Selecteer een pagina

Mama Dagretraite

Een dag om niet te zorgen, maar om verzorgd te worden

“Rust en ontspanning, herkenning en erkenning.” 

Simone

7

“De locatie en lunch was fantastisch! Echt een hele fijne locatie en de mogelijkheid om buiten te zijn. De lunch was heerlijk en gezond, droeg echt bij aan het algehele gevoel van de dag. Ik zou het zeker aanraden:

 

Alleen al even de me time en dan ook nog in zo’ n prettige omgeving en intieme setting. Ik ga met een opgeladen gevoel en nieuwe energie naar huis.”

Lisette

studio Vandaan in Utrecht

Op Dagretraite

Een hele dag voor jezelf

Tijdens deze MamaRetraitedag maken ligt de nadruk op het nieuwe moederschap en de thema’s die tijdens deze levensfase kunnen spelen. De retraitedag is geschikt voor moeders (i.p. geen zwangeren, daarvoor hebben we specifieke zwangerschapsretraites.)

We streven naar een ontspannen dag helemaal voor jou; een dag om niet te zorgen maar om verzorgd te worden, om tot rust te komen, je batterij weer op te laden, nieuwe inspiratie en energie op te doen, je ervaringen te delen met andere moeders en om bewust stil te staan bij zowel je (nieuwe) rol als moeder als de verbinding met jouw ‘oude’ zelf weer nieuw leven in te blazen.

De dag vindt plaats op een mooie locatie op het platteland van de Betuwe waar je even helemaal weg kan zijn van de dagelijkse en stadse drukte. Waar je de rust in jezelf kan terugvinden om te voelen waar je staat en hoe het nu werkelijk met je gaat.

De dagretraite vindt plaats onder de professionele begeleiding van twee van de vaste studio Vandaan docentes en tevens mede mama’s;  José Dorresteijn (yogadocente & Mama-coach), Eveline Spree (yogadocente en coach), en/of Danielle van Grieken (eigenaresse van studio Vandaan, yogadocente & massagetherapeut). Lees meer over ons.

“Ultieme ontspanning voor drukke mama’s”

Fleur

Het Programma
 • Een warm welkom met thee & koffie en iets lekkers vanaf 9.00 uur, het programma begint om 9.30 uur.
 • Een lekker lange Mama yogales met extra aandacht voor het bekkengebied, de buik en rugregio en een welverdiende diepe eindontspanning in de vorm van Yoga Nidra.
 • Voor de inwendige moeder: Een heerlijke vegetarische lunch, vers en speicaal voor jullie bereid met zoveel mogelijk ingrediënten uit eigen tuin.
 • Een (stilte)wandeling in de mooie groene omgeving. We bevinden ons midden in de mooie regio de Betuwe.
 • Sharing is Caring: een Mother Sharing Circle.
 • Tijd om zelf te mijmeren, te schrijven of evt. te kolven ;-).
 • Een closing circle met ruimte voor vragen en delen. We nemen afscheid om ca. 17.00 uur.

De Locatie

Studio Zyn ligt in het mooie buitengebied van het Betuwse dorp Echteld. Het weidse gebied tussen de lek en de waal nodigt uit om tot rust én bij jezelf te komen.

De yogaruimte ligt op het erf van een oude boerderij uit 1870 en straalt een warm welkom uit. Binnen de beschutting van het boerenerf mét uitzicht op de boomgaard ben je direct verbonden met de natuur.

De benedenverdieping met vloerverwarming heeft grote tafels waar heerlijk aan gegeten en gedronken kan worden. Door de openslaande deuren en sfeervolle raampartijen ademt deze ruimte licht.

De bovenverdieping die is ingericht als yogazaal, is volledig van hout en geeft rust en een intieme sfeer. Perfect voor de intimiteit van een dag waarin (nieuwe) moeders zich veilig voelen om ervaringen te delen.  

“Waardevol moment van rust, goede gesprekken en lieve, kundige docentes”

Liesbeth

Praktische Informatie

Retraite dagtarief

 • Toegankelijk voor (nieuwe) moeders vanaf ca. 12 weken na de geboorte.
 • Standaardtarief: €135,00 pp.
 • Kom je samen met een vriendin, dan ontvang je vriendinnenkorting en betaal je samen €250,00. (Mail ons voor deze optie: één van jullie maakt dan het gehele bedrag voor jullie beiden over).
Het tarief is exclusief:
 • De retraitelocatie is het gemakkelijkst te bereiken met de auto. We kunnen je helpen om samen te reizen.
 • Reis en/of Annuleringsverzekering. Het is aan te raden deze af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden. Zie ook onze Algemene Voorwaarden – Retraites.
   Het tarief is inclusief:
   • Professionele begeleiding ervaren yogadocentes, opgeleid in de Birthlight methode van Zwangerschaps – en postnatale yoga.
   • Mama yoga en een diepe ontspanning d.m.v. yoga nidra. De lessen volgen de Birthlight methode die erop gericht is om soepelheid, ontspanning en een bewust herstel van je lichaam te bevorderen na de bevalling.
   • Een heerlijke, vers bereide vegetarische lunch met liefde bereid.
   • Mother Sharing Circle
   • Een (stilte)wandeling (totaal ca 45 min, waarvan een deel in stilte), of een alternatief binnenprogramma.
   • Thee, koffie en lekkers voor tussendoor.

     Hoe meld ik me aan?

     Je aanmelden kan in 5 stappen:

     1. Zoek de retraitedatum van je keuze in onze Agenda
     2. Klik op de knop ‘Reserveer’.
     3. Creëer een account met je e-mail en wachtwoord of Log in.
     4. Betaal via Ideal of met credit card.
     5. Je ontvangt een bevestiging van je aankoop en een welkomsbericht via e-mail  (check ook je spam folder).
     6. Kom je met een vriendin? Mail ons, en ontvang de link voor de vriendinnenkorting!
      1. Dagretraite: Jullie betalen samen €250,00( ipv € 270,00).
      2. Weekendretraite: Jullie betalen samen €940,00 (ipv €978,00). 

     * Met je inschrijving voor een dag/weekendretraite, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

     Wat vonden zij?

     “Ik vond het fantastisch! Ervaringen van andere moeders neem ik mee; delen = fijn!”

     Piek

     “Echt even aandacht en zorg voor jezelf in alle hectiek. Zo’n fijne dag is natuurlijk altijd te kort!”

      

     Vivian, moeder van 3 kindjes

     “Heest waardevol vond ik de yogales van Eveline met al haar wijsheden over het lijf, en de verbinding met elkaar voelen door het delen van ieders ervaringen van het moederschap.”

     Lisette

     “Aandacht voor moederschap is ontzettend belangrijk. Ik denk dat alle moeders wel iets hebben meegemaakt of meemaken waarover ze niet of weinig over praten of waar te weinig aandacht voor is” .

     Constence