Selecteer een pagina

Postnatale Yoga

Yoga speciaal geschikt voor na je bevalling

7

Postnatale yoga

Veilig starten met je lichaam versterken van binnenuit, samen met mede nieuwe moeders.

Bij postnatale yoga zijn de yogahoudingen en oefeningen speciaal gericht op nieuwe moeders die recentelijk bevallen zijn. In de groepslessen ben je welkom vanaf 6 weken na je bevalling. De lessen helpen je om je lichaam aandacht te geven en te ontspannen, maar ook om te versterken en weer ‘bijeen te brengen’ – door je buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige manier te heractiveren. Je bent van harte welkom voor een proefles!

Onze Postnatale Lessen

Wekelijkse Lessen

Postnatale yoga volg je na je bevalling en is specifiek gericht op nieuwe moeders die recentelijk bevallen zijn (ca. binnen het eerste jaar na de geboorte). Onze postnatale yogalessen bieden we wekelijks aan, zowel in onze studio in Utrecht, als live via Zoom. Vooral voor nieuwe moeders die af en toe nog moeten troosten of voeden, is het ideaal om de les vanuit huis te kunnen volgen.

Privé Lessen

Heb je specifieke wensen of (bekken)klachten, dan kan een privéles postnatale yoga met een van onze ervaren docentes, erg prettig zijn. De les duurt 1 uur, kan volledig aangepast worden aan jouw persoonlijke situiatie en kan bij je thuis plaatsvinde op een moment dat het jou uitkomt, vanaf ca. de derde week na je bevalling.

“Ik vind de online postnatale yogalessen van Nadine echt een uitkomst.

Je kunt last minute beslissen of t lukt en Nadine is een zeer kundige docent die iedereen goed in de gaten houdt qua houdingen. Ik heb ook de online zwangerschapsyoga bij Nadine gevolgd, ook dat was superfijn. De les varieert elke week en is uitdagend genoeg voor zowel pas kortgeleden bevallen of al langer geleden.

Ik vind het dan ook net zo goed als een “live” les,

en vind het zelfs nog fijner omdat je dus geen reistijd hebt.”

Judith, Utrecht

studio Vandaan in Utrecht

Lestarieven Postnatale Yoga

Proefles

Wees welkom om eerst een proefles (tegen een gereduceerd tarief) te volgen voordat je besluit om verder te gaan. Je kan met de proeflescredit, iedere les in ons Yogaschema reserveren; in-studio of live-stream via Zoom.

€12,50

Losse les

Waardeer je de flexibiliteit van het volgen van losse lessen? Wees welkom om per keer een lescredit aan te kopen en de les van je keuze te boeken via ons Yogaschema.

€18,50

Privé les

Heb je specifieke wensen of (bekken)klachten, dan kan een privéles postnatale yoga met een van onze docentes, erg fijn zijn. Dit kan bij je thuis, vanaf de 3e week na de geboorte en op een moment dat het jou uitkomt. In Utrecht-stad zijn reiskosten inbegrepen.

€75,00

Tarieven Lessenkaarten

5 x Lessenkaart

De kaart is te gebruiken voor alle wekelijkse yogalessen in het yogaschema. De kaart is 10 weken geldig. Wanneer je na je bevalling lescredits overhoudt, kan je ze inzetten voor Postnatale yogalessen.

€85,00

10 x Lessenkaart

Dit is onze meest verkochte optie. De kaart is te gebruiken voor alle wekelijkse zwangerschapsyogalessen en is 25 weken geldig. Wanneer je na je bevalling lescredits overhoudt, kan je ze inzetten voor Postnatale yogalessen. 

€155,00

25 x Lessenkaart

Het beste tarief mogelijk! Betaal slechts €13,00 per yogales naar keuze. Te gebruiken voor onze wekelijkse Zwangerschaps en Postnatale yogalessen. De kaart is 9 maanden geldig en is zowel tijdens je zwangerschap geldig, als in de maanden na je bevalling te gebruiken voor postnatale yoga.

€340,00

Mama DagRetraite

Een dag speciaal voor moeders

Een dag om niet te zorgen, maar om verzorgd te worden!

Met Mama Yoga en Yoga Nidra, een Mother Sharing Circle, een heerlijke, vegetarische en zoveel mogelijk biologische lunch, een (stilte)wandeling, moment voor jezelf en een gezellig samenzijn met mede-moeders.

Locatie: In de Betuwe, in Echteld of Cothen.