Selecteer een pagina

Womb & Fertility Massage

Aandacht voor jou, jouw lichaam en je kinderwens, in Utrecht & Culemborg

7

Onze Fertility Massage

De Womb & Fertility Massage, oftewel fertiliteitsmassage, is een diep werkende maar zachte, niet-invasieve lichaamsmassage met speciale aandacht voor de onderrug, baarmoeder en darmen. De behandeling brengt het zenuwstelsel tot rust en stimuleert de doorbloeding van jouw baarmoeder en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast zorgt het ervoor dat organen weer op de juiste, natuurlijke stand in het lichaam komen te liggen. Hierdoor kan de kwaliteit van de eicellen verbeteren, waarbij de hormoonbalans herstelt en je baarmoederslijmvlies de juiste dikte krijgt. De stofjes die vrijkomen tijdens de massage zorgen er bovendien voor dat je lekkerder in je vel zit. Een behandeling die het zelfhelend vermogen stimuleert en jouw vruchtbaarheid een boost geeft!

 

Emotionele ondersteuning

Naast het fysieke gedeelte besteden we ook aandacht aan het emotionele aspect. Het buikgebied van de vrouw is een kwetsbare plek. Hier zitten energiepunten waar onder andere emoties en trauma’s zijn opgeslagen. Wanneer je in een vruchtbaarheidstraject zit is dit een onzekere tijd waarin je je erg machteloos kunt voelen. Je raakt de verbinding met jezelf kwijt. De fertiliteitsmassage heeft daarom ook invloed op jouw ‘relatie’ met jezelf en jouw baarmoeder. Een manier om het vertrouwen in je eigen lichaam weer te herstellen.

Fysieke voordelen

De behandeling verbetert en stimuleert:
o de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken
o de kwaliteit van eicellen
o de afvoer van afvalstoffen
o het zelfhelend vermogen van het lichaam
o de natuurlijke stand van de organen in het lichaam
o ontspanning van de voortplantingsorganen
o de kwaliteit van het baarmoederslijmvlies
o regulatie en balans van de hormoonhuishouding

Emotionele effecten

De behandeling:
o creëert ontspanning
o helpt bij het loslaten van opgehoopte spanningen en emotionele blokkades
o laat energie weer stromen
o herstelt het vertrouwen in jezelf en je lichaam
o helpt bij verwerking van eerdere miskramen of verliesgeboorte

Wat kan je verwachten?

Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je een uitgebreid intakeformulier via de mail. Hierop mag je invullen wat je wilt delen en hoef je niets te delen wat je niet wilt. We gebruiken de informatie alleen om je een persoonlijk advies te kunnen geven tijdens de eerste afspraak, afgestemd op jouw wensen, en op fysieke klachten of emotionele aspecten die voor jou kunnen spelen. Het advies bespreken we tijdens de eerste afspraak, waarbij we samen verder naar jouw persoonlijke situatie kijken. We gebruiken deze tijd ook om je op je gemak te stellen en open-minded de behandeling te ontvangen. Na het consult beginnen we met de massage.

Na afloop van de massage kunnen we nog even bespreken hoe het voor je is geweest en of je nog resterende vragen hebt. Eventueel kunnen we een vervolgafspraak inplannen, maar voel je hier zeker niet toe verplicht. 

Als je specifieke wensen of fysieke klachten hebt, dan horen we het heel graag bij je boeking.

“Ik ben voor een terugplaatsing 3 keer bij Kim geweest. Heel fijn aan Kim is dat ze meer doet dan ‘haar werk’. Ik ervaarde echte betrokkenheid. Ze hoopt met mij op een goede uitkomt. Tijdens de gesprekken voelde ik me echt gezien en begrepen. Met haar eigen ervaringen als basis leeft ze echt mee. Naast een hele ontspannende massage en gesprekken die opluchting boden hielp ze me met advies, producten en recepten in het proces om zwanger te worden. Ik ben Kim erg dankbaar voor haar oprechte medeleven en de warmte die ze me gegeven heeft.”
Aafke

Womb & Fertility Massage met Kim

Tijdens de massage lig je op een verwarmde massagetafel. Het gebied dat ik behandel is de onderrug, de heupen en het hele buikgebied vanaf borstbeen tot schaambeen. Ik gebruik diverse massagetechnieken zoals strijkende bewegingen en holistic pulsing. Ook pas ik energetische technieken toe, zoals reiki.

De behandeling wordt afgesloten met een Rebozo sluitingsritueel. De Rebozo is een traditionele handgeweven Mexicaanse doek waarin je op 3 punten gewikkeld wordt. Een weldadige ervaring van geborgenheid en verbinding met jezelf!

