Selecteer een pagina

Prive Partner Massageworkshop

Leer elkaar masseren in 2,5 uur kwaliteit-tijd samen in Culemborg

7

Onze Privé Partner Massageworkshop

Tijdens de privé partner massageworkshop leer je beiden elkaar een ontspanningsmassage te geven van nek, schouders, rug en armen. Je geeft én ontvangt beiden de massage! De massage workshop is geschikt voor twee personen (juist niet bij zwangerschap!) en wordt gegeven in Culemborg centrum, op slechts 20 min van Utrecht, of in Maurik, de Betuwe.

Privé Massage Workshop

Hoe het werkt:

In deze massageworkshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven: dit betreft een nek, schouder en rugmassage op de massagetafel. Met hulp van de docente oefen je de technieken op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats in Utrecht op een van onze locaties of bij je thuis.

Je krijgt een instructieboekje met de uitleg naderhand via e-mail toegestuurd zodat jullie er ook thuis mee aan de slag kunnen. 

Cadeaubon: Geef de workshop eens cadeau aan je lief met onze cadeaubon! Een origineel cadeau voor zijn/haar verjaardag, jullie anniversary, Valentijn, of gewoon omdat het fijn is om met elkaar iets nieuws te leren en samen te ontspannen. Na ontvangst van de betaling ontvang je de digitale bon z.s.m. via de mail.

“Hele fijne & leerzame massage-workshop! Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben!

– Famke

Boekingen & Praktische Info

Leer beiden masseren én ontvang beiden een ontspannende massage!

Deze massageworkshop is alleen geschikt voor dames die niet zwanger zijn en kan alléén plaatsvinden na een boeking of reservering én ontvangst van de betaling voor aanvang van de workshop.  Met je boeking ga je akkoord met onze Algemene Voowaarden. Je kan je plekje direct boeken via ons boekingssysteem. Zit er geen optie voor je bij of heb je vragen? Wees welkom om contact met ons op te nemen. This workshop is bookable in English too!

> Let op: Deze massageworkshop is alleen geschikt voor dames die niet zwanger zijn.

> Duur: De workshop heeft een duur van 2,5 uur, inclusief aankomstgesprek en een kleine pauze bij de wissel.

> Tarief: Het tarief is € 225,00 voor workshops ingepland op een doordewekse dag, overdag. Let op! Kom je liever in de avond of in het weekend, dan rekenen we een toeslag van €50,00.

> Let op! Reserveer je in het systeem een blokje in de avond of in het weekend, dan kies je dus voor het hogere tarief van € 275,00.

> Cadeaubon: Heb je een cadeaubon uit 2022 of een bon met een Bonnummer lager dan N23-023? Dan geldt de oude duur van de workshop van 2 uur, of kan je tegen bijbetaling de workshop verlengen naar 2,5 uur.

> This workshop is bookable in English too!

  Privé Massage Cursus

  met Daniëlle

  Leer je graag meer dan alleen een ontspannen rug, schouder en nekmassage te geven? Met onze massage cursus volg je eerste de standaard workshop en kom je terug voor een tweede keer waarin je ook de ontspanningsmassage van de voorzijde van het lichaam leert. Zo komen ook je benen, armen en gezicht aan bod en kan je elkaar thuis een heerlijk ontspannen gehele lichaamsmassage geven!

  • Tarief 1: € 425,00 voor 2 x 2,5 uur privé cursus, doordeweeks, overdag.
  • Tarief 2: € 499,00 voor 2 x 2,5 uur privé cursus, ’s avonds of in het weekend.
  • Locatie: Bij Danielle in Utrecht, in Maurik, of in Culemborg, de Betuwe.
  • Directe boeking is mogelijk hieronder.
  • Na je aankoop van het juiste type Massage Cursus ontvang je 2 credits waarmee je 2 data voor een Massageworkshop kan boeken in het systeem.

  “We hebben het onwijs naar ons zin gehad! Dankjewel voor de leuke workshop:)Het was erg leuk en rustgevend! Goede balans tussen uitleg en toch als koppel samen bezig zijn. Het was gezellig! Super leuk verwen cadeau en de workshop was precies wat ik gehoopt had toen ik ‘m boekte. Absolute aanrader!”

  Bob & Aysha

  “Leuk! Leerzaam, een mooie training om iets meer over massages te weten en wat heerlijke technieken te kunnen uitvoeren. Fijne setting, veel informatie en ontspannen.Ik vertel er enthousiast over. Het is een leuk cadeau om te geven!”

  Ruben

  Geef de Massage Workshop cadeau met de Massage Workshop Cadeaubon!

  Wat vonden zij van de workshop?

  “De workshop overtrof onze verwachtingen! We waarderen heel erg hoe je uitgebreid de tijd en de rust neemt tijdens de workshop, waardoor we ons volledig op ons gemak voelden. We hebben er echt wat aan gehad, en hebben elkaar thuis ook al gemasseerd. Het masseren zelf vind ik ook leuker geworden nu ik handvatten heb geleerd die ik kan volgen. Tijdens de workshop was er ruimte om te zeggen wat wel of juist niet goed voelde en het was fijn om het verschil te kunnen voelen tussen jouw massage en die van elkaar. Ook goed dat je aangaf waarom we bepaalde dingen doen, of in welke volgorde, zodat je later meer kunt variëren, maar wel met deze belangen in je achterhoofd.

