Massage

Massage

Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap:
Bij studio Vandaan kan je altijd terecht voor optimale ontspanning.

Rug, Schouder & Nek-Massage

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Deze ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, schouders en nek.

Zwangerschaps-Massage

Een zachte lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent.

Postnatale Massage

Een zachte, ontspannende lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam. De warmte van het kussen verzacht de spieren van je rug, nek en schouders en zorgt ervoor dat je kan komen tot een diepe ontspanning en het opladen van je batterij.

Ontspannings-massage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage gebaseerd op de Balinese massagetechnieken. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en er is extra aandacht voor de schouders en rugpartij met vloeiende massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning.

Boekingen & Praktische Info

  • Let op! Nieuwe massagelocatie: Händelstraat 83 in Oog in Al, Utrecht. 
  • We masseren alleen dames – sorry!
  • Geniet van een massage voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We kunnen de massage aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
  • Massages kunnen alléén plaatsvinden met een reservering
  • Heb je vragen of wil je een reservering maken? Mail onze masseuse Anita (in English please!) op: dobriyogaspace@gmail.com

Het adres voor de massages is:

Sinds 4 februari 2019: Dobri Yogaspace – Händelstraat 83, Oog in Al, Utrecht

Geef een uur ultieme ontspanning cadeau

met onze cadeaubon