Aanmelden voor Yoga

Onze reguliere yogalessen zijn flexibel te volgen op de locatie, dag en tijd van je keuze zonder dat je een gehele zwangerschapscursus hoeft te volgen. Je kunt elk moment instappen; vanaf 14 weken zwangerschap of vanaf 6 weken na de geboorte voor de postnatale yogalessen.

Online inschrijven en betalen met Fitmanager

Studio Vandaan maakt gebruik van Fitmanager voor ons rooster en ons online inschrijfsysteem. Hiermee kun je je kan aanmelden voor lessen, workshops en cursussen. Via je eigen Fitmanager-account schrijf je je op je pc, tablet of je telefoon heel gemakkelijk in voor de les van je keuze, betaal je online via IDEAL en heb je zelf direct inzicht in je aankopen en reserveringen. Zo ben je altijd gegarandeerd van een plekje in je favoriete les en weten wij dat je komt.

  • Je kunt altijd zelf kiezen naar welke les en locatie je komt; iedere week dezelfde les of altijd een andere, alles mag, als je je maar even inschrijft. Dit kan trouwens ook al voor een hele reeks lessen als je al weet wanneer je wil gaan komen.
  • Je bent van harte welkom een vrijblijvende proefles te komen volgen (eenmalig en tegen een gereduceerd tarief van €9,00) voordat je besluit vaker te komen.
  • Om zeker te zijn van een plekje, vragen we je om je altijd online in te schrijven voor de les van je keuze. Let op: Omdat sommige lessen snel vollopen raden we je aan je plekje 1 tot 2 weken van te voren online te reserveren.
  • Is de les van je keuze vol? Plaats jezelf op de wachtlijst en ontvang via de app een bericht als iemand zich uitschrijft. De eerste die reageert krijgt de plek!
HORMOONYOGA

Afmelden

Kun je toch niet? Tot 24 uur van te voren kun je je voor de reguliere lessen kosteloos uitschrijven via het systeem. Daarna kan afmelden niet meer en geldt de les helaas wel voor je strippenkaart of als losse les. We vinden het fijn als je hoe dan ook even laat weten dat je er niet bent, zodat de docente ervan op de hoogte is. Dat kan per mail of sms: via info@studiovandaan.nl of bij Danielle op: 06-41368389 (SMS of Whats-App mag ook). Bedankt!

Hoe schrijf ik me in voor wekelijkse yogalessen?

Inschrijven voor onze wekelijkse yogalessen kan op 2 manieren:

Wijze 1:

a. Boek met de volgende linkjes een Proefles Zwangerschapsyoga of een Proefles Postnatale Yoga

b. Hiermee creëer je automatisch een account. Je betaling verloopt via IDEAL.

c. Met je strip kan je iedere reguliere yogales in ons yogalesschema reserveren.

d. Het boeken van workshops verloopt via het yogalesschema. Klik op de workshop van je keuze en volg de instructies. De betaling verloopt via IDEAL.

Wijze 2:

1. Maak een Fitmanager-account aan met je e-mail adres en een eigen wachtwoord.

2. Als je wilt: Download de Fitmanager App op je telefoon of tablet. Deze is handig om snel te kunnen reserveren en om updates over je reserveringen, de wachtlijst of eventuele annuleringen te ontvangen.

3.  Login op jouw persoonlijke Fitmanager account via de app of rechtsboven op deze website. In je account vind je ons rooster en de shop om lessen te kopen. Daarnaast vind je er straks jouw reserveringen en facturen in terug.

4. In de Shop vind je onder het tabblad ‘Strippenkaart’ onze proeflessen en strippenkaarten (we hebben geen abonnementen). Kies eenmalig voor een proefles met korting. Daarna kun je losse lessen of een 5, 10 of 25-strippenkaart kopen. Hoe meer strippen je koopt in één keer, hoe voordeliger!

5. Betaal je aankoop online met IDEAL; wel zo gemakkelijk.

6. Check het yogalesschema voor de les van je keuze.

7. Klik op de les van je keuze les om een plekje te reserveren. Heb je al een proefles, losse les of strippenkaart gekocht, dan wordt er een strip afgeschreven en ben je ingeschreven.

Heb je nog geen strippen, dan word je gevraagd om een losse les of een nieuw abonnement te kopen. Let op: Klik op ‘Kies nieuw abonnement’ als je voor de eerste keer een proefles wil kopen (of later een strippenkaart) want dit brengt je naar de shop. Kies je voor een losse les, dan kun je die direct afrekenen zonder naar de shop te gaan. Reserveer na je aankoop wel nog even de les van je keuze, zie punt 6-7.

8. Check het adres van je yogalocatie om te zien of er nog specifieke aanwijzingen zijn om de locatie goed te kunnen vinden.

Kom je er niet uit? Stuur Danielle een mail op info@studiovandaan.nl.