Online Zwangerschapsyoga-Lessenserie

Online Zwangerschapsyoga-Lessenserie

Deze Zwangerschapsyoga lessenserie is geschikt voor je vanaf 14 weken zwangerschap en helpt om je zwangerschap op een bewuste en ontspannen manier te beleven en je lichaam soepel te houden.

De serie bevat twee Zwangerschapsyoga basislessen en vier themalessen en daarnaast kortere oefeningen voor tussendoor. Op deze manier is de lessenserie geschikt voor iedere zwangere vanaf 14 weken. Oefen vanuit huis in jouw eigen tijd en zo vaak als je wilt!

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot alle lessen.

Tarief: Nu met speciale Corana-korting (Zolang de lock-down duurt) ontvang je de 6+ specifieke zwangerschapsyogalessenserie voor € 55,00.

Wat vond jij?

“Heel erg fijn om tijdens de Corona tijd op deze manier zwangerschapsyoga te kunnen volgen! Het zijn allemaal hele fijne duidelijke lessen. Het is even een momentje voor jezelf en de kleine: ontsnappen uit de hectiek van de dag. Even bewust zwanger zijn”.

Blue - Mei 2020

Inhoud van de Lessenserie

 • Zwangerschapsyoga
  1. Waarom Zwangerschapsyoga
  2. Wat heb je nodig voor Online yoga?
 • De basis van Zwangerschapsyoga
  1. Goede zithouding
  2. De Gouden Draad Ademhaling
  3. Zwangerschapsyoga Basisles 1
  4. Een goede Staande Houding
  5. Zwangerschapsyoga Basisles 2
 • Themalessen:
  1. Zwangerschapsyoga voor ruimte & ontspanning
  2. Zwangerschapsyoga voor het Bekkengebied
  3. Zwangerschapsyoga voor je rug
  4. Zwangerschapsyoga voor emotionele balans

Extra’s: Korte oefeningen voor tussendoor!

Zoals de bekkenbodem-mini-les , de wisselende neusademhaling en een 10 min Body Scan.

Ben je graag samen goed voorbereid op de geboorte?

Met de Online Bevalcursus leer je alles wat je moet weten om samen zo ontspannen mogelijk te bevallen, waar je ook gaat bevallen.

Yogadocente Daniëlle van Grieken

Hoewel ik opgeleid ben als historica, werk ik sinds 2009 als yogadocente. Mijn eerste yogales was op Bali waar ik heen gevlucht was toen mijn leven anders verliep dan ik me ooit had voorgesteld. Ik kwam als herboren thuis, was verliefd geworden op yoga en wilde deze ontdekking graag delen met anderen.  Ik begon met lesgeven in mijn eigen huiskamer, maar al snel huurde ik mijn eerste studio en er zouden nog vele volgen. Nadat ik in 2012 mijn specialisatie in Zwangerschapsyoga bij de internationale organisatie Birthlight volgde, richtten ik en mijn yogastudio zich steeds meer op alles rond de zwangerschap. Sindsdien werk ik niet meer alleen maar mag ik me gelukkig prijzen met een prachtig team. Samen begeleiden we zwangere dames voor, tijdens en na hun zwangerschap. Met een groep gepassioneerde docentes, doula’s en masseuses werken we allemaal met veel plezier en liefde om zowel nieuwe moeders als babies de best mogelijke start in het leven te geven – en dit begint al met ontspannen zwanger zijn!

Online Zwangerschapsyoga

Toen ik vorig jaar zelf zwanger raakte van ons eerste kindje merkte ik maar al te goed hoe gemakkelijk het is om door het drukke dagelijkse leven te worden opgeslokt. En dat zelfs als yogadocente! Uit mijn eigen behoefte aan regelmatig bewust stilstaan bij het wonder van mijn zwangerschap is de online zwangerschapsyogacursus geboren. Toen ik van Utrecht naar onze boerderij in Maurik verhuisde kon ik niet meer zo gemakkelijk naar de wekelijkse yogalessen van mijn collega’s gaan, dus wilde ik graag meer thuis oefenen. Daarom besloot ik zelf yogalessen op te nemen die ik op ieder moment thuis kon doen; voor mezelf, maar ook voor jou!

Met de online lessen help ik je graag om manieren te vinden die bij jouw leven en persoon passen en die je dagelijks kan inzetten voor een bewuste en ontspannen zwangerschap.

Over Docente Daniëlle

Danielle is werkelijk een fantastische yogadocente! Haar lessen zijn een uitwas van haar persoonlijkheid: ze is helder, zeer kundig, begripvol, optimistisch, heeft humor en ze is vooral heel warm. Naast dat het als zwangere prettig is om te worden begeleid in je lichaam, zacht en verantwoord te blijven bewegen en tijd te nemen voor ontspanning, is het ook een fijne voorbereiding op de geboorte. En ik kan zeggen: zelfs als de geboorte onverwacht eindigt in een keizersnede, heb je veel aan haar yogalessen! Kortom: Ik kan je Danielle zeer aanraden als Yogadocente, want ik ben razend enthousiast over haar!

Anne

Respect voor Daniëlle! Haar manier van instructie doet me terugdenken aan een oude Qigong master in China: grote helderheid in instructie door perfect gekozen woorden (anders komen velen er niet uit), juiste timbre in de stem en juiste spreeksnelheid, mensen met liefde en zachtheid laten kijken naar eigen lichaam … even stond ik weer tussen het wuivende bamboe langs de traag stromende rivier om zes uur ‘s ochtends.

Carry