Online Yoga Flow

Deze online yoga lessenserie biedt je vier complete Vinyasa flow-yogalessen van 30- 40 min. De series geven je de kans om een vloeiende vorm van yoga thuis te beoefenen, óók op de dagen dat je druk bent en eigenlijk geen tijd hebt. De lessen met Vinyasa yogadocente Daniëlle zijn opgenomen in de studio in Utrecht, op Bali en op het eiland Kanawa in Indonesië en nemen je mee op een mini-vakantie met een vloeiende yogaserie aan het strand of in de tropen, waarbij haar stem en voorbeeld je leiden. Of je nu zin hebt in een wakker-word serie voor de ochtend, je aan een sterke kern wil werken óf je meer in balans wil komen; er zit voor iedere stemming een les bij!

Iedere les heeft haar eigen thema:

Lift your Spirit

Een online yoga serie voor hernieuwde energie, souplesse en kracht. Geschikt als zachte ochtend- of avondserie of te gebruiken als warming-up vóór één van de andere lessen.

Work your Core!

Een yogaserie specifiek voor het opbouwen van je kernkracht. We combineren yogahoudingen en oefeningen uit Pilates om zowel je rechte en schuine buikspieren als je rugspieren op een veilige manier te versterken.

Open your Heart & Hips!

Een yogaserie vol achterover-buigingen en heupopeners, voor een open en soepel lichaam. Opgenomen in Ubud, op Bali, waan je je even op vakantie.

Balance your Life

Een uitdagende yogaserie voor balans & kracht. Ideaal voor als je al iets vaker yoga hebt gedaan. Opgenomen aan zee, op het eilandje Kanawa in Indonesië.

Preview

Bekijk het voorproefje met een 5 minuten durende yogaserie voor een soepele nek & schouders.

Online Yoga Flow

4 lessen voor slechts € 17,50

Voor dezelfde prijs als een losse live les, krijg je nu toegang tot ons maar liefst vier online yoga flow lessen. Zo kan je in je eigen tijd en in het comfort van je eigen huis zo vaak yoga doen als je wilt!

Na je aankoop ontvang je een persoonlijke mail met je accountgegevens zodat je kan inloggen op het cursus-platform. Je hebt 6 maanden toegang tot de vier lessen.