Selecteer een pagina

Privé Partner Massage Workshop

Leer elkaar masseren

Tijdens de privé partner massage workshop leer je elkaar een heerlijke ontspanningsmassage te geven van hoofd, nek, schouders, rug en armen. Je geeft én ontvangt beiden de massage en gaat dus beiden ontspannen naar huis.

De privé massage workshop duurt 2,5 uur, is geschikt voor twee personen (is niet geschikt bij zwangerschap) en wordt gegeven door ée1n van onze teamleden op verschillende locaties in Utrecht en de Betuwe of op verzoek kan het ook bij je thuis.

7

“Hele fijne & leerzame massage workshop!

Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben.

Merci Daniëlle”

– Famke

Privé Massage Workshop

Hoe het werkt:

In deze massageworkshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven: dit betreft een nek, schouder en rugmassage op de massagetafel. Met hulp van de docente oefen je de technieken op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats in Utrecht of in de Betuwe, of op verzoek, bij je thuis.

Je krijgt een instructieboekje met de uitleg naderhand via e-mail toegestuurd zodat jullie er ook thuis mee aan de slag kunnen. 

Wil je leren om elkaar een gehele lichaamsmassage te geven? Kies dan hiernaast voor de Privé Massagecursus.

Boekingen & Praktische Info

De massage workshop kan alléén plaatsvinden na een boeking of reservering én ontvangst van de betaling voor aanvang van de workshop. Met je boeking ga je akkoord met onze Algemene Voowaarden.

Je kan je plekje direct boeken via ons boekingssysteem onderaan de pagina. Zit er geen optie voor je bij of heb je vragen? Wees welkom om contact met ons op te nemen.

    Goed om te weten:

  • Let op: Deze massage workshop is alleen geschikt voor dames die niet zwanger zijn.
  • Duur: De workshop heeft een duur van 2,5 uur, inclusief aankomstgesprek en een kleine pauze bij de wissel.
  • Tarief:
  • Het tarief is € 225,00 voor workshops ingepland overdag op een doordeweekse dag.
  • Het tarief is € 250,00 voor workshops ingepland ’s avonds en in het weekend. 
  • Let op! Reserveer je in het systeem een blokje in de avond of in het weekend, dan kies je dus voor het hogere tarief van € 249,00
  • This workshop is bookable in English too!

   Binnenkort ook Online te volgen in je eigen tijd!

   Binnenkort zal onze populaire Partner Massage Workshop ook als online cursus te volgen zijn. Zo kan je vanuit huis, in je eigen tijd, en zo vaak je maar wilt de massagetechnieken oefenen. Danielle legt de technieken uitgebreid uit en je gaat samen met haar stap voor stap door de massage heen. Naast het printbare instructieboek ontvang je 6 maanden lang toegang tot het cursusmateriaal en de instructievideo’s.

    “We hebben de massage workshop als heel leuk en fijn ervaren!

    Het was heel leuk en fijn om samen weer iets nieuws te doen en te leren. Ik vond het professioneel maar ook ongedwongen en ruimte voor een babbeltje.

    De workshop voldeed volledig aan onze verwachtingen!

    We hebben het meeste gehad aan het leren hoe je meer flow in je bewegingen kan krijgen zodat het geven en het ontvangen voelt als 1 geheel. We zouden het zeker aanraden! Erg leuk om iets nieuws samen te leren en te doen in een ongedwongen sfeer”.

    – Bodine

    studio Vandaan in Utrecht
    7

    Wat vonden zij van de Partner Massage Workshop?

    “Zeker weten dat de workshop geslaagd was!

    We kijken er met een heel positief gevoel op terug! Erg leuk om te doen, leerzaam, ontspannend. Daniëlle is enthousiast en legt alles heel duidelijk uit, dat doet ze rustig en professioneel. In de verbouwde stal tref je een gemoedelijke en relaxte ambiance, je voelt je welkom. De info die je krijgt tijdens de workshop is niet teveel en niet te weinig. Goed te behappen. De methode die Daniëlle hanteert: eerst uitleg, dan voordoen, dan zelf doen, beviel ons erg goed.

    Ik zou de workshop zeker aanraden! Omdat het een hele leuke en leerzame ervaring is. Je leert als stel samen iets en mag het meteen in praktijk brengen.

    Daniëlle corrigeert waar nodig op een positieve manier.  Daarnaast is het gewoon heel fijn om de massage te ondergaan. De combi geven en ontvangen is mooi. En je leert elkaar er ook nog een beetje beter leren kennen. Het is twee uur quality time!

    We zijn meteen daarna op Marktplaats aan het zoeken gegaan naar een massagetafel 😉 Dank je wel voor de handout. Heel duidelijk, ook de fotootjes!

