Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga massage

Energieke en dynamische massage met strekkingen en acupressuur.

De voordelen van Yoga

zonder het zelf te doen

De Thaise Yoga Massage heeft haar oorsprong in India, maar is als therapeutische massage ontwikkeld in Thailand. Tijdens de Thaise Yoga Massage worden begeleide yogastrekkingen gecombineerd met acupressuur van palm- en duimdruk. Deze eeuwenoude massagesoort wordt toegepast om je levenskracht te vergroten, het lichaam te ontspannen en je lichaam en geest terug in balans te brengen. Je kan het het beste zelf ervaren!

Thaise Yoga Massage heeft op allerlei gebieden een gunstige uitwerking; het verhoogt de vitaliteit, het energieniveau, de flexibiliteit en de doorbloeding van het lichaam. Het versnelt de afvoer van afvalstoffen en brengt de lichaamssystemen (zoals je verteringsstelsel) in balans. Acupressuur wordt toegepast om de natuurlijke energiestromen te verbeteren en de interne organen te stimuleren.

Praktisch

Thaise Yoga Massage

  • Wordt toegepast op een zacht, plat bed van matjes en dekens op de grond.
  • De ontvanger draagt prettig en loszittende kleding en er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie, behalve tijdens de gezichtsmassage.
  • Yoga ervaring is in het geheel niet vereist: de Yoga Massage is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring in de beoefening van yoga.
  • Yoga Massage is perfect voor mensen die een onbalans ervaren op fysiek, danwel emotioneel gebied, of voor diegene die gewoon toe is aan een uurtje heerlijk ontspannen.

Thaise Yoga Massage bij je thuis :

De Thaise Yoga Massage kan ook bij je thuis gegeven worden. Dit kan bij je thuis in UTRECHT en als je over voldoende lege ruimte beschikt: wat betekent ong. 8-10m2 vrije ruimte. De massage vindt plaats op een bed van matjes en kleden op de vloer. We nemen de benodigde spullen mee.

Geef een uur

ultieme ontspanning

met onze cadeaubon

Boekingen & Praktische Info

  • We masseren alleen dames (Sorry!)
  • Geniet van massage voor, tijdens, en na je zwangerschap
  • We kunnen de massage aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
  • Massages kunnen alléén plaatsvinden met een reservering
  • Heb je vragen of wil je een boeking maken? Mail of bel met Danielle op info@studiovandaan.nl – tel: 06-41368389

Het adres voor de massages is:

Onze studio vind je op de Lange Vliestraat 2, Utrecht (in verzamelgebouw De Planeet), tegenover de Beijenkorf. Om de voordeur van ons pand te vinden: neem bij de ingang van ‘De Planeet’ de lift naar de 2e verdieping, daar zie je de voormalige HKU voordeur aan je rechterhand. Omdat we in een erg groot pand zitten, komt de docente je bij deze voordeur ophalen 5 minuten voor aanvang van de massage; fijn als je op tijd kan zijn.

Het adres voor de massages is:

Onze studio vind je op de Lange Vliestraat 2, Utrecht (in verzamelgebouw De Planeet).