Privé Massage Workshop

Privé Massage Workshop

Leer elkaar masseren in 2 uur kwaliteit-tijd samen

Privé Massageworkshop 

In deze massageworkshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven: dit betreft een Nek, Schouder en Rug Massage op de massagetafel De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats bij ons in de studio in Utrecht. Je krijgt een boekje met de uitleg mee naar huis zodat je ook thuis ermee aan de slag kan.

Duur: 2 uur en een beetje

Locatie: Onze studio vind je op de Lange Viestraat 2, Utrecht (in verzamelgebouw De Planeet). Dit is tegenover de Bijenkorf. Om de voordeur van ons pand te vinden: neem bij de ingang van ‘De Planeet’ de lift naar de 2e verdieping, daar zie je de voormalige HKU voordeur aan je rechterhand. Omdat we in een erg groot pand zitten, komt de docente je bij deze voordeur ophalen 5 minuten voor aanvang van de massageworkshop; fijn als je op tijd kan zijn.

Tarief: De kosten voor de Massageworkshop (2 hr) is € 130,00 voor 2 personen

Boekingen: Mail of bel met Danielle op info@studiovandaan.nl – tel: 06-41368389

Let op! Vanwege de renovatie van ons pand geven we alleen nog massages & massageworkshops tot half feb 2019.

Hele fijne & leerzame massage-workshop! Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben! Merci Daniëlle!!!

Famke

Hoi Daniëlle, Ook namens mijn vriendin, ontzettend bedankt voor de fijne workshop gisteren! We vonden het allebei goed om te merken dat we wel op de goede weg zaten, maar dat er nog iets miste en jij precies de dingen uitlegde die het masseren nog beter en fijner maken. Mochten vrienden of kennissen van ons nog een keer verlegen zitten om een creatief verjaardagscadeau ga ik je sowieso aanraden.

Tom

Nogmaals bedankt voor de workshop, vonden het erg leuk! 

Leonie

Massage Workshop (4-10 pers)

Tijdens deze 2 uur durende workshop leren jullie een Ontspannende Stoelmassage of een Thaise Yoga Massage te geven én ontvang je er zelf één!
De technieken oefenen jullie op elkaar zodat jullie allemaal lekker ontspannen naar huis gaan. Met deze massagetechnieken kan je  thuis je partner, vrienden of familie verrassen. Je kan kiezen uit:

  • Ontspannende Stoelmassage
  • Thaise Yoga Massage

Duur: 2 uur; bij Daniëlle in de studio in Utrecht of bij jouw op locatie.

Tarief indicatie: De kosten voor de Massageworkshop (2hr) is c.a € 35,00 p.p. bij 6 personen, excl. studiohuur. Voor 6 dames is een Massageworkshop (2hr) incl. studiohuur in Utrecht ca. € 225,00