kan een behandeling ontvangen zowel tijdens als na je zwangerschap en helpt je lichaam en energiehuishouding in balans te brengen.

Altijd al eens willen leren masseren?

Boek een privé massage workshop  en we leren jou en je vriend(in) een ontspanningsmassage te geven in 2 uur.

Jullie ontvangen én geven beiden een massage en gaan dus beiden ontspannen en geïnspireerd naar huis!

Boekingen & Praktische Info

 • We behandelen alleen dames – sorry!
 • Geniet van een massage of behandeling voor, tijdens, en na je zwangerschap
 • We kunnen de behandeling aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
 • Behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering
 • Massageboekingen:
  • Locatie 1: met Maria op woensdagen, op de Vondellaan 76, Utrecht (tegenover station Vaartsche Rijn). Mail Maria op: info@studiovandaan.nl
  • Locatie 2: met Paulina, op de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (in Leidsche Rijn, net over de brug in Oog in Al). Mail Paulina op: info@studiovandaan.nl
 • Reiki boekingen: 
  • Locatie: met José bij je Thuis in Utrecht of de Bilt.
  • Heb je vragen of wil je een reservering maken? Mail José op: info@studiovandaan.nl

De adressen voor de Massages zijn:

 1. Met Maria: Vondellaan 76, Utrecht. (tegenover station Vaartsche Rijn).

2. Met Paulina: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht

Geef een uur ultieme ontspanning cadeau

met onze cadeaubon