Selecteer een pagina

Online Postnatale & Mama Yoga

Yoga thuis speciaal voor na je bevalling

7

Online Yoga na je Bevalling

Oefen waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt met deze cursussen speciaal voor die eerste – vaak intense, kwetsbare en bijzondere – tijd na je bevalling.

Online Postpartum Yogacursus

Geschikt voor de eerste 6-8 weken na je bevalling.

Complete cursus bestaande uit zes volledige yogalesse speciaal afgestemd op de behoeftes van jou als nieuwe moeder in de eerste weken na de geboorte van je kindje. Met de oefeningen  leer je je moederlichaam kennen en op een veilige wijze weer te ‘sluiten’ en bijeen te brengen. We activeren belangrijke spiergroepen die zorgen voor kernstabiliteit en daarnaast zijn diepe ontspanning en het bewust stilstaan bij de transitie naar het moederschap belangrijk onderdelen.  Met yogadocente Daniëlle van Grieken. Je ontvangt 6 maanden toegang tot alle cursusinformatie. Deze cursus is een goede voorbereiding op onze in-studio postnatale yoga groepslessen.

Postnatale Yoga Lessenserie

Geschikt vanaf 6 weken na je bevalling.

Yogadocente Eveline Spree heeft haar fijnste Postnatale Yogalessen  speciaal voor je opgenomen zodat je ze kan volgen in je eigen tijd en zo vaak je maar wilt. In de lessen bouw je rustig op in intensiteit zodat je op een veilige manier je moederlichaam kan versterken van binnenuit. De zachte stretches zijn bovendien een weldaad voor je lichaam en geest en de ademhalingsoefeningen helpen om spanning en stress te ontladen en jeenergie te herstellen. Zo maak je ruimte voor jezelf, kom je meer in balans en sta je steviger en bewuster in je moederschap. Je krijgt 6 maanden toegang tot al het lesmateriaal.

Vinyasa Flow Yogaserie

Geschikt voor moeders vanaf ca. 6-9 maanden na je bevalling.

Yogalessen-serie bestaande uit vier complete Vinyasa flow-yogalessen van 30- 40 min. De lessen geven je de kans om een vloeiende vorm van yoga thuis te beoefenen, óók op de dagen dat je druk bent en eigenlijk geen tijd hebt. De lessen met yogadocente Daniëlle zijn opgenomen in de studio in Utrecht, op Bali en op het eiland Kanawa in Indonesië en nemen je mee op een mini-vakantie met een vloeiende yogaserie aan het strand of in de tropen, waarbij haar stem en voorbeeld je leiden. Let op: Alleen geschikt voor moeders zonder bekkenklachten en diastase. Je ontvangt 6 mnd toegang tot de lessen.

Online Mama Yoga

Samen met je kleintje op de mat om zelf je lichaam te versterken, je te verbinden met je kindje en samen te genieten van ontspanning en yoga.

Online Mama & Baby Yogacursus

Geschikt vanaf 6 weken na je bevalling. 

In de Mama & Baby yogalessen is er zowel aandacht voor het versterken en versoepelen van jouw postnatale lichaam als moeder, als voor je kleintje. Door het zingen van liedjes en door middel van babystretches versterk je de connectie tussen jullie samen, en stimuleer je de ontwikkeling van je baby. De lessen kan je zo vaak volgen als je wilt, in delen of in hun geheel. De cursus wordt gegeven door Yogadocente Eveline Spree. Je ontvangt 6 maanden lang toegang tot alle lessen.

Mama & Baby Yogales 1
Geschikt vanaf 6 weken na je bevalling.
In deze eerste Mama & Baby yogales is er zowel aandacht voor het versterken en versoepelen van jouw postnatale lichaam als moeder, als voor je kleintje. Door het zingen van liedjes en door middel van babystretches versterk je de connectie tussen jullie samen, en stimuleer je de ontwikkeling van je baby. De les kan je zo vaak volgen als je wilt, in delen of in haar geheel. De les wordt gegeven door yogadocente Eveline Spree. Je ontvangt 1 week toegang tot de les. 
Mini & Me Online Yogacursus

Geschikt voor babies vanaf 12 weken tot de eerste stapjes. 

Ga samen met je kleintje op yoga avontuur met deze Mini and Me online yogacursus. 8 lessen vol vrolijke liedjes en rijmpjes en oefeningen om je kindje zijn of haar lichaam te helpen ontdekken en te ontwikkelen en korte oefeningen voor je eigen lichaam. Er zijn o.a. baby yogaoefeningen ter ondersteuning van het verteringsstelsel, het stimuleren van de motorische ontwikkeling en het vestibulair systeem. Voor baby’s vanaf 12 weken tot en met de eerste stapjes. De cursus wordt gegeven door Yogadocente Nadine Arendsen met hulp van haar eigen zoontjes. Je ontvangt maar liefst 9 maanden lang toegang tot alle lessen