Yoga DVD

Yoga DVD

Beoefen yoga wanneer je maar wil

Bestel nu!

De Nederlandse yoga-dvd biedt je vier complete Vinyasa flow-yogalessen van 30 á 40 min. De korte series geven je de kans om yoga thuis te beoefenen, óók op de dagen dat je druk bent en eigenlijk geen tijd hebt. De lessen met Daniëlle zijn opgenomen in de studio Utrecht, op Bali en op Kanawa in Indonesië en nemen je mee in een vloeiende serie waarbij stem en voorbeeld je leiden. Of je nu zin hebt in een warming-upserie voor de ochtend, je aan een sterke kern wil werken óf je jezelf meer in balans wil brengen; er zit voor iedere stemming een les bij! Nu voor € 22,00 inclusief verzendkosten!

Iedere les heeft haar eigen thema:

Lift your Spirit

Een yogaserie voor hernieuwde energie, souplesse en kracht. Geschikt als zachte ochtend- of avondserie of te gebruiken als warming-up vóór één van de andere lessen.

Work your Core!

Een yogaserie specifiek voor het opbouwen van je kernkracht. We combineren yogahoudingen en oefeningen uit Pilates om zowel je rechte en schuine buikspieren als je rugspieren op een veilige manier te versterken.

Open your Heart & Hips!

Een yogaserie vol achterover-buigingen en heupopeners, voor een open en soepel lichaam. Opgenomen in Ubud, op Bali, waan je je even op vakantie.

Balance your Life

Een uitdagende yogaserie voor balans & kracht. Ideaal voor als je al iets vaker yoga hebt gedaan. Opgenomen aan zee, op het eilandje Kanawa in Indonesië.

Bekijk het voorproefje met een 5 minuten durende yogaserie voor een soepele nek & schouders.

NEW! de 4 yogalessen direct op je pc

4 yogalessen voor slechts € 12,50

Je kan dezelfde vier yogalessen die op de yoga-dvd ‘Go with the Flow’ staan, ook digitaal ontvangen. Voor slechts € 12,50 stuur ik je de uitnodiging voor de gedeelde Google Drive map toe waarmee je toegang hebt tot de map waaruit je de vier mp4-bestanden direct kan downloaden op je pc, tablet of telefoon. Zo heb je altijd je yogalessen bij de hand! Ook op reis! Bestellen kan via de mail: info@studiovandaan.nl