Selecteer een pagina

Zwangerschapsmassage in Culemborg

Welverdiende ontspanning tijdens je zwangerschap

7

Onze zwangerschapsmassages

Onze Zwangerschapsmassage is een zachte lichaamsmassage met warme olie die gegeven wordt op het warmwaterkussen, waar je heerlijk warm in kan zakken. De massage is geschikt tijdens het tweede en derde trimester van je zwangerschap en wordt gegeven in Culemborg door Marlies en Kim. 

Zwangerschapsmassage

De Voordelen

De zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten en geestelijke en emotionele spanningen die je eventueel ervaart, verminderen. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt even helemaal tot rust, terwijl ook je lichaam zich tijdens de massage kan herstellen. Door de ontspanning kan je de zwangerschap bewuster beleven en is er minder aanmaak van stresshormonen. De massage verbetert bovendien de doorbloeding in je lichaam, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel jou als je kindje. De massage kan desgewenst aan je wensen of eventuele klachten worden aangepast.

Duur van de Massage

De afspraak duurt in totaal 75 min, waarvan tenminste 60 minuten massage en er tijd is voor een voor-en nagesprek bij een warme kop thee.

“Het warmwaterkussen onder je rug is erg prettig en ontspannend. Zeker een aanrader!”

Vivienne

Wanneer is de massage geschikt?

De zwangerschapsmassage is geschikt vanaf 14 weken zwangerschap.

2e Trimester (3 tot 6 maanden)
Tijdens het tweede trimester zal de foetus sneller groeien en dus ook je buik. De massage is tijdens deze periode vooral gericht op het verlichten van eventuele krampen in je benen en/of pijn in je rug en bekkenpijn. Bovendien kan ook slapeloosheid verminderen door het regelmatig ontvangen van een massage.

3e Trimester (na 6 maanden)
Tijdens de derde trimester helpt de zwangerschapsmassage je om volledig te ontspannen, het lichaam te laten herstellen en je mentaal voor te bereiden op de bevalling en de periode erna. Veel dames houden in deze fase vocht vast. De massage geeft daarom extra aandacht voor de rug, benen en voeten en helpt zo om overtollig vocht af te drijven.

Zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen

Deze zachte, gehele lichaamsmassage wordt gegeven met warme olie en op ons unieke warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het warmwaterkussen is gevuld met aangenaam warm water van 37 tot 40 graden. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent. De warmte van het kussen helpt je om te ontspannen en verzachten de spieren van je schouders, nek en (onder)rug zodat de doorbloeding wordt vergroot en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

We maken bij deze massage royaal gebruik van natuurlijke massageolie zodat we gemakkelijk ook tussen je lichaam en het warmwaterkussen kunnen masseren. Tijdens de massage komt je gehele lichaam aan bod; zowel de voor- als achterzijde, je hoofd, handen en voeten en desgewenst je zwangere buik. De massage kan aangepast worden aan je wensen en/of fysieke (zwangerschaps)klachten. De massage duurt 60 min, in totaal ben je 75 min. aanwezig. 

Marlies Verschoor

Yogadocente en Masseuse

Na de geboorte van haar dochter besloot Marlies dat ze graag meer wilde gaan doen met haar interesse voor alles rondom zwangerschap en de periode na de bevalling. Ze geeft bij Studio Vandaan zwangerschapsmassages op het warmwaterkussen en zwangerschapsyoga in Utrecht. Naast haar werkzaamheden bij Studio Vandaan geeft Marlies op meerdere plekken in de omgeving van Utrecht en Culemborg hatha en yin yoga.

Kim Brandsma - van Pelt

Fertility Masseuse & Coach, Zwangerschapsmasseuse

Uit eigen ervaring weet Kim hoe het is om te kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Ruim 6 jaar onderging ze diverse (medische) behandelingen, totdat ze in aanraking kwam met massages. Inmiddels is ze moeder van twee kindjes en gediplomeerd masseuse en geeft ze de zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen. Kim geeft met veel liefde, zachtheid en aandacht haar massages. Ze woont in een woonboerderijtje met haar man, dochtertje, zoontje en trouwe viervoeter in de Betuwe. Haar drijfveer is om vrouwen het vertrouwen in hun lichaam (terug) te geven.

“Het is heel fijn om op een warmtekussen te liggen en een volledige massage te ontvangen. De behandeling was rustgevend, zodat ik helemaal kon ontspannen. De massage zelf was uitgebreid, qua tijd en behandelplekken precies goed.” – Latisha

studio Vandaan in Utrecht

Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon

Direct Boeken: Zwangerschapsmassage

Wil je de Zwangerschapsmassage boeken in Culemborg?

  • Kies dan voor de Zwangerschapsmassage op het Warmwaterkussen
  • Bekijk de beschikbaarheid van Marlies of Kim.

Tip: Klik op de pijltjes om de beschikbaarheid voorbij de huidige week te zien. Kom je er niet uit, mail ons dan op: info@studiovandaan.nl.

Locatie Culemborg

studio Het Hof, Het Hof 9, Culemborg centrum.

Goed bereikbaar met OV en betaalbaar betaald parkeren recht voor de deur.