Aanmelden voor Yogalessen of Workshops

Onze reguliere en live yogalessen zijn flexibel te volgen online of op locatie, op de dag en tijd van je keuze zonder dat je een gehele zwangerschapscursus hoeft te volgen. De lessen zijn te vinden in ons hybride yogaschema bestaande uit Online & Live lessen. Je kunt elk gewenst moment instappen vanaf 14 weken zwangerschap of vanaf 6 weken na de geboorte voor de postnatale yogalessen.

Online inschrijven en betalen met IDEAL

Studio Vandaan maakt gebruik van Virtuagym voor ons rooster en het online inschrijfsysteem. Hiermee kan je je aanmelden voor onze lessen, workshops en cursussen. Via je eigen Virtuagymaccount schrijf je je op je pc, tablet of je telefoon gemakkelijk in voor de les of workshop van je keuze, betaal je online via IDEAL en heb je zelf direct inzicht in je aankopen en reserveringen. Hieronder lees je er alles over.

  • Je kunt altijd zelf kiezen naar wat voor soort yogales (online/op locatie) en welke locatie je komt; of je iedere week dezelfde les volgt of altijd een andere, alles mag, als je je maar even van te voren inschrijft. Dit kan trouwens ook al voor een hele reeks lessen als je al weet dat je vaker en wanneer je wilt gaan komen.
  • Je bent van harte welkom eerst een vrijblijvende proefles te volgen (eenmalig en tegen een gereduceerd tarief) voordat je besluit vaker te komen.
  • Om zeker te zijn van een plekje, vragen we je om je altijd online in te schrijven voor de les van je keuze. Let op: Omdat sommige lessen snel vollopen raden we je aan je plekje 1 tot 2 weken van te voren online te reserveren. Dit geldt zeker voor de live lessen op locatie: de plekken hiervoor zijn beperkt dus schrijf je tijdig in!
  • Is de les van je keuze vol? Plaats jezelf op de wachtlijst en ontvang via de mail en de Virtuagym Fitness app een bericht als iemand zich uitschrijft. De eerste die reageert krijgt de plek!
  • Fijn als je je eigen yogamatje kan meenemen (of een grote handdoek voor over het studiomatje).

Ben je nieuw bij ons? Je bent van harte welkom!

Je aanmelden voor een (proef)les zwangerschaps-, postnatale – of fertiliteitsyoga, of één van onze eenmalige workshops of cursussen kan gemakkelijk online, via de volgende stappen.

HORMOONYOGA

Afmelden

Kun je toch niet? Tot 24 uur van te voren kan je je reservering voor de reguliere yogalessen zelf kosteloos wijzigen of annuleren via het systeem of de app. Binnen die termijn kost een annulering je een lescredit of je betaalde lestarief. Nu we extra kleine lessen draaien vanwege Corona afstandsmaatregelen moeten we deze termijn strict hanteren, we hopen hierbij op je begrip.

Bij een late annulering is het fijn als je ons sowieso kan laten weten dat je er niet zal zijn, zodat de docente ervan op de hoogte is. Dat kan per mail via info@studiovandaan.nl of bij Danielle op: 06-41368389. Bedankt!

Hoe schrijf ik me in voor wekelijkse yogalessen?

Inschrijven voor onze wekelijkse (zwangerschapsyoga of postnatale yoga) lessen gaat op de volgende manier:

Stap 1. Boek met de volgende linkjes een Proefles Zwangerschapsyoga of een Proefles Postnatale Yoga

Stap 2. Met je betaling via IDEAL creëer je automatisch een account in ons online registratiesysteem ‘Virtuagym’, met je e-mailadres en je eigen wachtwoord.

Stap 3. Download de handige Virtuagym Fitness App voor Iphone of Android en krijg meteen toegang tot ons Portaal om lessen gemakkelijk te reserveren, nieuwe credits te kopen en deel te nemen aan onze studio Vandaan community waarin we tips, video’s en oefeningen delen. We hebben een exclusieve groep voor zwangeren, voor moeders en voor wensmoeders die lessen bij ons volgen. (Laat je niet afschrikken door het uiterlijk van de fitness app- als je eenmaal in ons Portaal bent ingelogd ziet het er heel anders uit! :-))

Stap 4. Log in met je e-mailadres en wachtwoord via de app of via je pc in ons online Portaal.

Stap 5. Reserveer nu je plekje in één van de wekelijkse (zwangerschaps- of postnatale) yogalessen via ons Rooster in de app of het Portaal. Let wel goed op of je een live les in de studio óf een online live-stream les via Zoom wilt reserveren.

Stap 6A. Volg je een les op locatie? Check voordat je naar je yogales vertrekt het adres van de yogalocatie om te zien of er nog specifieke aanwijzingen zijn om de locatie goed te kunnen vinden. Fijn als je je eigen yogamatje kan meenemen (of een grote handdoek voor over het studiomatje).