  We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben geleerd hoe fijn massage is, én dat het ook voor de gever ontspannend kan zijn. Door deze workshop gaan we thuis zeker vaker masseren, wat fijne quality time geeft samen met pure aandacht voor elkaar. Ik zou het daarom zeker aanraden aan anderen! Nogmaals bedankt voor de workshop!”
  – Thijs en Rivka

  “We hebben de cursus als heel leuk en fijn ervaren! Het was heel leuk en fijn om samen weer iets nieuws te doen en te leren. Ik vond het professioneel maar ook ongedwongen en ruimte voor een babbeltje. De workshop voldeed volledig aan onze verwachtingen! We hebben het meeste gehad aan het leren hoe je meer flow in je bewegingen kan krijgen zodat het geven en het ontvangen voelt als 1 geheel. We zouden het zeker aanraden! Erg leuk om iets nieuws samen te leren en te doen in een ongedwongen sfeer”.

  – Bodine

  studio Vandaan in Utrecht

  Ervaringen met onze Partner Massageworkshop

  “Mijn vriendin en ik volgden een geweldige privé partnermassage workshop bij Danielle. Danielle zorgde voor een hele fijne en ontspannen sfeer. Ze stond open voor vragen en kon de massagetechnieken heel goed uitleggen. We werden ontvangen met een kopje thee waarna we aan de slag gingen met de training. Eerst een uurtje oefenen op mijn partner en daarna wisselden we van rol en oefende mijn partner met instructies op mij. Het was een zeer leerzame, ontspannen en goed doordachte training waar we in de toekomst heel blij mee zullen zijn. Ook leuk is dat we achteraf een handje kregen met de informatie zodat je niet alles hoeft te onthouden. Ik kan deze cursus aanbevelen!

  Peter

  “We vonden het heel leuk! De Workshop voldeed aan onze verwachtingen. Leuk en leerzaam. Het meest waardevolle was het oefenen, en begrijpen/voelen dat een massage niet intens/snel/hard hoeft te zijn. We zouden het zeker aanraden! Je leert hoe je iemand echt kan laten ontspannen met een massage”.

  Sacha

  Erg fijn en leuk om te doen. Het is een uitje waar je als stel weer echt aandacht hebt voor elkaar en op een creatieve manier invulling geeft aan je weekend. Even geen schermen. Opvallend dat het als masseur ook erg fijn is voor je lijf met de tips van Marlies. Marlies gaf ook op een fijne manier uitleg en wist een setting neer te zetten waarin je je snel op je gemak voelt en ook feedback aanneemt.

  Ik zou het zeker aanraden. Het is even een flinke investering, maar het is het ook echt waard en ook begrijpelijk gezien de voorbereiding, locatie en het feit dat er een prof een ochtend mee bezig is. Even quality time samen en iets wat je thuis makkelijk nog eens kunt doen. Een mooi cadeau om te geven.

  Marieke

  “Fijne balans tussen rust en  ontspannen en ook echt leren. Dit is een hele goede basis om zelf mee verder te gaan. De sfeer was heel prettig en vertrouwd. Ik zou de workshop absoluut aanraden. Voor stellen een hele mooie manier om nog meer naar elkaar te groeien en een bijzondere aandacht aan elkaar te geven. Heel ontspannen en liefdevol kun je iets leren wat je relatie ook echt op langere termijn positief beïnvloed. De balans tussen ontspanning en leren was heel goed.”

  Susanne

  “Zeker weten dat de workshop geslaagd was! Het is twee uur quality time! We kijken er met een heel positief gevoel op terug! Erg leuk om te doen, leerzaam, ontspannend. Daniëlle is enthousiast en legt alles heel duidelijk uit, dat doet ze rustig en professioneel. In de verbouwde stal tref je een gemoedelijke en relaxte ambiance, je voelt je welkom. De info die je krijgt tijdens de workshop is niet teveel en niet te weinig. Goed te behappen. De methode die Daniëlle hanteert: eerst uitleg, dan voordoen, dan zelf doen, beviel ons erg goed.

  Ik zou de workshop zeker aanraden! Omdat het een hele leuke en leerzame ervaring is. Je leert als stel samen iets en mag het meteen in praktijk brengen. Daniëlle corrigeert waar nodig op een positieve manier.”

  Joost & Claudia

  “We vonden de workshop leuk en informatief! Prettige sfeer ook! Ik zou de workshop ook aanraden aan anderen, goede kwaliteit-prijs verhouding en een origineel cadeau ipv een dagje sauna! Hier heb je thuis ook nog iets aan :).”

  Locaties Partner Massageworkshop in Culemborg of Maurik

  Culemborg - Centrum

  Met Marlies 

  Marlies werkt op dinsdag en donderdag overdag

  Adres: Het Hof 9, Culemborg

  Directe Boeking mogelijk hieronder, als er geen passende opties voor je zijn, dan graag je aanvraag via de mail op: info@studiovandaan.nl

  Culemborg of Maurik, de Betuwe

  Met Daniëlle

  Daniëlle werkt op woensdag en vrijdag overdag, af en toe ’s avonds.

  Adres: Het Hof 9, Culemborg of de Buitenweg, Maurik, de Betuwe.

  Directe Boeking mogelijk hieronder, als er geen passende opties voor je zijn, dan graag je aanvraag via de mail op: info@studiovandaan.nl

  Direct Boeken:

  Privé Partner Massageworkshop (2,5u)

  Optie 1. Klik op de workshop of cursus, en selecteer Marlies of Danielle om onze beschikbaarheid in te zien voor de locatie Culemborg. Klik op het pijltje naar rechts om de eerste beschikbaarheid te zien. (Soms is er eerder een plek dan het systeem aangeeft!)

  Optie 2. Zie je geen passende optie, neem even contact met ons op.

  Let op! Kies bij de betaling van je boeking het juiste tarief!