Selecteer een pagina

studio Vandaan

Studio Vandaan is volledig ingericht op zwangerschap en nieuw moederschap. Bij ons vind je alle begeleiding op je pad van kinderwens tot moederschap. Met fertiliteits- zwangerschaps- en postnatale yogamassagesworkshopscursussen en retraites, ondersteunen we je met liefde in deze bijzondere en kwetsbare levensfase. Je vindt onze yogalessen online én bij jou in de buurt in Utrecht. Voor massages kan je terecht in Utrecht, Leidsche Rijn, Driebergen, Doorn, Amersfoort, Culemborg, Buurmalsen en Maurik. 

Heb je vragen? We helpen je graag!

  Yogalocaties

  In jouw buurt

  Volg yogales bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze locaties. We zitten verspreid over Utrecht in verschillende wijken; in het Centrum, Oost, West én Zuilen.

  Liever met de auto?

  Naar enkele locaties kan je beter op de fiets komen, maar ook met de auto ben je welkom op de locatie bij Verloskundigenpraktijk Doula of in onze studio 110 in Ondiep, waar je gratis kan parkeren in de buurt.

  Oudegracht 328 a/d Werf – (Utrecht-Centrum) 10 min lopen vanaf station Utrecht CS. De werfkelder vind je aan de werf op het waterniveau (ter hoogte van fietsenwinkel ‘Maring’ op de Oudegracht-straatniveau).

  Yoga Moves, locatie JvS (HOT) – Jan v Scorelstraat 41, Utrecht (kleine zaal).

  Verloskundigenpraktijk Doula – (Zuilen), Prins Bernhardlaan 54. Je bent welkom via de zijdeur op de AHG Fokkerstraat. Gratis parkeren in de buurt.

  BirthSpace (workshops & massages) – (Leidsche Rijn) Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht. In het bedrijfsverzamelgebouw. Net over de fietsbrug naar Leidsche Rijn vanuit Oog in Al en zeer goed bereikbaar met auto & OV.

  De Tuinzaal - Concordiastraat 68, Utrecht. Aan het einde van de Concordiastraat ga je niet rechtdoor het grote rechte in, maar ga je door het hek direct links daarvan. Daar kan je gratis parkeren op het eigen parkeerterrein. Nummer 68 is het gebouw met de gele zuilen. De bel zit helemaal rechts op het belbord: “Dorinde de Boer - DoorYoga”.

  Cursusruimte in het Gezondheidshuis op de Bosboomstraat 1G, 3511 HB Utrecht. Je vindt de cursusruimte van Verloskundigenpraktijk Westerkade op de begane grond van het Gezondheidshuis (naast het Diakonessen Ziekenhuis) op de Bosboomstraat. Er is betaald parkeren in de wijk en straat.

  Massagelocaties

  In jouw buurt

  We snappen dat het fijn is om je massage dichtbij huis te ontvangen.

  Om die reden zitten we verspreid over heel Utrecht; van Overvecht tot Kanaleneiland en Leidsche Rijn.

  Bovendien zijn we op de Utrechtse Heuvelrug én in de Betuwe te vinden.  Je bent van harte welkom op één van onze locaties.

  Met Eveline: Studio Magnolia Mama: Vanilleweg 53, Utrecht (Leidsche Rijn). Goed bereikbaar met OV. Gratis parkeren.

  Met Marlies / Mandy: BirthSpace: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (Leidsche Rijn). Goed bereikbaar met OV, gratis parkeren.

  Met Marlise: Marmamama: Talmalaan 70, Utrecht (Kanaleneiland), gratis parkeren.

  Met Monique: Praktijk MOOZ - Othellodreef 17, Utrecht (Overvecht), gratis parkeren

  Met Maddy: Sisu Geboortepraktijk - Puntdraadhof 26, Utrecht (Hoograven). Goed bereikbaar met OV. Gratis parkeren.

  Omgeving Utrecht:

  Met Jolien: Prakijk Lien - Prins Clausplantsoen 10, Driebergen, gratis parkeren.

  Met Sephora: De Omhelzing in Doorn (op ongeveer 20 minuten van Utrecht), gratis parkeren.

  Met Dorinde: Lieve Vrouwe ter Eemklooster Daam Fockemalaan 22 3818 KG Amersfoort, gratis parkeren.

  Met Marlies: studio het Hof, Culemborg, de Betuwe (op ong 3o min van Utrecht), betaald parkeren.

  Met Kim: Wombility in Buurmalsen, de Betuwe, (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.

  Met Danielle: studio Vandaan, Maurik, de Betuwe (op ong 35 min van Utrecht), gratis parkeren.