Womb & Fertility massage

Aandacht voor jou, jouw lichaam en je kinderwens

7

Onze Fertility Massage

De Womb & Fertility Massage, oftewel fertiliteitsmassage, is een diep werkende maar zachte, niet-invasieve lichaamsmassage met speciale aandacht voor de onderrug, baarmoeder en darmen. De behandeling brengt het zenuwstelsel tot rust en stimuleert de doorbloeding van jouw baarmoeder en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast zorgt het ervoor dat organen weer op de juiste, natuurlijke stand in het lichaam komen te liggen. Hierdoor kan de kwaliteit van de eicellen verbeteren, waarbij de hormoonbalans herstelt en je baarmoederslijmvlies de juiste dikte krijgt. De stofjes die vrijkomen tijdens de massage zorgen er bovendien voor dat je lekkerder in je vel zit. Een behandeling die het zelfhelend vermogen stimuleert en jouw vruchtbaarheid een boost geeft!

 

Emotionele ondersteuning

Naast het fysieke gedeelte besteden we ook aandacht aan het emotionele aspect. Het buikgebied van de vrouw is een kwetsbare plek. Hier zitten energiepunten waar onder andere emoties en trauma’s zijn opgeslagen. Wanneer je in een vruchtbaarheidstraject zit is dit een onzekere tijd waarin je je erg machteloos kunt voelen. Je raakt de verbinding met jezelf kwijt. De fertiliteitsmassage heeft daarom ook invloed op jouw ‘relatie’ met jezelf en jouw baarmoeder. Een manier om het vertrouwen in je eigen lichaam weer te herstellen.

Fysieke voordelen

De behandeling verbetert en stimuleert:
o de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken
o de kwaliteit van eicellen
o de afvoer van afvalstoffen
o het zelfhelend vermogen van het lichaam
o de natuurlijke stand van de organen in het lichaam
o ontspanning van de voortplantingsorganen
o de kwaliteit van het baarmoederslijmvlies
o regulatie en balans van de hormoonhuishouding

Emotionele effecten

De behandeling:
o creëert ontspanning
o helpt bij het loslaten van opgehoopte spanningen en emotionele blokkades
o laat energie weer stromen
o herstelt het vertrouwen in jezelf en je lichaam
o helpt bij verwerking van eerdere miskramen of verliesgeboorte

Wat kan je verwachten?

Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je een uitgebreid intakeformulier via de mail. Hierop mag je invullen wat je wilt delen en hoef je niets te delen wat je niet wilt. We gebruiken de informatie alleen om je een persoonlijk advies te kunnen geven tijdens de eerste afspraak, afgestemd op jouw wensen, en op fysieke klachten of emotionele aspecten die voor jou kunnen spelen. Het advies bespreken we tijdens de eerste afspraak, waarbij we samen verder naar jouw persoonlijke situatie kijken. We gebruiken deze tijd ook om je op je gemak te stellen en open-minded de behandeling te ontvangen. Na het consult beginnen we met de massage.

Na afloop van de massage kunnen we nog even bespreken hoe het voor je is geweest en of je nog resterende vragen hebt. Eventueel kunnen we een vervolgafspraak inplannen, maar voel je hier zeker niet toe verplicht. 

Als je specifieke wensen of fysieke klachten hebt, dan horen we het heel graag bij je boeking.

Womb & Fertility Massage met Kim

Tijdens de massage lig je op een verwarmde massagetafel. Het gebied dat ik behandel is de onderrug, de heupen en het hele buikgebied vanaf borstbeen tot schaambeen. Ik gebruik diverse massagetechnieken zoals strijkende bewegingen en holistic pulsing. Ook pas ik energetische technieken toe, zoals reiki.

De behandeling wordt afgesloten met een Rebozo sluitingsritueel. De Rebozo is een traditionele handgeweven Mexicaanse doek waarin je op 3 punten gewikkeld wordt. Een weldadige ervaring van geborgenheid en verbinding met jezelf!

De Womb & Fertility Massage met Kim is nu direct te boeken via ons reserveringssysteem hieronder:

Fertility Massage met Danielle

Mijn fertility massage is een zachte, maar diepwerkende lichaamsmassage waarbij de meeste aandacht uitgaat naar de schouders, rug onderrug en het bekken- en buikgebied omdat we met name in deze regio’s willen zorgen voor ontspanning en een goede doorbloeding. Je ontvangt de fertilteitsmassage terwijl je op je rug of buik ligt op de massagetafel.

Kom je vaker voor de massage, dan kan ik de massage combineren met een warmwaterkussen of met een moxa-behandeling. De warmte die vrij komt van het kussen en/of de moxa-stick zorgt voor een betere energiestroom en doorbloeding in het lichaam en helpt bij stijfheids- of pijnklachten en een gevoeligheid voor koude.

De Fertility Massage met Danielle is vanaf Juni weer via de mail te boeken op: info@studiovandaan.nl 

Boekingen

Locaties & Masseuses

Wanneer in je cyclus?

Idealiter ontvang je de fertiliteitsmassage net na je ongesteldheid en vóór je een eisprong of een terugplaatsing hebt gehad.

Wanneer liever niet?

Tijdens je ongesteldheid werkt je baarmoeder hard om het slijmvlies af te breken en met behulp van het bloed het bloed af te voeren. We willen dit proces niet verstoren door een massage uit te voeren. Ook op het moment dat je zwanger kunt zijn, dus ná je eisprong of na een terugplaatsing bij een medisch traject, kan je beter geen massage boeken. Wanneer je ongesteld bent geweest, ben je weer van harte welkom.

Boekingen & Praktische Informatie

 • We masseren alleen dames – sorry!
 • We kunnen de massage aanpassen aan persoonlijke wensen en fysieke klachten of omstandigheden
 • Tarief: Het tarief is €110,00 voor je eerste afspraak incl. intake en bespreking van je formulier.
 • Kom je vaker, dan is het tarief van €95,00 voor 90 min (waarvan 30 min voor-/nagesprek en 60 min massage), ook een mogelijkheid.
 • Massages kunnen alléén plaatsvinden met een reservering én betaling (via iDEAL) vooraf.

 

  Met Kim 

  Uit eigen ervaring weet Kim hoe het is om te kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Ruim 6 jaar onderging ze diverse (medische) behandelingen, totdat ze in aanraking kwam met fertiliteitsmassages. Inmiddels is ze moeder van twee kindjes en werkt ze flexibel vanuit haar thuispraktijk.

  Adres: Buurmalsen, de Betuwe

  Directe boeking mogelijk hieronder.

   Met Daniëlle

  Daniëlle is op latere leeftijd moeder geworden nadat ze zich verdiept had in alles rond fertiliteit toen ze zelf een kinderwens kreeg. Daniëlle is moeder van twee kindjes en werkt vanuit haar thuispraktijk op woensdag en vrijdag overdag.

  Adres: Buitenweg, Maurik.

  Boeking mogelijk per Juni23 via e-mail op info@studiovandaan.nl

  Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon

  Direct Boeken: Fertility Massage

  Heb je vragen over de massage of wil je eerst even overleggen? Je kan ons het beste per mail bereiken op: info@studiovandaan.nl