Rug, Schouder & Nekmassage

Rug, Schouder & Nekmassage

Ontspannende oliemassage op de massagetafel

De RUG, SCHOUDERS en NEK MASSAGE

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de rug, schouders en nek. Deze massage is speciaal ontworpen voor mensen die met name in de (boven)rug, schouders en nek te kampen hebben met klachten en hiervan verlichting zoeken.

De ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, schouders en nek.

Deze massage versnelt de doorbloeding in de aderen en zorgt zo voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor zorgt de massage voor ontspanning van de spieren, leidt het tot een vermindering van pijn en klachten maar geeft je tevens een weldadig gevoel en hernieuwde energie.

Praktische informatie:

  • De massage duurt 30 of 60  min
  • Bij de massage wordt natuurlijke amandelolie gebruikt en je ligt op een massagetafel. Mocht je allergisch zijn voor noten, geef dit svp bij je boeking al aan en opnieuw op het moment zelf.
  • Na de massage krijg je een kopje kruidenthee. Het is bovendien aan te raden om veel (lauwwarm) water te drinken na de massage zodat afvalstoffen worden afgedreven.
  • Let op! Vanwege de renovatie van ons pand geven we alleen nog massages & massageworkshops tot half feb 2019.

Boekingen & Praktische Info

Vanwege de renovatie van ons pand geven we alleen nog massages & massageworkshops tot half feb 2019.

  • We masseren alleen dames.
  • Geniet van massage voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We kunnen de massage aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
  • Massages kunnen alléén plaatsvinden met een reservering
  • Heb je vragen of wil je een boeking maken? Mail of bel met Danielle op info@studiovandaan.nl – tel: 06-41368389

Onze studio vind je op de Lange Viestraat 2, Utrecht (in verzamelgebouw De Planeet), tegenover de Bijenkorf. Om de voordeur van ons pand te vinden: neem bij de ingang van ‘De Planeet’ de lift naar de 2e verdieping, daar zie je de voormalige HKU voordeur aan je rechterhand. Omdat we in een erg groot pand zitten, komt de docente je bij deze voordeur ophalen 5 minuten voor aanvang van de massage; fijn als je op tijd kan zijn.

Geef een uur

ultieme ontspanning

met onze cadeaubon