    Joost & Claudia

    “De workshop overtrof onze verwachtingen!

    We waarderen heel erg hoe je uitgebreid de tijd en de rust neemt tijdens de workshop, waardoor we ons volledig op ons gemak voelden. We hebben er echt wat aan gehad, en hebben elkaar thuis ook al gemasseerd.

    Het masseren zelf vind ik ook leuker geworden nu ik handvatten heb geleerd die ik kan volgen.

    Tijdens de workshop was er ruimte om te zeggen wat wel of juist niet goed voelde en het was fijn om het verschil te kunnen voelen tussen jouw massage en die van elkaar. Ook goed dat je aangaf waarom we bepaalde dingen doen, of in welke volgorde, zodat je later meer kunt variëren, maar wel met deze belangen in je achterhoofd.

    We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben geleerd hoe fijn massage is, én dat het ook voor de gever ontspannend kan zijn.

    Door deze workshop gaan we thuis zeker vaker masseren, wat fijne quality time geeft samen met pure aandacht voor elkaar. Ik zou het daarom zeker aanraden aan anderen! Nogmaals bedankt voor de workshop!”

    Thijs en Rivka

    Geef de Privé Partner Massage Workshop als cadeau!

     

    Let op: Kies de juiste cadeaubon in onze webshop: we hebben een cadeaubon voor een workshop in de avond/het weekend of voor overdag/doordeweeks.

    “Hey Danielle, We hebben het onwijs naar ons zin gehad! Dankjewel voor de leuke workshop:)Het was erg leuk en rustgevend! Goede balans tussen uitleg en toch als koppel samen bezig zijn. Het was gezellig! Super leuk verwen cadeau en de workshop was precies wat ik gehoopt had toen ik ‘m boekte. Absolute aanrader!”

    Bob & Aysha

    “Hele fijne & leerzame massage-workshop! Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben! Merci Daniëlle!!!”

    – Famke

    “Leuk! Leerzaam, een mooie training om iets meer over massages te weten en wat heerlijke technieken te kunnen uitvoeren. Fijne setting, veel informatie en ontspannen.Ik vertel er enthousiast over. Het is een leuk cadeau om te geven!”

    Ruben

    “Hee Dorinde,

    Nogmaals hartelijk dank voor het geven van de workshop; we vonden het allebei erg leuk en leerzaam! De workshop was ongeveer wel wat ik ervan had verwacht, maar was wel beter. Jozua had er niet veel over nagedacht van tevoren, maar hij is positief verrast. Het deel van het hoofd is een erg lekker deel wat ook snel en los te geven is. Dit kan snel tussendoor ergens en ook bij anderen.

    Ik zou de workshop zeker aanraden aan anderen, want het is heel lekker om samen met je partner even er tussenuit te zijn en elkaar wat ontspanning te kunnen geven.”

    Dorine & partner

    “Hi Danielle,

    We vonden de workshop heel erg leerzaam en leuk! Er was genoeg tijd om op elkaar te oefenen en Daniëlle legde goed uit hoe het moest.

    Het was boven verwachting zelfs. We hadden niet gedacht dat we zo veel zouden leren van deze workshop.

    We hebben het meeste gehad aan het feit dat er wordt afgewisseld met partner, dus dat je eerst de massage geeft en daarna ontvangt, zodat je ook goed weet hoe het voelt als je op een bepaalde manier masseert. Ik kan niks bedenken wat anders kan; Ga zo door!”

    Eva & Mark

    Ervaringen met onze Partner Massage Workshop

    “Mijn vriendin en ik volgden een geweldige privé partnermassage workshop bij Danielle. Danielle zorgde voor een hele fijne en ontspannen sfeer. Ze stond open voor vragen en kon de massagetechnieken heel goed uitleggen. We werden ontvangen met een kopje thee waarna we aan de slag gingen met de training. Eerst een uurtje oefenen op mijn partner en daarna wisselden we van rol en oefende mijn partner met instructies op mij. Het was een zeer leerzame, ontspannen en goed doordachte training waar we in de toekomst heel blij mee zullen zijn. Ook leuk is dat we achteraf een handje kregen met de informatie zodat je niet alles hoeft te onthouden. Ik kan deze cursus aanbevelen!

    Peter

    “We vonden het heel leuk! De Workshop voldeed aan onze verwachtingen. Leuk en leerzaam. Het meest waardevolle was het oefenen, en begrijpen/voelen dat een massage niet intens/snel/hard hoeft te zijn. We zouden het zeker aanraden! Je leert hoe je iemand echt kan laten ontspannen met een massage”.