De Womb & Fertility Massage met Kim is nu direct te boeken via ons reserveringssysteem hieronder.

Locaties:  studio “Het Hof” – Het Hof 9, Culemborg (goed bereikbaar met OV en auto) op woensdagmiddag of Kim’s Praktijk aan huis in Buurmalsen op woensdag en vrijdag overdag.

Fertility Massage met Danielle

Mijn fertility massage is een zachte, maar diepwerkende lichaamsmassage waarbij de meeste aandacht uitgaat naar de schouders, rug onderrug en het bekken- en buikgebied omdat we met name in deze regio’s willen zorgen voor ontspanning en een goede doorbloeding. Je ontvangt de fertilteitsmassage terwijl je op je rug of buik ligt op de massagetafel.

Kom je vaker voor de massage, dan kan ik de massage combineren met een warmwaterkussen of met een moxa-behandeling. De warmte die vrij komt van het kussen en/of de moxa-stick zorgt voor een betere energiestroom en doorbloeding in het lichaam en helpt bij stijfheids- of pijnklachten en een gevoeligheid voor koude.

De Fertility Massage met Danielle is via de mail te boeken op: info@studiovandaan.nl

Locatie: studio “Het Hof” – Het Hof 9, Culemborg (goed bereikbaar met OV en auto) op woensdagmiddag of Danielle’s praktijk aan huis in Maurik op ma, woe of vr, soms ook ’s avonds. 

Boekingen

Wanneer plan je een Fertility Massage?

Idealiter ontvang je de fertiliteitsmassage net na je ongesteldheid en vóór je een eisprong of een terugplaatsing hebt gehad.

Wanneer liever niet?

Tijdens je ongesteldheid werkt je baarmoeder hard om het slijmvlies af te breken en met behulp van het bloed het bloed af te voeren. We willen dit proces niet verstoren door een massage uit te voeren. Ook op het moment dat je zwanger kunt zijn, dus ná je eisprong of na een terugplaatsing bij een medisch traject, kan je beter geen massage boeken. Wanneer je ongesteld bent geweest, ben je weer van harte welkom.

Boekingen

> We masseren alleen dames – sorry!

> We passsen de massage met liefde aan, aan je persoonlijke wensen en fysieke klachten of omstandigheden.

> Tarief: Het tarief is €125,00 voor je eerste afspraak incl. intake en bespreking van je vooraf ingevulde intakeformulier. Kom je vaker, dan geldt het tarief van €110,00 per 90 min afspraak (waarvan 30 min voor-/nagesprek en 60 min massage-tijd).

> Boek je het Fertility Massage Pakket van 3 afspraken (1 eerste afspraak met intake + 2 vervolgafspraken) dan betaal je €300,00 in totaal.

> Massage-afspraken kunnen alléén plaatsvinden met een reservering én betaling (via iDEAL) vooraf.

Locaties & Masseuses

Met Kim 

Uit eigen ervaring weet Kim hoe het is om te kampen met vruchtbaarheids-problemen. Ruim 6 jaar onderging ze diverse (medische) behandelingen, totdat ze in aanraking kwam met fertiliteitsmassages. Kim is moeder van twee kindjes.

Locatie: studio “Het Hof”: Het Hof 9, Culemborg (goed bereikbaar met OV en auto) op woensdagmiddag, of Kim’s praktijk aan huis in Buurmalsen, de Betuwe (op woe, vr).

Directe boeking mogelijk hieronder.

Met Daniëlle

Daniëlle werd zelf op latere leeftijd moeder. Toen ze een kinderwens kreeg verdiepte ze zich in alles rond fertiliteit en volgde ze de Fertiliteitsyogadocente & coachopleiding bij Rika Luka. Danielle is moeder van twee kindjes, woont en werkt vanuit haar woonboerderij in de Betuwe op ma, woe en vr en af en toe in de studio’s in Culemborg en Utrecht.

Locatie: Danielle’s thuispraktijk aan de Buitenweg, Maurik – of in studio “het Hof”, Het Hof, 9 in Culemborg.

Boeking mogelijk via e-mail op info@studiovandaan.nl

Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon

Direct Boeken: Fertility Massage

Tip: Klik op de pijltjes om de beschikbaarheid voorbij de huidige dagen/week te zien. De melding “Er is geen beschikbaarheid” geeft alleen aan dat er geen plek is de komende dagen of week, er kunnen later wel plekjes zijn!

Heb je vragen over de massage of zit er geen optie voor je bij? Neem contact op voor eventuele extra mogelijkheden.