We are here because we care

Ons docententeam bestaat uit professionele, bevlogen en gedreven yogadocentes die met veel liefde en passie de lessen verzorgen; of je nu voor wekelijkse lessen, een workshop of een cursus komt; we garanderen je persoonlijke aandacht en kwaliteit! Wij: Ina, Anita, Esther, Eveline, Iris, Nadine, Hanneke, José, Robin, Terry en Daniëlle staan graag voor je klaar. Wil je ons iets vragen? Laat het ons zeker weten via de contact pagina.

Daniëlle van Grieken

Daniëlle van Grieken

Eigenaresse, Masseuse & Yogadocente (Zwangerschap & Postnataal)

Daniëlle is gecertificeerd Zwangerschaps, Postnataal en Vinayasa yogadocente en eigenaresse van studio Vandaan. Ooit werkte ze als wetenschapper, maar is veel gelukkiger sinds ze haar hart volgt en alleen nog maar werkt in waar ze in gelooft. Ze geeft yogales, massages, schrijft en illustreert. In 2017 rondde ze de Fit for Fertility docentenopleiding af bij Rika Lukac en is sindsdien ook fertiliteitsyogacoach voor vrouwen met een kinderwens.

Eveline Spree

Eveline Spree

Yogadocente (Zwangerschap & Postnataal)

Van origine is Eveline antropoloog en intercultureel trainer. In 2012 haalde Eveline haar Vinyasa certificaat en begon ze met lesgeven. Toen ze het jaar daarop zwanger werd schreef ze zich in voor een zwangerschapscursus en dat beviel zo goed dat ze de Birthlight docentenopleiding volgde en afrondde. Ze is moeder van 2 kleintjes en geeft met veel liefde wekelijkse lessen en de Birth Prep Minicursus.

Ina Heijnen

Ina Heijnen

Yogadocente (Zwangerschap & Postnataal)

Pre- en postnatale yoga kwam op haar pad tijdens haar eigen zwangerschap in 2016. De lessen inspireerden haar om zelf de Birthlight Teacher Training te volgen. Sindsdien geeft ze met veel enthousiasme en overtuiging wekelijkse zwangerschaps-en postnatale yogalessen, maar ook privélessen en partnerlessen.

Anita Dobre

Anita Dobre

Yogadocente, Doula & Masseuse

Met de komst van Anita geeft studio Vandaan nu ook in het Engels Zwangerschapsyogales! Anita heeft zelf 3 dochters en heeft haar zwangerschaps, postnatale en Well-Women yogadocentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd en afgerond in 2017. Omdat Anita origineel uit Letland komt, spreekt ze Engels. Naast het geven van yoga werkt Anita als pre-en postnatale doula en masseuse.

Esther Visje

Esther Visje

Yogadocente (Zwangerschap) & Doula

Esther Visje is een gecertificeerde Vinyasa Flow Yoga en Zwangerschapsyoga docent, en tevens Doula; geboorte assistent. Zij geeft sinds 10 jaar internationaal les. Haar levenspad bracht haar op vele wonderlijke plekken en bijzondere culturen in de wereld, voornamelijk in Brazilië en India. Hier verzamelt ze inspiratie, kennis, ideeën, herinneringen en dromen. Ze voelt zich blij als ze haar passie kan delen met mama’s to be.

 Terry Hommelberg-Hoogsteeder

Terry Hommelberg-Hoogsteeder

Yogadocente (Zwangerschap)

Terry is een ervaren Zwangerschapsyogadocente die met veel liefde onze vaste docenten vervangt bij Doula- de verloskundigepraktijk. Ze is moeder van 2 meiden en ze heeft haar zwangerschapsyoga-docentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd.

Robin Hoenkamp

Robin Hoenkamp

Yogadocente (Zwangerschap)

Robin volgde tijdens haar zwangerschappen in 2013 en 2015 zwangerschapsyoga wat zo goed beviel dat ze zelf de Birthlight zwangerschapsyoga opleiding ging doen. Als juridisch adviseur weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om tijdens de zwangerschap tijd te nemen om door middel van yoga te zorgen voor het lichaam en baby, minder in het hoofd te zitten en voldoende te ontspannen.