    Sacha

    Erg fijn en leuk om te doen. Het is een uitje waar je als stel weer echt aandacht hebt voor elkaar en op een creatieve manier invulling geeft aan je weekend. Even geen schermen. Opvallend dat het als masseur ook erg fijn is voor je lijf met de tips van Marlies. Marlies gaf ook op een fijne manier uitleg en wist een setting neer te zetten waarin je je snel op je gemak voelt en ook feedback aanneemt.

    Ik zou het zeker aanraden. Het is even een flinke investering, maar het is het ook echt waard en ook begrijpelijk gezien de voorbereiding, locatie en het feit dat er een prof een ochtend mee bezig is. Even quality time samen en iets wat je thuis makkelijk nog eens kunt doen. Een mooi cadeau om te geven.

    Marieke

    “Fijne balans tussen rust en  ontspannen en ook echt leren. Dit is een hele goede basis om zelf mee verder te gaan. De sfeer was heel prettig en vertrouwd. Ik zou de workshop absoluut aanraden. Voor stellen een hele mooie manier om nog meer naar elkaar te groeien en een bijzondere aandacht aan elkaar te geven. Heel ontspannen en liefdevol kun je iets leren wat je relatie ook echt op langere termijn positief beïnvloed. De balans tussen ontspanning en leren was heel goed.”

    Susanne

    “Hey Monique, We vonden het superleuk bij je! Dankjewel! We hebben er echt van genoten en waren helemaal zen. We vonden de zwemslagen erg fijn. Maar de nekmassage was voor ons het fijnst! Jazeker, zouden we het aanraden! Het is een keertje wat anders dan de standaard uitjes samen. En het is superleuk om bij je eigen partner te oefenen, en natuurlijk om zelf op de tafel te liggen.”

    Jana & Kaz

    “Hoi Daniëlle, Ook namens mijn vriendin, ontzettend bedankt voor de fijne workshop gisteren! We vonden het allebei goed om te merken dat we wel op de goede weg zaten, maar dat er nog iets miste en jij precies de dingen uitlegde die het masseren nog beter en fijner maken. Mochten vrienden of kennissen van ons nog een keer verlegen zitten om een creatief verjaardagscadeau ga ik je sowieso aanraden”.

    Tom

    “We vonden de workshop leuk en informatief! Prettige sfeer ook! Ik zou de workshop ook aanraden aan anderen, goede kwaliteit-prijs verhouding en een origineel cadeau ipv een dagje sauna! Hier heb je thuis ook nog iets aan :). Bedankt Dorinde!”

    Locaties in Utrecht

    Utrecht-West/aan huis

    Met Dorinde / Danielle

    De dames werken flexibel, soms ook in de avond en in het weekend.

    Adres: studio 110: Boerhaaveplein 110, Utrecht (Ondiep), of bij je thuis

    Directe boeking mogelijk hieronder.

    Kanaleneiland

    Met Marlise

    Marlise werkt flexibel overdag en ’s avonds.

    Adres: Talmalaan 70, Utrecht (Kanaleneiland).

    Marlise heeft haar eigen boekingssysteem waarin je direct kan boeken.

    Directe boeking

    Leidsche Rijn

    Met Marlies 

    Marlies werkt op donderdag overdag, soms ook in de avond en in het weekend.

    Adres: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn).

    Directe boeking mogelijk hieronder.

    Overvecht

    Met Monique

    Monique werkt op maandag overdag.

    Adres: Othellodreef 17, Utrecht (Overvecht).

    Directe Boeking mogelijk hieronder.

    Locaties in de Betuwe

    Culemborg - Centrum

    Met Marlies 

    Marlies werkt op dinsdag en donderdag overdag

    Adres: Het Hof 9, Culemborg

    Directe boeking mogelijk hieronder.

    Maurik, de Betuwe

    Met Daniëlle

    Daniëlle werkt op woensdag en vrijdag overdag, af en toe ’s avonds.

    Adres: Het Hof 9, Culemborg (op woe middag) of Buitenweg, Maurik, de Betuwe.

    Directe Boeking mogelijk hieronder, als er geen passende opties voor je zijn, dan graag je aanvraag via de mail op: info@studiovandaan.nl

    Direct Boeken:

    Privé Partner Massage Workshop

    Optie 1. Klik op de afbeelding om onze beschikbaarheid in te zien. Klik op het pijltje naar rechts om de eerste beschikbaarheid te zien. (Soms is er eerder een plek dan het systeem aangeeft!)

    Optie 2. Marlise’s beschikbaarheid (op de Trumanlaan 70, Utrecht).

    Optie 3. Zie je geen passende optie, neem even contact met ons op.

     

    Let op! Kies bij je boeking en betaling het juiste tarief!

    • Doordeweeks, overdag = €225,00
    • ’s Avonds/in het weekend = €275,00