Yoga Special

Mama Yoga Special

Extra lange Yogales speciaal voor (nieuwe) moeders

De Yoga Special

Iedere Yoga Special is weer anders en heeft haar eigen thema. In de extra lange yogales  van 2,5 uur combineren we yoga met extra verdieping, meditatie, diepe ontspanning (zoals yoga nidra) en/of een sharing circle. Je kan de lessen los volgen en zijn voor ieder niveau geschikt. Let er wel op of het thema op jouw van toepassing is (fertiliteit, zwangerschap of voor moeders).

De Yoga Special vindt live plaats in onze studio in Utrecht. Aanmelden ervoor kan door het kopen van een losse credit voor de special in onze webshop en je plekje vervolgens te reserveren in ons yogaschema.

Mama Yoga Special

De Yoga Special van december is speciaal gericht op het moederschap en santosha; tevredenheid in moederschap.

Moeder worden is misschien wel één van de meest levensveranderende en transformerende ervaringen die een vrouw kan meemaken in haar leven. De zorg voor één of meerdere kleintjes en jouw rol als moeder, maken je grotendeels tot een ander mens. Maar niet helemaal! Het is zo gemakkelijk om je als vrouw te verliezen in het moederschap, jezelf (gedeeltelijk) weg te cijferen en niet meer (goed) toe te komen aan wat jij als vrouw nodig hebt. Soms is een pas op de plaats, even de tijd voor jezelf, rust en stilte, en zorgeloze diepe ontspanning dan precies wat je nodig hebt om weer in verbinding te komen met je lichaam, met wat jij graag wilt en waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens de special zal de ervaren yogadocente Eveline specifieke Mama Yoga combineren met een extra lange Yoga Nidra sessie (begeleide, diepe eindontspanning). Bovendien is er ruimte om te delen in een kleine Mother Sharing Circle.

De plekjes in de Yoga Special zijn (ivm de afstand van 1,5 m) beperkt tot 6 moeders; wees er dus op tijd bij!
De Mama Yoga Special vindt live plaats in onze studio in Utrecht. Aanmelden ervoor kan door het kopen van een losse credit voor de special in onze webshop en je plekje vervolgens te reserveren in ons yogaschema.

Mama Yoga Special

Docente: Eveline Spree (meer over Eveline lees je hieronder).

Dag/Tijd: Zondag 6 december 2020, 10.00-12.30u (2,5 uur)

Locatiestudio Cremerstraat – (Nieuw Engeland). Cremerstraat 390, Utrecht. Op de hoek Frederik van Eedenstraat/Cremerstraat nabij het Majellapark vind je onze studio. Loop door het hek en de tuin naar de voordeur. Binnen vind je de trap naar boven, je vindt ons in de eerste ruimte in de gang.

Tarief: €35,00 pp. Koop hier je lescredit.

Als alternatief voor de losse betaling kan je 2 credits van je leskaart ervoor inzetten. Wil je hiervan gebruik maken, mail ons op: info@studiovandaan.nl en we schrijven je handmatig in voor de Special.

Annuleringsvoorwaarden: Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren.

Lees voordat je komt ons Corona Beleid

Yogadocente Eveline Spree (rechts)

Van origine is Eveline antropoloog en intercultureel trainer, maar ze geeft met veel liefde en plezier wekelijks yogales aan zwangeren en nieuwe moeders. Toen ze in 2013 zelf zwanger werd schreef ze zich in voor zwangerschapsyoga en dat beviel zo goed dat ze de Birthlight zwangerschapsyoga & postnatele yogadocentenopleiding volgde en afrondde. Eveline is inmiddels een ervaren docente en een van de vaste yogadocentes bij studio Vandaan waar ze naast wekelijkse zwangerschaps- en postnatale yogalessen, ook de partnerlessen en Birth Prep cursus verzorgd. Eveline is moeder van een dochter en zoon.

Yogadocente Daniëlle van Grieken (links)

Hoewel ze is opgeleid als historica, werkt Daniëlle sinds 2009 als yogadocente. Nadat ze in 2012 de specialisatie in Zwangerschapsyoga bij de internationale organisatie Birthlight volgde, richtte haar yogastudio zich als vanzelf steeds meer op ontspanning en beweging rond de zwangerschap en fertiliteit. Sindsdien begeleid ze samen met haar team bij studio Vandaan, vrouwen vóór, tijdens en na hun zwangerschap. Met een groep van gepassioneerde docentes, doula’s en masseuses werken we allemaal met veel plezier en liefde om zowel nieuwe moeders als babies de beste start in het leven te geven.