OF

Stap 6B. Volg je een livestream yogales via Zoom? Dan kan je de Zoom meeting-gegevens (link en ww) vinden in de lesgegevens van jouw les in het Rooster vanaf 1 uur vóór aanvang van de les. Je kan deze lesgegevens bekijken via de app of door in te loggen op het online portaal.

Stap 7. Beviel de proefles goed en wil je vaker naar les komen? Leuk! Je koopt je nieuwe credits in de webshop: je kan kiezen voor losse lessen of een 5, 10 of 25-strippenkaart kopen. Hoe meer strippen je koopt in één keer, hoe voordeliger!

Kom je er niet uit? Stuur Danielle een mail op info@studiovandaan.nl.

Hoe schrijf ik me in voor een workshop of cursus?

Naast onze wekelijkse yogalessen voor tijdens of na je zwangerschap, bieden we ook maandelijkse workshops aan; ter voorbereiding op de bevalling of op de kraamtijd en voor als je kleintje er is. Heb je de wens om zwanger te worden? Dan hebben we de maandelijkse Fertiliteitsyogales of de 5-weekse Fertiliteitsyogacursus voor je. Hier lees je hoe je je kan inschrijven voor deze specifieke activiteiten. Je inschrijven voor een workshop of cursus kan op verschillende manieren:

Ben je nieuw bij ons? Welkom!

Het boeken van een workshop/cursus gaat dan als volgt:

Stap 1. Je vindt een overzicht van al onze aankomende workshops & cursussen terug in onze Agenda.

Stap 2. Check of er een plek vrij is in de workshop/cursus van je keuze via ons Yogaschema.

Stap 3. Koop nu de juiste workshop-credit in onze Webshop onder ‘Workshops’.

Stap 4. Door je aankoop creëer je automatisch een account in ons online registratiesysteem ‘Virtuagym’, met je e-mailadres en je eigen wachtwoord.

Stap 5. Log in met je e-mailadres en dit wachtwoord in ons online Portaal.

Stap 6. Reserveer met je workshop-credit vervolgens een plekje in de workshop van je keuze. Ga naar het Rooster, zoek de workshop van je keuze op en klik op de knop ‘Reserveer nu’ in de beschrijving van de workshop. Het systeem gebruikt dan je aangekochte credit voor je inschrijving.

Stap 7. Je ontvangt een bevestiging van zowel je aankoop als je inschrijving in je mailbox (check ook de spam folder).

Stap 8A. Volg je een live workshop/cursus in de studio? Check voordat je vertrekt het adres van de yogalocatie om te zien of er specifieke aanwijzingen zijn om de locatie goed te kunnen vinden. Fijn als je je eigen yogamatje kan meenemen (of een grote handdoek voor over het studiomatje).

Stap 8B. Volg je een online, livestream les, workshop of cursus via Zoom? Dan kan je de Zoom meeting gegevens (link en ww) vinden in de lesgegevens van jouw les in het Rooster vanaf uiterlijk 1 uur vóór aanvang van de les! Je kan deze lesgegevens bekijken via de app of door in te loggen op ons online portaal. Lees hier alles over les volgen via Zoom.

Ben je al klant bij ons?

Dan kan je je plekje op deze manier reserveren:

Stap 1. Log in met je account gegevens (je e-mailadres en eigen wachtwoord) in de Virtuagym App of op je pc via ons online Portaal. Je kan de Virtuagym Fitness-App hier downloaden op je telefoon (voor Android of iPhone).

Stap 2. Via ons Rooster zoek je de juiste workshop/cursus op en check je of er nog een plekje beschikbaar is voor je. (Let op: Je hebt eerst de juiste workshop-credit nodig om via de button ‘Reserveer nu’ een plek te kunnen reserveren).

Stap 3A. Gebruik je de app? Dan kan je in de workshop-beschrijving de knop ‘Koop je credit’ vinden, die je meteen naar de juiste workshop-credit brengt in de Webshop. Je betaling verloopt vervolgens via IDEAL.

Stap 3B. Zit je op je pc? Koop dan de juiste workshop-credit in onze Webshop. Je vindt de juiste credit onder de categorie ‘Workshops’.

Stap 4. Schrijf je met deze workshop-credit vervolgens in voor de workshop/cursus van je keuze via het Rooster en door in de workshop/cursus van je keuze op ‘Meedoen’ te klikken

Stap 5. Je ontvangt een bevestiging van zowel je aankoop als je inschrijving in de mail (check ook je spam folder!)

Stap 6A. Volg je een live workshop/cursus in de studio? Check voordat je vertrekt het adres van de yogalocatie om te zien of er specifieke aanwijzingen zijn om de locatie goed te kunnen vinden.

Stap 6B. Volg je een online, livestream les, workshop of cursus via Zoom? Dan kan je de Zoom meeting gegevens (link en ww) vinden in de lesgegevens van jouw les in het Rooster vanaf uiterlijk 1 uur vóór aanvang van de les! Je kan deze lesgegevens bekijken via de app of door in te loggen op ons online portaal. Lees hier alles over les volgen via Zoom.

Kom je er niet uit? Stuur Danielle een mail op info@studiovandaan.nl.