Our Massages

For Fertility, Pregnancy and beyond

7

ONZE MASSAGES

Of het nu vóór, tijdens, of na je zwangerschap is, je bent bij ons altijd van harte welkom voor een massage bij ons in Utrecht of in de Betuwe. Na de geboorte komen we met liefde naar je toe om je een massage aan huis te geven.

Heb je specifieke klachten of wensen? Laat het ons zeker weten.

Zwangerschapsmassage

Een zachte, gehele lichaamsmassage (60 min) met warme olie welke wordt gegeven op de speciale zwanger-schapsmassagetafel of op ons unieke warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent. Met extra aandacht voor je (onder)rug, nek en schouders. Lees meer.

Kraammassage

Bij een kraammassage komen we bij je thuis in de eerste weken na de geboorte voor een extra lange, zachte en ontspannende lichaamsmassage met warme olie (90 min). Waarbij je tot een diepe ontspanning komt en je je fysieke herstel ondersteunt na de bevalling van je kleintje. Met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders. Lees meer.

Mama Verwenpakket

In de postpartum fase is herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket (2 uur) laat je jezelf even van top tot teen verwennen met o.a. massage, een moxa behandeling, een diastase check en persoonlijk advies voor je fysieke herstel. De behandeling vindt plaats bij je thuis en idealiter in de eerste 6-8 weken na de geboorte. Lees meer.

Mama Massage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage (60 min) met warme olie waarbij je tot een diepe ontspanning komt en je fysieke en mentale herstel ondersteunt na de bevalling van je kleintje. Met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders. Lees meer.

Fertility Massage

De massage helpt je om diep te ontspannen en zowel je lichaam als geest in een goede conditie te brengen voor een toekomstige zwangerschap. De massage ontspant, stimuleert de bloedsomloop van het buik en onderrug gebied, balanceert belangrijke hormoonklieren en brengt mentale rust. Lees meer.

Ontspanningsmassage

Een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage gebaseerd op de fijnste en meest ontspannnende massagetechnieken. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie en er is extra aandacht voor de schouders en rugpartij met vloeiende massagetechnieken die zorgen voor een diepe ontspanning. Lees meer.

Psoasmassage

Een lichaamsmassage gericht op de psoas spier: de diepstliggende spier van ons lichaam. Via rustige, diepe en aandachtige strijkingen en technieken word je bewust van de verbinding in je lichaam; tussen verschillende delen van je lijf, maar ook verbinding tussen spanning en ontspanning en tussen lichaam en geest. Lees meer.

Ayurvedische Massage

Zowel vóór, tijdens als na je zwangerschap kan je bij ons ook genieten van een Ayurvedische Massage. Ayurvedisch therapeute Marlise verwelkomt je met liefde voor een verwarmende massage die ze geeft met door haar zelf samengestelde verwarmde olie. Lees meer.

Geef een moment van ontspanning met een Massage Cadeaubon

Direct Boeken

Let op! De optie om direct te boeken is nog niet actief helaas – dit volgt snel! Voor een boeking kan je ons mailen op: info@studiovandaan.nl 

Zwangerschapsmassage

Postpartum / Kraamtijd behandelingen

Moederschap

Reguliere Massages

Massageworkshops

Massage Cadeaubonnen