Selecteer een pagina

Privé Partner Massagecursus

Leer masseren op elkaar

Tijdens de privé partner massagecursus leer je elkaar een heerlijke, gehele lichaamsmassage te geven. Je geeft én ontvangt beiden de gehele massage in twee lessen van 2,5 uur.

De privé partner massagecursus is geschikt voor twee personen, is niet geschikt bij zwangerschap en wordt gegeven door Danielle in Utrecht, de Betuwe of op verzoek bij je thuis.

7

“Hele fijne & leerzame massage workshop!

Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben.

Merci Daniëlle”

– Famke

Privé Partner Massagecursus

Hoe het werkt:

In deze massagecursus leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een gehele ontspanningsmassage geven: dit betreft zowel achterzijde als de voorzijde van het lichaam, terwijl de ontvanger ligt op de massagetafel.

Met hulp van de Danielle, die eerst voordoet en uitleg geeft, oefent eerst de een de technieken op de ander, en na een uur, wisselen jullie om. Je leert de technieken dus op elkaar te geven zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en jullie beiden ontspannen naar huis gaan.

De workshop bestaat uit 2 lessen van 2,5 uur en vindt plaats in de Betuwe of eventueel bij je thuis (excl. reis- en parkeerkosten).

 Boekingen & Praktische Info

De massagecursus kan alléén plaatsvinden na een boeking of reservering én ontvangst van de betaling voor aanvang van de cursus. Met je boeking ga je akkoord met onze Algemene Voowaarden.

Je kan je plekje direct boeken via ons boekingssysteem onderaan de pagina. Zit er geen optie voor je bij of heb je vragen? Wees welkom om contact met Danielle op te nemen.

Wat ontvang je?

Naast 2 volledige live, privé lessen massage van 2,5 uur, ontvang je naderhand:

 • een instructie e-book via e-mail
 • maar liefst 3 mnd gratis toegang tot de online versie van de massagecursus

zodat je gemakkelijk thuis verder aan de slag kan met de massagetechnieken.

Goed om te weten:

 • Let op: De Partner Massagecursus is alleen geschikt wanneer je niet zwanger bent.
 • Duur: De massagecursus heeft een duur van 2 x 2,5 uur, inclusief aankomstgesprekjes en een kleine pauze bij de wissel.
 • Tarief: Het tarief is € 425,00 voor een cursus die  ingepland wordt overdag op een doordeweekse dag. Het tarief is € 499,00 voor een cursus ingepland op een avond of een weekenddag.
 • Directe boeking is mogelijk hieronder.
 • Na je aankoop van het juiste type Massagecursus ontvang je 2 credits waarmee je 2 data voor een Massageworkshop kan boeken in het systeem.
 • Let op! Reserveer je in het systeem een blokje in de avond of in het weekend, dan kies je dus voor het hogere tarief.
 • Locaties: Bij Danielle in Utrecht, in Maurik, of in Culemborg, de Betuwe. Meer info vind je hieronder.
 • This workshop is bookable in English too!

  “We hebben de workshop als heel leuk en fijn ervaren!

  Het was heel leuk en fijn om samen weer iets nieuws te doen en te leren. Ik vond het professioneel maar ook ongedwongen en ruimte voor een babbeltje.

  De workshop voldeed volledig aan onze verwachtingen!

  We hebben het meeste gehad aan het leren hoe je meer flow in je bewegingen kan krijgen zodat het geven en het ontvangen voelt als 1 geheel. We zouden het zeker aanraden! Erg leuk om iets nieuws samen te leren en te doen in een ongedwongen sfeer”.

  – Bodine

  studio Vandaan in Utrecht

  Geef de Partner Massagecursus als cadeau!

   

  Let op: Kies de juiste cadeaubon in onze webshop: we hebben een cadeaubon voor een cursus in de avond/het weekend of voor overdag/doordeweeks.

  7

  Wat vonden zij van de Partner Massage Workshop?

  “Hey Danielle, We hebben het onwijs naar ons zin gehad! Dankjewel voor de leuke workshop:)Het was erg leuk en rustgevend! Goede balans tussen uitleg en toch als koppel samen bezig zijn. Het was gezellig! Super leuk verwen cadeau en de workshop was precies wat ik gehoopt had toen ik ‘m boekte. Absolute aanrader!”

  Bob & Aysha

  “Hele fijne & leerzame massage-workshop! Zeer prettig om nu een structuur met een rustige opbouw, nieuwe inzichten en technieken in handen te hebben! Merci Daniëlle!!!”

  – Famke

  “Leuk! Leerzaam, een mooie training om iets meer over massages te weten en wat heerlijke technieken te kunnen uitvoeren. Fijne setting, veel informatie en ontspannen.Ik vertel er enthousiast over. Het is een leuk cadeau om te geven!”

  Ruben

  Locaties voor de Partner Massagecursus met Danielle

  Daniëlle werkt op woensdag en vrijdag overdag, af en toe ’s avonds en in het weekend.

  Directe Boeking is mogelijk hieronder, als er geen passende opties voor je zijn, dan graag je aanvraag via de mail op: info@studiovandaan.nl

  Utrecht-West

  Adres: studio 110: Boerhaaveplein 110, Utrecht (Ondiep)

  De Betuwe

  Adres: Buitenweg, Maurik.

  Gratis parkeren in de straat.

  Adres: Het Hof 9, Culemborg

  Alleen op woensdagmiddag. Betaald parkeren voor de deur.

  Direct Boeken:

  Privé Partner Massagecursus

  Optie 1. Klik op de afbeelding om Danielle’s beschikbaarheid in te zien. Klik op het pijltje naar rechts om de eerste beschikbaarheid te zien. (Soms is er eerder een plek dan het systeem aangeeft!)

  Optie 2. Zie je geen passende optie, neem even contact met ons op.

   

  Let op! Kies bij je boeking en betaling het juiste tarief!

  • Doordeweeks, overdag = €425,00
  • ’s Avonds/in het weekend = €499,00