Partner Massage Workshop

Leer elkaar masseren in 2,5 uur kwaliteit-tijd samen

7

Onze Partner Massage Workshop

Tijdens de privé partner massageworkshop leer je beiden elkaar een ontspanningsmassage te geven van nek, schouders, rug en armen. Je geeft én ontvangt beiden de massage! De massage workshop is geschikt voor twee personen (juist niet bij zwangerschap!) en wordt gegeven door onze teamleden op verschillende locaties in Utrecht en de Betuwe of bij je thuis.

Massage Workshop

Hoe het werkt:

In deze massageworkshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven: dit betreft een nek, schouder en rugmassage op de massagetafel. Met hulp van de docente oefen je de technieken op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats in Utrecht op een van onze locaties of bij je thuis.

Je krijgt een instructieboekje met de uitleg naderhand via e-mail toegestuurd zodat jullie er ook thuis mee aan de slag kunnen. 

Cadeaubon: Geef de workshop eens cadeau aan je lief met onze cadeaubon! Een origineel cadeau voor zijn/haar verjaardag, jullie anniversary, Valentijn, of gewoon omdat het fijn is om met elkaar iets nieuws te leren en samen te ontspannen. Na ontvangst van de betaling ontvang je de digitale bon z.s.m. via de mail.

Boekingen & Praktische Info

  • Leer beiden masseren én ontvang beiden een ontspannende massage!
  • Let op: Deze massageworkshop is alleen geschikt voor dames die niet zwanger zijn.
  • De massageworkshop kan alléén plaatsvinden na een boeking of reservering én ontvangst van de betaling voor aanvang van de workshop.
  • Met je boeking ga je akkoord met onze Algemene Voowaarden
  • Heb je vragen? Mail ons op info@studiovandaan.nl.
  • Duur: 2,5 uur.
  • Tarief: Vanaf 1 Mei 2023 geldt een nieuwe duur (2,5u) en een nieuw tarief van €225,00.
  • Cadeaubon: Heb je reeds een cadeaubon uit 2022 of met een nummer lager dan N23-023? Dan geldt de oude duur van 2 uur.
  • This workshop is bookable in English too! 
  • Boeking: Directe boeking mogelijk hieronder of via een e-mail op info@studiovandaan.nl 

“Hele fijne & leerzame massage-workshop! Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben! Merci Daniëlle!!!”

Famke

“Leuk! Leerzaam, een mooie training om iets meer over massages te weten en wat heerlijke technieken te kunnen uitvoeren. Fijne setting, veel informatie en ontspannen.Ik vertel er enthousiast over. Het is een leuk cadeau om te geven!”

Ruben

Geef de Massage Workshop cadeau met de Massage Workshop Cadeaubon!

Wat vonden zij van de workshop?

“Hey Danielle, We hebben het onwijs naar ons zin gehad! Dankjewel voor de leuke workshop:)Het was erg leuk en rustgevend! Goede balans tussen uitleg en toch als koppel samen bezig zijn. Het was gezellig! Super leuk verwen cadeau en de workshop was precies wat ik gehoopt had toen ik ‘m boekte. Absolute aanrader!”

– Bob & Aysha

“We vonden het heel leuk! De Workshop voldeed aan onze verwachtingen. Leuk en leerzaam. Het meest waardevolle was het oefenen, en begrijpen/voelen dat een massage niet intens/snel/hard hoeft te zijn. We zouden het zeker aanraden! Je leert hoe je iemand echt kan laten ontspannen met een massage”.

– Sacha

“Hoi Daniëlle, De workshop overtrof onze verwachtingen! We waarderen heel erg hoe je uitgebreid de tijd en de rust neemt tijdens de workshop, waardoor we ons volledig op ons gemak voelden. We hebben er echt wat aan gehad, en hebben elkaar thuis ook al gemasseerd. Het masseren zelf vind ik ook leuker geworden nu ik handvatten heb geleerd die ik kan volgen. Tijdens de workshop was er ruimte om te zeggen wat wel of juist niet goed voelde en het was fijn om het verschil te kunnen voelen tussen jouw massage en die van elkaar. Ook goed dat je aangaf waarom we bepaalde dingen doen, of in welke volgorde, zodat je later meer kunt variëren, maar wel met deze belangen in je achterhoofd.

