Selecteer een pagina

Mama massage

Welverdiende ontspanning voor (nieuwe) moeders

7

Onze Mama Massage

De fase na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn en de zorg voor hen dragen. Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Massage kan hierbij op verschillende wijzes ondersteunend werken.

Mama Massage

  • Massage stimuleert de bloedsomloop wat het vervoer van de benodigde voedingsstoffen en zuurstof naar alle cellen van het lichaam mogelijk maakt om je fysieke herstel te bevorderen.
  • Massage helpt daarnaast om de hormoonklieren na de bevalling weer in balans te brengen, wat kan bijdragen aan een stabielere hormoonspiegel en een stabieler mentaal gevoel.
  • In de postnatale fase gaat veel van je aandacht immers naar je baby en soms vergeet je jezelf misschien. Een massage kan je helpen om weer even bij jezelf te komen en te voelen wat jij nodig hebt.
  • Wellicht geef je (ook) borstvoeding en draag je je kindje veel, waardoor je schouders en nek wat vermoeid of stijf kunnen aanvoelen. Dit kan de massage voor je aanpakken zodat je je weer vrij kan bewegen.

Boekingen & Praktische Info

  • We kunnen de behandeling aanpassen aan je persoonlijke wensen en klachten
  • Behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering en betaling voor aanvang.
  • De massage kan plaatsvinden vanaf ca. 6 weken na de bevalling van je kleintje.
  • Wil je graag eerder een massage ontvangen, dan is onze Kraammassage uitermate geschikt, waarbij je een extra lange massage ontvangt aan huis.
  • De massage  wordt gegeven door onze teamleden op verschillende locaties in Utrecht en de Betuwe.
  • Boekingen kunnen direct worden gedaan via ons boekingssysteem of via de mail op: info@studiovandaan.nl afhankelijk van de locatie/masseuse. Meer informatie vind je hieronder.

 

Mama Massage

De Postnatale of Mama massage is een ontspannende, herstellende en zachte lichaamsmassage met warme olie, met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders. Een mama massage helpt je om te ontspannen en zowel je fysieke als mentale herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je juist even voor je laten zorgen!

Wanneer je bevallen bent met een keizersnede en/of als je specifieke wensen hebt voor de massage, dan horen we het graag.

De Mama Massage wordt gegeven door Monique. Directe boeking

Ayurvedische Mama Massage

Na het leveren van zo’n fantastische prestatie als een bevalling, verdien je en heeft je lichaam de beste verzorging en vertroeteling nodig. Als je in een goed traditioneel gezin in India een kind krijgt, krijg je deze massage 30 dagen langs minstens 1x per dag. De warme medicinale olie waar je mee wordt overgoten is voedend, sterkend, grondend en vooral erg lekker warm en zoet geurend met als doel jouw herstelproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Met behulp van drukpunten en speciale strijkingen wordt de circulatie in het lichaam bevorderd, en zak je verder weg in de verwarmde massagetafel. Mogelijk vanaf het eerste moment dat je er zelf aan toe bent.

De Ayurvedische Mama Massage wordt gegeven door Marlise. Directe boeking

Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon

Wat vonden zij van de postnatale Mama massage?

“Echt een heerlijk cadeau voor jezelf.”

Marjolein

“Super fijne massages. Echt het gevoel dat er de tijd wordt genomen en de massage werd aangepast op mijn behoefte. De verwachting om echt even tijd voor mezelf te hebben, een timeout na de hele ervaring van de zwangerschap en bevalling, was helemaal waar.”

Renée, Utrecht

“Och wat heb ik geboft om jou te hebben gevonden en dankbaar om – in deze periode – inmiddels twee keer van je aandacht en energie te hebben kunnen genieten. Ik heb het zeer enthousiast gedeeld. Dankjewel nogmaals!”

Marloes

Locaties

Leidsche Rijn

Mama Massage

Eveline werkt flexibel overdag en regelmatig een avond en soms in het weekend.

Adres: Vanilleweg 53, Utrecht.

Directe boeking mogelijk hieronder.

Hoograven

Mama Massage

Maddy werkt op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Adres: Puntdraadhof 26, Utrecht (Hoograven).

Directe boeking mogelijk hieronder.

Overvecht

Mama Massage

Monique werkt op maandag overdag.

Adres: Othellodreef 17, Utrecht (Overvecht).

Directe boeking mogelijk hieronder.

Kanaleneiland

Ayurvedische Mama Massage

Marlise werkt flexibel en geeft de Ayurvedische Mama Massage.

Adres: Trumanlaan 70, Utrecht (Kanaleneiland).

Directe boeking hier

Maurik, de Betuwe

Mama Massage

Daniëlle werkt op woensdag en vrijdag overdag.

Adres: Buitenweg, Maurik.

Boeking mogelijk via de mail: info@studiovandaan.nl

Direct Boeken: Massage na de Geboorte

Let op: Niet bij iedere collega kan je direct boeken. Wil je een afspraak met een collega waar een directe boeking niet mogelijk is, of zie je geen passende optie? Mail ons dan voor een afspraak op: info@studiovandaan.nl

Marlise’s beschikbaarheid voor de Ayurvedische Mama Massage (Kanaleneiland) vind je hier.