Privé Massage Workshop

Privé Massage Workshop

Leer elkaar masseren in 2 uur kwaliteit-tijd samen

Privé Massageworkshop 

In deze massageworkshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven: dit betreft een Nek, Schouder en Rug Massage op de massagetafel. De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats in Utrecht. Je krijgt een Nederlands of Engels instructie-boekje met de uitleg toegestuurd of mee naar huis zodat je er ook thuis mee aan de slag kan. De massage wordt gegeven door Eveline, Lizanne of Daniëlle (in Nederlands of Engels).

We also teach this workshop in English! 

Duur: 2 uur en soms een beetje extra :-).

Tarief: €159,- voor 2 personen voor een privé workshop van (+2 hr)

Cadeaubon: Geef de workshop eens cadeau aan je lief met onze cadeaubon! Een origineel cadeau voor zijn/haar verjaardag, jullie anniversary, Valentijn, of gewoon omdat het fijn is om met elkaar iets nieuws te leren en samen te ontspannen. Na ontvangst van de betaling ontvang je de digitale bon z.s.m. via de mail.

  • Let op! Deze massageworkshop is alleen geschikt voor dames die niet zwanger zijn! Ben je zwanger en wil je meer leren over massage? Neem dan zeker contact met ons op!

We vragen je bij een boeking om op de hoogte te zijn van onze Corona-huisregels.

Hoi Daniëlle, Ook namens mijn vriendin, ontzettend bedankt voor de fijne workshop gisteren! We vonden het allebei goed om te merken dat we wel op de goede weg zaten, maar dat er nog iets miste en jij precies de dingen uitlegde die het masseren nog beter en fijner maken. Mochten vrienden of kennissen van ons nog een keer verlegen zitten om een creatief verjaardagscadeau ga ik je sowieso aanraden.

Tom

The workshop was a very pleasant experience. Both of us already had a bit of experience in giving massages, but Anitas workshop brought it to a whole new level! She especially emphasized the importance of both giving and receiving, and which techniques work best for us. It was a very personal and comfortable experience. Thank you Anita for having us! 

Iris

Hoi Danielle, Nogmaals super veel dank voor de massageworkshop. Wij hebben er veel van geleerd en kunnen elkaar nu nog beter aanvoelen. Het voelt ook echt als een verrijking van onze relatie. Verder vonden we de manier waarop je ons hebt begeleid echt super fijn. Heel spontaan en vol warmte. Super veel zin om zelf aan de slag te gaan :). Hartelijke groet, Richard

Richard

We hebben de cursus als heel leuk en fijn ervaren! Het was heel leuk en fijn om samen weer iets nieuws te doen en te leren. Ik vond het professioneel maar ook ongedwongen en ruimte voor een babbeltje. De workshop voldeed volledig aan onze verwachtingen! We hebben het meeste gehad aan het leren hoe je meer flow in je bewegingen kan krijgen zodat het geven en het ontvangen voelt als 1 geheel. We zouden het zeker aanraden! Erg leuk om iets nieuws samen te leren en te doen in een ongedwongen sfeer.

Bodine

Hey Monique, We vonden het superleuk bij je! Dankjewel! We hebben er echt van genoten en waren helemaal zen. We vonden de zwemslagen erg fijn. Maar de nekmassage was voor ons het fijnst! Jazeker, zouden we het aanraden! Het is een keertje wat anders dan de standaard uitjes samen. En het is superleuk om bij je eigen partner te oefenen, en natuurlijk om zelf op de tafel te liggen.

Jana & Kaz

We vonden het heel leuk! De Workshop voldeed aan onze verwachtingen. Leuk en leerzaam. Het meest waardevolle was het oefenen, en begrijpen/voelen dat een massage niet intens/snel/hard hoeft te zijn. We zouden het zeker aanraden! Je leert hoe je iemand echt kan laten ontspannen met een massage.

Sacha

Hoi Daniëlle, De workshop overtrof onze verwachtingen! We waarderen heel erg hoe je uitgebreid de tijd en de rust neemt tijdens de workshop, waardoor we ons volledig op ons gemak voelden. We hebben er echt wat aan gehad, en hebben elkaar thuis ook al gemasseerd. Het masseren zelf vind ik ook leuker geworden nu ik handvatten heb geleerd die ik kan volgen. Tijdens de workshop was er ruimte om te zeggen wat wel of juist niet goed voelde en het was fijn om het verschil te kunnen voelen tussen jouw massage en die van elkaar. Ook goed dat je aangaf waarom we bepaalde dingen doen, of in welke volgorde, zodat je later meer kunt variëren, maar wel met deze belangen in je achterhoofd.

