Selecteer een pagina

Online Zwangerschapsyoga

Online Yoga vanuit je eigen huis en in je eigen tempo

7

Bij studio Vandaan willen we zo veel mogelijk vrouwen ondersteunen tijdens hun zwangerschap. Wanneer je niet in Utrecht woont of geen live lessen kan volgen in onze studio’s, hebben we een complete online zwangerschapsyogacursus, bevalcursussen of een online yogalessenserie. Deze online cursussen en lessen kan je volgen in je eigen tijd en tempo en vanuit het comfort van je eigen (huis)kamer.

Zwangerschap

Oefen waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt met deze cursussen speciaal voor tijdens je zwangerschap. Geschikt vanaf 14 weken zwangerschap en zo lang je zwanger bent.

Zwangerschap

Oefen waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt met deze cursussen speciaal voor tijdens je zwangerschap. Geschikt vanaf 14 weken zwangerschap en zo lang je zwanger bent.

"De online zwangerschapsyogacursus van studio Vandaan is een complete cursus, handig ingedeeld in verschillende onderwerpen per les. De stem en manier van spreken is prettig en de uitleg helder. De lessen zijn niet te zweverig maar wel dicht bij je gevoel.”

- Hannah

Ontspannen Zwanger & Bevallen 

Complete Zwangerschapscursus bestaande uit 15 Zwangerschapsyogalessen boordevol yogaoefeningen, ademhalings-technieken en meditaties die je helpen om fit en vol vertrouwen je zwangerschap te beleven én je voor te bereiden op de aankomende bevalling. Bovendien bevat de cursus geleide ontspanningsoefeningen, waardevolle informatie en praktische downloads. Met yogadocente Daniëlle van Grieken. Je ontvangt 9 maanden lang toegang tot al het cursusmateriaal.

Zwangerschapsyoga Lessenserie

Serie van twee basis Zwangerschapsyoga-lessen, vier themalessen en enkele kortere ontspanningsoefeningen, met yogadocente Daniëlle van Grieken. De lessenserie is geschikt voor iedere zwangere vanaf 14 weken zwangerschap tot en met de bevalling. Oefen thuis, in jouw eigen tijd en zo vaak als je maar wilt! Voor €55,00 ontvang je 6 maanden lang toegang tot alle lessen.

Hypnobirthing Scripts

Hypnobirthing biedt een effectieve manier om je op een zo ontspannen mogelijke manier voor te bereiden op de geboorte. Deze serie bevat vier van de fijnste begeleide meditaties van onze hypno-yogadocente Esther Visje. Je ontvangt je 3 maanden lang toegang.

40 Dagen Postpartum

In deze korte online cursus delen we onze beste tips voor holistische zelfzorg tijdens je kraamtijd en leer je waarom het goed voor jezelf (laten) zorgen zo belangrijk is voor een goede start voor jou als nieuwe moeder én je kindje.

Je ontvangt je 3 maanden lang toegang tot het cursusmateriaal.

Wat vonden zij van de Online Zwangerschapsyogacursus?

"De online zwangerschapsyogacursus van studio Vandaan is een complete cursus, handig ingedeeld in verschillende onderwerpen per les. De stem en manier van spreken is prettig en de uitleg helder. De lessen zijn niet te zweverig maar wel dicht bij je gevoel.”

Hannah

"Fijne cursus, duidelijke opbouw, goede combinatie van theorie en praktijk. Ik vind het stiekem heel erg prettig dat ik de lessen op mijn eigen moment en tempo kan doen. Ik vind de kwaliteit en volledigheid echt hoog en juist de online versie heel erg prettig, dus ik heb het gevoel zeker waar voor mijn geld te krijgen. Ik heb de cursus al aangeraden aan een zwanger nichtje en heb hem ook in de zwangerschaps-yoga whats-appgroep gegooid van meiden die ik nog spreek van mijn tweede zwangerschap.”"

Inge

"Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gedaan en ben ervan overtuigd dat mijn bevalling mede daardoor zo'n ontzettend fijne ervaring is geweest. Ik denk dat de online zwangerschapsyoga hier een heel groot aandeel in heeft gespeeld! Tijdens mijn zwangerschap heb ik me voor het grootste gedeelte heel goed & zen gevoeld mede door de verschillende lessen en thema's uit de cursus. Dit was een mooie aanloop naar de bevalling en door de geboortevoorbereiding lessen waren zowel mijn vriend als ik goed voorbereid op wat komen ging. Ik wist precies welke houdingen prettig zouden zijn en voelde me mentaal zó sterk! Ik wil jullie daar echt voor bedanken!"

