Yogatarieven 2023

Volg les hoe en hoevaak jij wilt

7

Tarieven Losse Lessen

Proefles

Wees welkom om eerst een proefles (tegen een gereduceerd tarief) te volgen voordat je besluit om verder te gaan. Je kan met de proeflescredit, iedere les in ons Yogaschema reserveren; in-studio of live-stream via Zoom.

€12,50

Losse les

Waardeer je de flexibiliteit van het volgen van losse lessen? Wees welkom om per keer een lescredit aan te kopen en de les van je keuze te boeken via ons Yogaschema.

€18,50

Privé les

Hebb je specifieke wensen of (bekken)klachten, dan kan een privéles zwangerschapsyoga met een van onze docentes, erg fijn zijn. Dit kan bij je thuis en op een moment dat het jou uitkomt. In Utrecht-stad zijn reiskosten inbegrepen.

€70,00

Tarieven Lessenkaarten

5 x Lessenkaart

De kaart is te gebruiken voor alle wekelijkse yogalessen in het yogaschema. De kaart is 10 weken geldig. Wanneer je na je bevalling lescredits overhoudt, kan je ze inzetten voor Postnatale yogalessen.

€82,50

10 x Lessenkaart

Dit is onze meest verkochte optie. De kaart is te gebruiken voor alle wekelijkse zwangerschapsyogalessen en is 25 weken geldig. Wanneer je na je bevalling lescredits overhoudt, kan je ze inzetten voor Postnatale yogalessen. 

€150,00

25 x Lessenkaart

Het beste tarief mogelijk! Betaal slechts €13,00 per yogales naar keuze. Te gebruiken voor onze wekelijkse Zwangerschaps én Postnatale yogalessen. De kaart is 9 maanden geldig, en is je gehele zwangerschap én de maanden na je bevalling te gebruiken.

€325,00

Yogatarieven 2023

Kinderwens

Speciaal voor vrouwen met een kinderwens hebben we zowel een live, in-studio Fertiliteitsyogacursus van 5 weken, als een online Fertiliteitsyogacursus. Met de uitgebreide lessen van de cursus leer je hoe je zelf jouw vrouwelijke gezondheid kan ondersteunen en de best-mogelijke omstandigheden kan creëren voor een toekomstige zwangerschap.

Live Fertiliteitsyogales
22,50

Zie ons yogaschema voor data

Live Fertiliteitsyogacursus
195

Duur van 5 weken, in Utrecht.

Online Fertiliteitsyogacursus
195

Ontvang 6 mnd toegang tot al het cursusmateriaal

Zwangerschap & Moederschap
Proefles Zwangerschapsyoga
12,50

2 Mnd geldig, geschikt voor in-studio & Zoom lessen

Proefles Postnatale Yoga
12,50

2 Mnd geldig, geschikt voor in-studio & Zoomlessen

Yoga Rittenkaarten
Zwangerschapsyoga 5x kaart
82,50

10 Wkn geldig, geschikt voor in-studio & Zoomlessen

Zwangerschapsyoga 10x kaart
150

20 Wkn geldig, geschikt voor in-studio & Zoomlessen

Zwangerschapsyoga 25x kaart
325

9 mnd geldig, geschikt voor in-studio & Zoom lessen

Postnatale Yoga 5x kaart
82,50

10 Wkn geldig, geschikt voor in-studio & Zoomlessen

Postnatale Yoga 10x kaart
150

20 Wkn geldig, geschikt voor in-studio & Zoomlessen

Beval & kraamtijdvoorbereiding
Partnerles - groepssessie
75

Voor 2 personen, 2 uur durende bevalvoorbereidingsles.

Partnerles - privé sessie
125

2 uur durende bevalvoorbereidingsles. Volg samen met je (beval)partner een sessie bij je thuis, gegeven door jouw favoriete docente. Excl. eventuele reis/tijd/parkeerkosten.

Birth Prep Bevalcursus - groepssessie
75

Voor 1 persoon, 2 avonden van 2 uur bevalvoorbereiding. Liever samen met je partner de cursus volgen? Dat kan voor €125,- Stuur een mailtje naar info@studiovandaan.nl om jullie aan te melden.