We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben geleerd hoe fijn massage is, én dat het ook voor de gever ontspannend kan zijn. Door deze workshop gaan we thuis zeker vaker masseren, wat fijne quality time geeft samen met pure aandacht voor elkaar. Ik zou het daarom zeker aanraden aan anderen! Nogmaals bedankt voor de workshop!
Thijs en Rivka

Boekingen & Praktische Info

  • Leer beiden masseren én ontvang beiden een ontspannende massage!
  • De massageworkshop kan alléén plaatsvinden na een reservering.
  • We hanteren v.w.b. onze massages de volgende Corona maatregelenMet je boeking ga je akkoord met ons Coronabeleid en onze Huisregels.
  • Heb je vragen of wil je een reservering maken? Mail ons op info@studiovandaan.nl.
  • Geef bij je reservering graag aan waar en wanneer je de workshop zou willen volgen, of jullie wensen hebben en of je voorkeur hebt voor Nederlands of Engels.
  • Let op: Deze massageworkshop is alleen geschikt voor dames die niet zwanger zijn!
  • You can do the partner massage workshop in English too :-).

Hele fijne & leerzame massage-workshop! Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben! Merci Daniëlle!!!

Famke

Fijne balans tussen rust en  ontspannen en ook echt leren. Dit is een hele goede basis om zelf mee verder te gaan. De sfeer was heel prettig en vertrouwd. Ik zou de workshop absoluut aanraden. Voor stellen een hele mooie manier om nog meer naar elkaar te groeien en een bijzondere aandacht aan elkaar te geven. Heel ontspannen en liefdevol kun je iets leren wat je relatie ook echt op langere termijn positief beïnvloed. De balans tussen ontspanning en leren was heel goed. Heel erg bedankt voor deze mooie workshop Daniëlle!

Susanne

Leuk! Leerzaam, een mooie training om iets meer over massages te weten en wat heerlijke technieken te kunnen uitvoeren. Fijne setting, veel informatie en ontspannen.Ik vertel er enthousiast over. Het is een leuk cadeau om te geven!

Ruben

Hey Danielle, We hebben het onwijs naar ons zin gehad! Dankjewel voor de leuke workshop:)Het was erg leuk en rustgevend! Goede balans tussen uitleg en toch als koppel samen bezig zijn. Het was gezellig! Super leuk verwen cadeau en de workshop was precies wat ik gehoopt had toen ik ‘m boekte. Absolute aanrader!

Bob & Aysha

Hoi Danielle, Ik vond de workshop boven verwachting; heel ontspannend, laagdrempelig, fijn en leerzaam: De combi van uitleg met direct doen. Fijn dat er zo’n ongedwongen sfeer was, we voelden ons op ons gemak bij je. Ik zou het zeker aanraden! Het is heel leuk om samen te doen, je kunt er jaren plezier van hebben, het is laagdrempelig en ontspannend. Ook fijn dat we een hand-out hebben gekregen om het thuis verder te oefenen.

Elsbeth

Locaties Massage Workshop

  1. met Lizanne (donderdagochtend en vrijdagochtend. In overleg ook soms op Do avond) Locatie: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (in Leidsche Rijn, net over de brug in Oog in Al).
  2. of met Daniëlle (op maandag, woensdag en vrijdagmiddag. In overleg ook soms ’s avonds.) Locatie: Maurik, de Betuwe.

Locatie: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (in Leidsche Rijn, net over de brug in Oog in Al).

Locatie: Maurik, de Betuwe.

Vooraf wisten we niet helemaal wat we moesten verwachten. Toen we aankwamen was dit eigenlijk gelijk verdwenen en de workshop was boven onze verwachtingen. We voelden ons snel op ons gemak en werden goed door de stappen geleid. De workshop was erg leerzaam en erg rustgevend. De workshop in zijn geheel was erg leerzaam. Vooral het ‘kleine zwemmen’ en ‘grote zwemmen’ hebben we veel aan gehad. Gezien we allebei volledig tot rust zijn gekomen, was het top voor ons. We zouden de workshop zeker aanraden aan anderen. Bij deze workshop moet je volledig op je gemak en ontspannen zijn, dit kon bij Monique volledig.

Rolf

We vonden de workshop heel erg leerzaam en leuk! Er was genoeg tijd om op elkaar te oefenen en Daniëlle legde goed uit hoe het moest. Het was boven verwachting zelfs. We hadden niet gedacht dat we zo veel zouden leren van deze workshop. We hebben het meeste gehad aan het feit dat er wordt afgewisseld met partner, dus dat je eerst de massage geeft en daarna ontvangt, zodat je ook goed weet hoe het voelt als je op een bepaalde manier masseert. Ik kan niks bedenken wat anders kan; Ga zo door!

Eva & Mark