Selecteer een pagina

Zwangerschapsmassage in Driebergen

Welverdiende ontspanning tijdens je zwangerschap

7

Onze zwangerschapsmassage

Deze Zwangerschapsmassage door Jolien is een zachte lichaamsmassage met warme olie, die gegeven wordt op het warmwaterkussen, waar je heerlijk ontspannen in kan wegzakken. De massage is geschikt tijdens het tweede en derde trimester van je zwangerschap en wordt door Jolien gegeven in Doorn.

Zwangerschapsmassage

De Voordelen

De zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten en geestelijke en emotionele spanningen die je eventueel ervaart, verminderen. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt even helemaal tot rust, terwijl ook je lichaam zich tijdens de massage kan herstellen. Door de ontspanning kan je de zwangerschap bewuster beleven en is er minder aanmaak van stresshormonen. De massage verbetert bovendien de doorbloeding in je lichaam, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel jou als je kindje. De massage kan desgewenst aan je wensen of eventuele klachten worden aangepast.

Duur van de Massage

De afspraak duurt in totaal 75 min, waarvan tenminste 60 minuten massage en er tijd is voor een voor-en nagesprek bij een warme kop thee.

“Het warmwaterkussen onder je rug is erg prettig en ontspannend. Zeker een aanrader!”

Vivienne

Wanneer is de massage geschikt?

De zwangerschapsmassage is geschikt vanaf 14 weken zwangerschap.

2e Trimester (3 tot 6 maanden)
Tijdens het tweede trimester zal de foetus sneller groeien en dus ook je buik. De massage is tijdens deze periode vooral gericht op het verlichten van eventuele krampen in je benen en/of pijn in je rug en bekkenpijn. Bovendien kan ook slapeloosheid verminderen door het regelmatig ontvangen van een massage.

3e Trimester (na 6 maanden)
Tijdens de derde trimester helpt de zwangerschapsmassage je om volledig te ontspannen, het lichaam te laten herstellen en je mentaal voor te bereiden op de bevalling en de periode erna. Veel dames houden in deze fase vocht vast. De massage geeft daarom extra aandacht voor de rug, benen en voeten en helpt zo om overtollig vocht af te drijven.

Zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen

Deze zachte, gehele lichaamsmassage wordt gegeven met warme olie en op ons unieke warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het warmwaterkussen is gevuld met aangenaam warm water van 37 tot 40 graden. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent. De warmte van het kussen helpt je om te ontspannen en verzachten de spieren van je schouders, nek en (onder)rug zodat de doorbloeding wordt vergroot en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

We maken bij deze massage royaal gebruik van natuurlijke massageolie zodat we gemakkelijk ook tussen je lichaam en het warmwaterkussen kunnen masseren. Tijdens de massage komt je gehele lichaam aan bod; zowel de voor- als achterzijde, je hoofd, handen en voeten en desgewenst je zwangere buik. De massage kan aangepast worden aan je wensen en/of fysieke (zwangerschaps)klachten. De massage duurt 60 min, in totaal ben je 75 min. aanwezig.

Zwangerschapsmassage op het warmwaterkussen aan huis

Soms is het heerlijk als je zelf nergens meer heen hoeft en we bij je thuis de massage komen geven! De zwangerschapsmassage van 60 min. wordt bij je thuis gegeven op het speciale warmwaterkussen. Omdat dit kussen zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam zorgt het voor een comfortabele lighouding op je rug of zijde, ook wanneer je hoogzwanger bent. We gebruiken ruim olie om tussen jou en het massagekussen in te kunnen masseren en op die manier extra aandacht te geven aan je (onder)rug, nek en schouders. De massage kan aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen of situatie.

Jolien is ca. 1,5 u bij je thuis aanwezig, evt. Reiskosten en/of parkeerkosten zijn niet inbegrepen in het tarief.

Driebergen

Massage op het Warmwaterkussen

Jolien werkt flexibel. Directe boeking is mogelijk hieronder.

Adres: Prins Clausplantsoen 10, Driebergen.

 

Jolien Woortman

Masseuse en Babymassage docencte

Jolien is masseuse, docente Babymassage en moeder van twee kindjes. Vanaf een jaar of 8 had ze al de wens om verloskundige te worden maar omdat dat nachtwerk niet bij haar past is ze het onderwijs in gegaan. Na 12 jaar met veel plezier les te hebben gegeven besloot ze het roer om te gooien en haar hartewens echt in vervulling te laten gaan: het werken met pasgeboren kindjes en hun ouders. Want hoe geweldig is het als je bij de start van nieuw leven een liefdevolle bijdrage mag leveren!

“Het is heel fijn om op een warmtekussen te liggen en een volledige massage te ontvangen. De behandeling was rustgevend, zodat ik helemaal kon ontspannen. De massage zelf was uitgebreid, qua tijd en behandelplekken precies goed.” – Latisha

studio Vandaan in Utrecht

Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon

Direct Boeken: Zwangerschapsmassage

Let op! Voor de zwangerschapsmassage-opties in Driebergen:

>> Selecteer eerst de massage op het warmwaterkussen en vervolgens selecteer je Jolien.

Kom je er niet uit? Mail ons op: info@studiovandaan.nl.

Tip: Klik op de pijltjes om de beschikbaarheid voorbij de huidige week te zien.