Moedercirkel

Moedercirkel

Bewust Zwanger zijn ~ Zelfzorg ~ Sisterhood ~ Delen ~ Empowerment ~ Genieten

Ik meld me aan!

From Maiden to Mother- Moedercirkel

Je kan zo opgeslokt worden in de drukte en hectiek van alledag dat je soms kan ‘vergeten’ om stil te staan en te voelen wat voor verandering je door maakt wanneer je zwanger bent. Niet alleen fysiek, maar op alle lagen van je vrouw zijn vinden er immers drastische veranderingen plaats.

Heb je zin om een avond, samen met andere zwangere vrouwen, je zwangerschap op een andere manier te vieren dan met alleen fit blijven en praktische informatie? Dan is deze avond echt iets voor jou.

Tijdens de Maiden to Mother – Moedercirkel is er ruimte om je ervaring over de zwangerschap te delen. Het is een avond waar jij als mom-to-be centraal staat, het gaat over jouw ervaring & beleving rondom de zwangerschap en doen we een beroep op de vrouwenpower die in ieder van ons schuilt en waar we tijdens de zwangerschap en geboorte een beroep op kunnen doen. Om dit samen met andere vrouwen te delen in een cirkel heeft een krachtige uitwerking en kan je beleving van je zwangerschap positief beïnvloeden.

De avond zal een combinatie van yoga, geleide meditatie, contact met je kindje en ruimte voor ieders verhaal zijn!

Heb geen haast

Zie hoe een bloem groeit

Ze heeft geen haast

Ze vergelijkt zichzelf niet met andere bloemen

Ze hoeft niet van kleur te veranderen

Of een andere vorm aan te nemen

Ze doet geen moeite om te bloeien

Als de voorwaarden goed zijn, zal ze tot volle bloei komen

En de bloem vertrouwt op dat proces

Dus relax, ontspan

En blijf in contact met je innerlijke werkelijkheid

  • ‘Words from Silence’ – Leonard Jacobson

José Dorresteijn

José is moeder van vier kindjes en volgde tijdens haar laatste zwangerschap zelf zwangerschapsyogalessen. Ze vond dit zo inspirerend en plezierig voor haar zwangere lijf, dat ze zelf meteen de Birthlight zwangerschapsyoga -docentenopleiding is gaan volgen. Als moeder weet José hoe belangrijk het is om tijdens je zwangerschap tijd voor jezelf en een bewuste beleving van deze bijzondere tijd te maken. Met deze nieuwe les hoopt ze bij te dragen aan een meer bewuste zwangerschap voor iedereen die net iets meer zoekt dan een praktische beleving van de zwangerschap.

José geeft bij studio Vandaan met veel liefde en enthousiasme wekelijks yogalessen aan zwangeren, maar ook de voorbereidende partnerlessen en de Birth Prep Mini bevalcursus bij studio Vandaan. Naast het yogadocent- en moederschap geeft José pre- en postnatale coaching aan aanstaande en nieuwe moeders.

Praktische Info Moedercirkel

  • Duur: De workshop duurt 2 uur, met een kleine pauze.
  • Data:
    Vrijdagavond 3 april 2020 2019 19.30-21.30 uur
  • Locatie: Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht. Dit is zijstraatje van de Westerkade. Graag je fiets aan de Westerkade parkeren ivm geluidsoverlast in de Singelsteeg. Dank!
  • Docente: José Dorresteijn
  • Tarief: € 25,00 per les.
  • Aanmelden: Je kan je HIER aanmelden voor de les of via ons yogalesschema.
  • Wensen of vragen? Laat het ons zeker weten op info@studiovandaan.nl