Paulina Glapinski

Paulina Glapinski

Doula (Post partum Prep & Babymassage)

Paulina is pedagoog, moeder van twee levendige zoontjes, Doula en Shantala baby & peuter massagedocent. In haar doulabegeleiding probeert ze vrouwen en partners te inspireren om hun eigen wijsheid te volgen zodat ze uiteindelijk tevreden en met trots terug kunnen kijken op de bevalling en zo ook een goede en zelfverzekerde start kunnen maken in het ouderschap. Paulina geeft consulten waarin ze vrouwen ondersteunt na een bevaltrauma, een misbruikverleden of bij baringsangst.

Saskia Schepers

Saskia Schepers

Yogadocente (Connected Mama yoga)

Saskia is Kundalini Yogadocent en geeft Connected Mama yoga en yogacoaching bij studio Vandaan. Ze is een gelukkige moeder van Kiki (6), maar heeft als moeder een moeilijke start gehad. De beoefening van Kundalini yoga heeft haar geholpen zichzelf weer te hervinden en met deze kennis en ervaring geeft Saskia nu yogalessen speciaal voor (nieuwe) moeders. De lessen zijn gericht op veerkracht, zelfcompassie en het versterken van je eigen identiteit, door middel van kundalini yoga en meditatie. Saskia biedt een fijne omgeving waar je mama mag zijn zonder schone schijn!

José Dorresteijn

José Dorresteijn

Yogadocente (Zwangerschap)

José volgde tijdens haar laatste zwangerschap zelf zwangerschapsyogalessen.
Ze vond dit zo inspirerend en plezierig voor haar zwangere lijf, dat ze zelf meteen de Birthlight zwangerschapsyoga -docentenopleiding is gaan volgen. José is moeder van 4 kinderen en weet hoe belangrijk het is om tijdens en na je zwangerschap tijd voor jezelf te maken. Naast het moederschap geeft José pre- en postnatale coaching.

Nadine Arendsen

Nadine Arendsen

Yogadocente (Zwangerscha & Restorative)

Nadine is ooit begonnen met yoga om meer ademruimte te krijgen naast haar werk als producent in de culturele sector. Na de geboorte van haar zoontje specialiseerde ze zich in zwangerschapsyoga bij Birthlight. Yoga en met name Pranayama (ademhalingstechnieken) hebben haar geweldig ondersteund tijdens haar zwangerschap en bevalling. Ze hoopt dit in haar lessen te kunnen delen.

Hanneke Megens

Hanneke Megens

Yogadocente (Zwangerschap)

Hanneke is mama, yin yang yogadocent en zwangerschapsyogadocent. Zwanger zijn ervaarde ze als zo intuïtief, krachtig en puur. Ze gunt jou ook de best mogelijke zwangerschap en bevalling en volgde daarom bij Birthlight haar specialisatie.
In haar yogalessen is er echte aandacht voor jou, rust, ontspanning & ook tijd voor plezier. Ze geniet er enorm van als ze aan het eind van een les een twinkeling in je ogen ziet en als je het gevoel hebt dat je er helemaal mag zijn.

Iris Verstappen

Iris Verstappen

Yogadocente & Women Health Coach

Iris is yogadocente en cultureel antropologe. Tijdens haar onderzoek naar zwangerschapsbeleving in India raakte ze gefascineerd door zwanger zijn, bevallen en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgde een doula opleiding en gaandeweg specialiseerde ze zich in vrouwengezondheid door kennis te verzamelen van over de hele wereld - met name over hormoonbalans, de menstruatiecyclus en veilige, natuurlijke anticonceptie. Bewust bewegen, ademhaling en plezier staan centraal in alles wat ze doet.

Saskia Jansen

Saskia Jansen

Yogadocente (Zwangerschapsyoga)

Saskia is gecertificeerd yoga, dans en ecstatic awakening dance docente. Ze heeft bij YogaPoint haar yogaopleiding en verscheidene cursussen gevolgd, waaronder zwangerschapsyoga bij Loes Mackenzie in Woerden. Aangestoken door de magie van zwangerschapsyoga zal ze in 2018 en 2019 verdieping zoeken bij de Birthlight opleiding in Utrecht.