Ouder & Kind Yoga

Ouder & Kind Yoga

Samen op avontuur!

Ik meld me aan!

Ouder & Kind Yoga

Wat groeien die kleintjes toch hard! Voor je het weet gaan ze alweer naar school  en moet je een deel van je quality-time samen alweer missen. Trek je daarom samen even terug uit de hectiek van de dag en laat de boel de boel door naar yoga te gaan. Geniet samen van deze speelse en ontspannende ouder&kind yoga en ga boordevol inspiratie weer naar huis!

In de Ouder & Kind yogales neemt yogadocente Eveline jullie mee op een mini-avontuur. Ouder-kind yoga is ontspannen bewegen samen met je kind. Een moment in de week om even echt met elkaar te verbinden. Samen yoga doen versterkt het gevoel van geborgenheid en het zelfvertrouwen van kinderen. We maken gebruik van klassieke yogaoefeningen, speelse houdingen, liedjes en verhalen. Oefeningen waardoor je fantasie wordt geprikkeld of die juist uitnodigen om te ontspannen. Bij ouder-kind yoga gaat het niet om de perfecte houding maar vooral om aanwezig zijn in het moment, je lichaam voelen en plezier maken.

Ons motto: Elk kind is uniek en is goed zoals hij/zij is. En jij als ouder ook!

Je kan deelnemen aan de les met één kindje per ouder. De leeftijd van kindjes is 4-7 jaar.

Eveline Spree

Eveline is moeder van een dochter en een zoon. Van origine is ze antropologe en intercultureel trainer, maar ze geeft met veel liefde en plezier wekelijks yogales aan zwangeren en nieuwe moeders. Eveline is een ervaren docente en een van de vaste docentes bij studio Vandaan waar ze naast wekelijkse zwangerschaps- en postnatale yogalessen ook de Mama & Baby yogales geeft. Vanaf Januari komt daar de les speciaal voor ouders met al wat oudere kindjes, bij!

Praktische Info

  • Data: 
  • Vrijdagmiddag 3, 10, 24 en 31 jan 2020 van 15:30-16.30 uur. (vr 17 jan is er geen les). De lessen zijn als losse lessen te volgen. Bij genoeg animo bieden we meer lessen aan.
  • Locatie: studio Vandaan, Cremerstraat 390, nabij Majellapark, Nieuw Engeland, Utrecht*
  • Tarief: € 17,50 per les voor een setje van één ouder&kind
  • Aanmelden: Je aanmelden voor de lessen kan via ons yogalesschema.
  • * Locatie: Onze studio vind je op de Cremerstraat 390. Op de hoek Frederik van Eedenstraat/Cremerstraat vind je onze studio op de eerste verdieping van het grote hoekpand. Loop door het hek en de tuin naar de voordeur, daar vind je de trap. We zitten rechtdoor in de eerste ruimte.