Massage

Massage

Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap:
Bij studio Vandaan kan je altijd terecht voor optimale ontspanning.

Geniet van ultieme ontspanning voor, tijdens of na je zwangerschap.

Of gewoon omdat je toe bent aan rust en zachtheid.

Rug, Schouder & Nek-Massage

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Deze ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, schouders en nek.

Zwangerschaps-Massage

Een zachte lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent.

Postnatale Massage

Een zachte, ontspannende lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam. De warmte van het kussen verzacht de spieren van je rug, nek en schouders en zorgt ervoor dat je kan komen tot een diepe ontspanning en het opladen van je batterij.

Thaise Yoga Massage

Begeleide yogastrekkingen worden gecombineerd met acupressuur door o.a. palm- en duimdruk en ontspannende massage technieken. Traditioneel werd deze eeuwenoude massagesoort toegepast ter bevordering van levenskracht en het in balans brengen van lichaam en geest.

Boekingen & Praktische Info

  • We zijn op vakantie! Tot en met 21 oktober zijn er geen zwangerschapsmassages te boeken: sorry! Wel zijn de ontspanningsmassages en privé massageworkshops boekbaar.
  • We masseren alleen dames
  • Geniet van massage voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We kunnen de massage aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
  • Massages kunnen alléén plaatsvinden met een reservering
  • Heb je vragen of wil je een reserverng maken?

    Mail of bel met Danielle: info@studiovandaan.nl

    Mob: 06-41368389

Onze studio vind je op de Lange Vliestraat 2, Utrecht (in verzamelgebouw De Planeet), tegenover de Beijenkorf. Om de voordeur van ons pand te vinden: neem bij de ingang van ‘De Planeet’ de lift naar de 2e verdieping, daar zie je de voormalige HKU voordeur aan je rechterhand. Omdat we in een erg groot pand zitten, komt de docente je bij deze voordeur ophalen 5 minuten voor aanvang van de massage; fijn als je op tijd kan zijn.

Het adres voor de massages is:

Lange Vliestraat 2, Utrecht (in verzamelgebouw De Planeet)

Geef een uur ultieme ontspanning cadeau

met onze cadeaubon