Yoga

 • Yoga

  Balances mind, body, heart & soul

  Ik meld me aan!Yogaschema
 • Kleinschalig & Persoonlijk

  In Utrecht

 • Zwangerschapsyoga

  Dagelijkse lessen

 • Kom wanneer je wil

  Zonder abonnement

YOGA ROND JE ZWANGERSCHAP

Studio Vandaan biedt fertiliteitsyoga , zwangerschapsyoga en verschillende postnatale yogalessen aan in Utrecht. Of het nu voor, tijdens of (ver) na je zwangerschap is, bij ons kun je altijd terecht voor yoga. Ons team van professionele, ervaren en bevlogen docentes geeft met veel liefde les op een locatie bij jou in de buurt. Volg de lessen waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Je bent van harte welkom om een vrijblijvende proefles te komen volgen. Hier vind je ons yogaschema en onze yogalocaties.

Fertiliteitsyoga

De regelmatige beoefening van yoga kan niet alleen de kans op zwangerschap vergroten maar biedt ook steun tijdens het soms moeilijke proces van zwanger worden. Sceptisch? We nodigen je graag uit om het eens te proberen.

Zwangerschaps-yoga

Zwangerschapsyoga houdt je lichaam sterk en soepel en stelt je in staat om je zwangerschap plezierig en bewust mee te maken. Een goede conditie van zowel lichaam als geest vormt bovendien de beste voorbereiding op je bevalling.

Postnatale yoga

Yoga na je bevalling is cruciaal om je lichaam weer aandacht te geven, te versterken en weer ‘bijeen te brengen’, door de buik, rug en bekkenbodemspieren op een veilige en zachte manier te activeren.

Well-Women yoga

is een yogavorm voor dames in iedere levensfase en van iedere leeftijd, met een focus op het verbeteren van je hormoonbalans, gezondheid en algehele well-being. Ideaal voor iedere vrouw (en moeder) met de wens zichzelf op een bewuste manier meer aandacht te schenken.

Online Inschrijven op je telefoon, tablet of pc

Met ons online inschrijfsysteem kun je je plek reserveren in de les van je keuze. Je betaalt vervolgens via IDEAL, wel zo gemakkelijk!