We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben geleerd hoe fijn massage is, én dat het ook voor de gever ontspannend kan zijn. Door deze workshop gaan we thuis zeker vaker masseren, wat fijne quality time geeft samen met pure aandacht voor elkaar. Ik zou het daarom zeker aanraden aan anderen! Nogmaals bedankt voor de workshop!”
– Thijs en Rivka

“We hebben de cursus als heel leuk en fijn ervaren! Het was heel leuk en fijn om samen weer iets nieuws te doen en te leren. Ik vond het professioneel maar ook ongedwongen en ruimte voor een babbeltje. De workshop voldeed volledig aan onze verwachtingen! We hebben het meeste gehad aan het leren hoe je meer flow in je bewegingen kan krijgen zodat het geven en het ontvangen voelt als 1 geheel. We zouden het zeker aanraden! Erg leuk om iets nieuws samen te leren en te doen in een ongedwongen sfeer”.

– Bodine

studio Vandaan in Utrecht

“We vonden de workshop heel erg leerzaam en leuk! Er was genoeg tijd om op elkaar te oefenen en Daniëlle legde goed uit hoe het moest. Het was boven verwachting zelfs. We hadden niet gedacht dat we zo veel zouden leren van deze workshop. We hebben het meeste gehad aan het feit dat er wordt afgewisseld met partner, dus dat je eerst de massage geeft en daarna ontvangt, zodat je ook goed weet hoe het voelt als je op een bepaalde manier masseert. Ik kan niks bedenken wat anders kan; Ga zo door!”

– Eva & Mark

“Hoi Daniëlle, Ook namens mijn vriendin, ontzettend bedankt voor de fijne workshop gisteren! We vonden het allebei goed om te merken dat we wel op de goede weg zaten, maar dat er nog iets miste en jij precies de dingen uitlegde die het masseren nog beter en fijner maken. Mochten vrienden of kennissen van ons nog een keer verlegen zitten om een creatief verjaardagscadeau ga ik je sowieso aanraden”.

– Tom

“Hey Monique, We vonden het superleuk bij je! Dankjewel! We hebben er echt van genoten en waren helemaal zen. We vonden de zwemslagen erg fijn. Maar de nekmassage was voor ons het fijnst! Jazeker, zouden we het aanraden! Het is een keertje wat anders dan de standaard uitjes samen. En het is superleuk om bij je eigen partner te oefenen, en natuurlijk om zelf op de tafel te liggen.”

– Jana & Kaz

“Fijne balans tussen rust en  ontspannen en ook echt leren. Dit is een hele goede basis om zelf mee verder te gaan. De sfeer was heel prettig en vertrouwd. Ik zou de workshop absoluut aanraden. Voor stellen een hele mooie manier om nog meer naar elkaar te groeien en een bijzondere aandacht aan elkaar te geven. Heel ontspannen en liefdevol kun je iets leren wat je relatie ook echt op langere termijn positief beïnvloed. De balans tussen ontspanning en leren was heel goed. Heel erg bedankt voor deze mooie workshop Daniëlle!”

– Susanne

“Hoi Danielle, Ik vond de workshop boven verwachting; heel ontspannend, laagdrempelig, fijn en leerzaam: De combi van uitleg met direct doen. Fijn dat er zo’n ongedwongen sfeer was, we voelden ons op ons gemak bij je. Ik zou het zeker aanraden! Het is heel leuk om samen te doen, je kunt er jaren plezier van hebben, het is laagdrempelig en ontspannend. Ook fijn dat we een hand-out hebben gekregen om het thuis verder te oefenen.”

– Elsbeth

Locaties

Utrecht-West/aan huis

Met Dorinde

Dorinde werkt flexibel, soms ook in de avond en in het weekend.

Adres: Willem Dreeslaan 55, Utrecht (Ingang via de parkeerplaats aan de Oudlaan!) of bij je aan huis (tegen reis/tijdvergoeding).

Directe boeking mogelijk hieronder.

Overvecht

Met Monique

Monique werkt op maandag overdag.

Adres: Othellodreef 17, Utrecht (Overvecht).

Boeking alleen via e-mail op: info@studiovandaan.nl

Maurik, de Betuwe

Met Daniëlle

Daniëlle werkt op woensdag en vrijdag overdag.

Adres: Buitenweg, Maurik, de Betuwe.

Boeking alleen via de mail op: info@studiovandaan.nl 

Leidsche Rijn

Met Marlies vanaf Juni! 

Marlies werkt op dinsdag overdag, soms ook in de avond en in het weekend.

Adres: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn)

Directe boeking spoedig mogelijk hieronder, tot dan toe via de mail op: info@studiovandaan.nl 

Direct Boeken: Privé Partner Massage Workshop (2,5u)

Let op: Niet bij iedere collega kan je direct boeken. Wil je een afspraak met een collega/op een locatie waar een directe boeking niet mogelijk is, mail ons dan voor een afspraak op: info@studiovandaan.nl