Else

Hi Danielle, Ik wilde je bedanken voor de enorm uitgebreide en informatieve online Zwangerschapsyogacursus. Door jouw persoonlijke noot, begeleidende teksten en fijne filmpjes had ik helemaal niet het gevoel dat ik ‘alleen’ achter een beeldscherm zat, maar voelde me juist gesterkt doordat je je eigen ervaringen ook deelde. Het was voor mij soms even zoeken naar tijd om de yogalessen te kunnen volgen, maar het was daardoor dus juist heel fijn dat ik de lessen ook in stukjes kon volgen.

Pascale

"Ik vond het onwijs fijn dat er zowel yoga als voorbereidingslessen tussen zaten. Vooral de houdingen om weeën op te vangen en de ademhalingsoefeningen heb ik vaak gedaan en ook toegepast bij de bevalling. Dus dat was heel waardevol. Het overzicht vd lessen werkt ook goed en de video’s zijn fijn. Je bent duidelijk hoor en zichtbaar. Kortom, voor mij super fijn om relaxed vanuit huis aan de slag te gaan dus dankje! Ik hoop dat je zo nog meer vrouwen kunt bereiken met je fijne lessen!"

Nicole

Geboorte – Online Bevalcursus

Bereid je zelf, of samen met je (beval) partner, goed voor op de geboorte van je kindje met een online bevalcursus. Leer over het verloop van de bevalling en hoe je zowel op een actieve als ontspannen manier je bevalling met vertrouwen tegemoet kan treden.

Online Bevalcursus

Bereid je zelf, of samen met je (beval) partner, goed voor op de geboorte van je kindje met een online bevalcursus. Leer over het verloop van de bevalling en hoe je zowel op een actieve als ontspannen manier je bevalling met vertrouwen tegemoet kan treden.

"Ik vind de video’s en de les met je partner heel fijn. Dit was voor mij en mijn man heel fijn om zo samen ons voor te bereiden, de houdingen, het ademhalen. We gaan die video zeker vaker kijken.” - Naomi

Vertrouwen in je Bevalling

De cursus bestaat uit complete zwangerschaps-yogalessen met aandacht voor ademhalings-technieken, positieve affirmaties en omgaan met angst voor je bevalling. Daarnaast vind je meditaties en oefeningen voor diepe ontspanning, informatie over het natuurlijke geboorteproces én praktische downloads. Alles is erop gericht om je te helpen je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en je fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Je ontvangt 3 maanden toegang tot het gehele cursusmateriaal.

Samen Ontspannen Bevallen

Deze cursus bestaat uit drie online bevalvoorbereidingslessen en veel praktische extras. We voorzien je van de belangrijkste informatie over het geboorteproces en oefeningen zoals ademhalingstechnieken, bewegingen en bevalhoudingen voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van jullie kindje. Het doel is om in je eigen kracht, zo ontspannen mogelijk en samen met je partner in verbinding te kunnen bevallen. Naast oefeningen voor jou is er ruim aandacht voor hoe je samen kan bevallen en de ondersteunende rol die je (beval)partner hierin kan spelen. Je ontvangt 3 maanden toegang tot al het cursusmateriaal.

Ontspannen Bevallen in Water

Deze compacte cursus bevat alles dat je wilt weten over het hoe en wat van bevallen in water; de voordelen voor jou en je kleintje, alles voor een goede voorbereiding, mogelijke houdingen voor jou alleen of jullie samen in het bad en alles over het praktische opzetten en gebruik ervan. Je ontvangt 3 maanden toegang tot alle informatie inclusief een printbare handout en een praktische checklist voor alle spullen die je nodig hebt voor een geslaagde badbevalling. Let op: dit is geen volledige bevalcursus, maar een aanvulling op onze (online) lessen/cursussen voor bevalvoorbereiding.

Wat vonden zij van de online bevalcursus?

"Vooral de houdingen om weeën op te vangen en de ademhalingsoefeningen heb ik vaak gedaan en ook toegepast bij de bevalling. Dus dat was heel waardevol. Het overzicht vd lessen werkt ook goed en de video’s zijn fijn. Je bent duidelijk hoor en zichtbaar. Kortom, voor mij super fijn om relaxed vanuit huis aan de slag te gaan dus dankje! Ik hoop dat je zo nog meer vrouwen kunt bereiken met je fijne lessen!"

Nicole

Tijdens de bevalling kon ik verschillende houdingen nog herinneren, als vanzelf plopten ze als het ware in mijn hoofd op; ik heb echt het gevoel dat me dit enorm geholpen heeft tijdens het opvangen van de weeën en het accepteren van het geboorteproces zoals het zich ontvouwt. Kan er uren over praten 😉 Hele waardevolle cursus!

Pascale

Ik vind de video’s en de les met je partner heel fijn. Dit was voor mij en mijn man heel fijn om zo samen ons voor te bereiden, de houdingen, het ademhalen. We gaan die video zeker vaker kijken.

Naomi

"Hoi Danielle, Bedankt voor alle tips in jouw bevallingscursus, ik heb er zeker veel aan gehad!

Nienke