Birth Prep Bevalcursus - privé sessie
230

2 momenten van 2 uur bevalvoorbereiding.

Birth Prep Bevalcursus - privé spoedsessie
180

1 moment 3 uur durende bevalvoorbereidingsles. Volg samen met je (beval)partner een sessie bij je thuis, gegeven door jouw favoriete docente. Excl. eventuele reis/tijd/parkeerkosten.

Birth & Post Partum Prep workshop - privé sessie
230

2 momenten van 2 uur. Volg samen met je (beval)partner de sessies bij je thuis, gegeven door jouw favoriete docente. Excl. eventuele reis/tijd/parkeerkosten.

Post Partum Prep workshop - groepssesie
55

Voor 1 persoon, 2,5 uur durende workshop waarin je alles leert wat belangrijk is voor een fijne kraamtijd.

Post Partum Prep workshop - privé sessie
125

2 uur durende workshop waarin je alles leert wat belangrijk is voor een fijne kraamtijd. Volg samen met je (beval)partner een sessie bij je thuis, gegeven door jouw favoriete docente. Excl. eventuele reis/tijd/parkeerkosten.

Online Yogacursussen
Online Fertiliteitsyogacursus
119

Ontvang 6 maanden toegang tot al het materiaal.

Online Zwangerschapsyogacursus
119

Ontvang 9 maanden toegang tot deze cursus met 12 yogalessen en 3 lessen ter voorbereiding op de bevalling.

Online Bevalcursus
55

Ontvang 3 maanden toegang tot al het materiaal. In de 3 lessen leer je de belangrijkste yogahoudingen, ademhalings- en ontspannigsoefeningen voor tijdens je bevalling als voorbereiding op de geboorte van je kleintje.

Online kraamvoorbereiding: 40 dagen vol zelfzorg
55

Ontvang 6 maanden toegang tot al het materiaal en leer tijdens je zwangerschap alles over hoe je je kraamtijd goed kan voorbereiden én goed voor jezelf kan zorgen (zowel fysiek, mentaal als emotioneel).

Online Postpartum yogacursus
69

Ontvang 6 maanden toegang tot al het materiaal. 6 yogalessen geschikt voor snel na je bevalling om je lichaam weer te voelen en bijeen te brengen, bij jezelf te komen en bewust stil te staan bij de transitie naar het moederschap.

Online Mama & Baby yogacursus
55

Ontvang 6 maanden toegang tot al het materiaal. Geschikt vanaf 6 weken na de bevalling tot je kleintje ongeveer 6 maanden is afhankelijk van de beweeglijkheid van je kleintje.

Online Mini & Me yogacursus
69

Ontvang 9 maanden toegang tot al het materiaal. Geschikt vanaf 3mnd tot en met de eerste stapjes van je kleintje. Ga samen met je kleintje op yoga avontuur.

Online cursus 4 trimesters vol vertrouwen
199

Ontvang toegang tot de complete de zwangerschapsyogacursus incl. de bevalcursus, de kraamvoorbereiding en de postpartum yogacursus.

Cadeaubonnen
Cadeaubon 3x yoga
52

Met deze 3-strippenkaart kan je je zwangere of bevallen vriendin, zus of collega verrassen. Ze is welkom vanaf 14 weken in iedere zwangerschapsyogales van haar keuze en vanaf 6 weken in iedere postnatale yogales.

Cadeaubon 5x yoga
82,50

Met deze 5-strippenkaart kan je je zwangere of bevallen vriendin, zus of collega verrassen. Ze is welkom vanaf 14 weken in iedere zwangerschapsyogales van haar keuze en vanaf 6 weken in iedere postnatale yogales.

Voucher met een bepaalde waarde
n.t.b.

Verras je zwangere of bevallen vriendin, zus of collega met deze cadeaubon met een waarde naar keuze.  De bon is vrij te besteden en ze bepaald zelf of ze de bon inzet voor fijne yogalessen, een leuke workshop of een heerlijke massage. Mail ons op info@studiovandaan.nl.

Combinatiepaketten