We are here because we care

Ons docententeam bestaat uit professionele, bevlogen en gedreven yogadocentes die met veel liefde en passie de lessen verzorgen; of je nu voor wekelijkse lessen, een workshop of een cursus komt; we garanderen je persoonlijke aandacht en kwaliteit! Wij: Ina, Anita, Esther, Eveline, Iris, Nadine, Hanneke, José, Robin, Terry en Daniëlle staan graag voor je klaar. Wil je ons iets vragen? Laat het ons zeker weten via de contact pagina.

Daniëlle van Grieken

Daniëlle van Grieken

Eigenaresse, Masseuse & Yogadocente (Zwangerschap & Postnataal)

Daniëlle is gecertificeerd Zwangerschaps, Postnataal en Vinayasa yogadocente en eigenaresse van studio Vandaan. Ooit werkte ze als wetenschapper, maar is veel gelukkiger sinds ze haar hart volgt en alleen nog maar werkt in waar ze in gelooft. Ze geeft yogales, massages, schrijft en illustreert. In 2017 rondde ze de Fit for Fertility docentenopleiding af bij Rika Lukac en is sindsdien ook fertiliteitsyogacoach voor vrouwen met een kinderwens.

Eveline Spree

Eveline Spree

Yogadocente (Zwangerschap & Postnataal)

Van origine is Eveline antropoloog en intercultureel trainer. In 2012 haalde Eveline haar Vinyasa certificaat en begon ze met lesgeven. Toen ze het jaar daarop zwanger werd schreef ze zich in voor een zwangerschapscursus en dat beviel zo goed dat ze de Birthlight docentenopleiding volgde en afrondde. Ze is moeder van 2 kleintjes en geeft met veel liefde wekelijkse lessen en de Birth Prep Minicursus.

Ina Heijnen

Ina Heijnen

Yogadocente (Zwangerschap & Postnataal)

Pre- en postnatale yoga kwam op haar pad tijdens haar eigen zwangerschap in 2016. De lessen inspireerden haar om zelf de Birthlight Teacher Training te volgen. Sindsdien geeft ze met veel enthousiasme en overtuiging wekelijkse zwangerschaps-en postnatale yogalessen, maar ook privélessen en partnerlessen.

Anita Dobre

Anita Dobre

Yogadocente, Doula & Masseuse

Met de komst van Anita geeft studio Vandaan nu ook in het Engels Zwangerschapsyogales! Anita heeft zelf 3 dochters en heeft haar zwangerschaps, postnatale en Well-Women yogadocentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd en afgerond in 2017. Omdat Anita origineel uit Letland komt, spreekt ze Engels. Naast het geven van yoga werkt Anita als pre-en postnatale doula en masseuse.

Esther Visje

Esther Visje

Yogadocente (Zwangerschap) & Doula

Esther Visje is een gecertificeerde Vinyasa Flow Yoga en Zwangerschapsyoga docent, en tevens Doula; geboorte assistent. Zij geeft sinds 10 jaar internationaal les. Haar levenspad bracht haar op vele wonderlijke plekken en bijzondere culturen in de wereld, voornamelijk in Brazilië en India. Hier verzamelt ze inspiratie, kennis, ideeën, herinneringen en dromen. Ze voelt zich blij als ze haar passie kan delen met mama’s to be.

 Terry Hommelberg-Hoogsteeder

Terry Hommelberg-Hoogsteeder

Yogadocente (Zwangerschap)

Terry is een ervaren Zwangerschapsyogadocente die met veel liefde onze vaste docenten vervangt bij Doula- de verloskundigepraktijk. Ze is moeder van 2 meiden en ze heeft haar zwangerschapsyoga-docentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd.

Robin Hoenkamp

Robin Hoenkamp

Yogadocente (Zwangerschap)

Robin volgde tijdens haar zwangerschappen in 2013 en 2015 zwangerschapsyoga wat zo goed beviel dat ze zelf de Birthlight zwangerschapsyoga opleiding ging doen. Als juridisch adviseur weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om tijdens de zwangerschap tijd te nemen om door middel van yoga te zorgen voor het lichaam en baby, minder in het hoofd te zitten en voldoende te ontspannen.

Nadine Arendsen

Nadine Arendsen

Yogadocente (Zwangerscha & Restorative)

Nadine is ooit begonnen met yoga om meer ademruimte te krijgen naast haar werk als producent in de culturele sector. Na de geboorte van haar zoontje specialiseerde ze zich in zwangerschapsyoga bij Birthlight. Yoga en met name Pranayama (ademhalingstechnieken) hebben haar geweldig ondersteund tijdens haar zwangerschap en bevalling. Ze hoopt dit in haar lessen te kunnen delen.

José Dorresteijn

José Dorresteijn

Yogadocente (Zwangerschap)

José volgde tijdens haar laatste zwangerschap zelf zwangerschapsyogalessen.
Ze vond dit zo inspirerend en plezierig voor haar zwangere lijf, dat ze zelf meteen de Birthlight zwangerschapsyoga -docentenopleiding is gaan volgen. José is moeder van 4 kinderen en weet hoe belangrijk het is om tijdens en na je zwangerschap tijd voor jezelf te maken. Naast het moederschap geeft José pre- en postnatale coaching.

Hanneke Megens

Hanneke Megens

Yogadocente (Zwangerschap)

Hanneke is mama, yin yang yogadocent en zwangerschapsyogadocent. Zwanger zijn ervaarde ze als zo intuïtief, krachtig en puur. Ze gunt jou ook de best mogelijke zwangerschap en bevalling en volgde daarom bij Birthlight haar specialisatie.
In haar yogalessen is er echte aandacht voor jou, rust, ontspanning & ook tijd voor plezier. Ze geniet er enorm van als ze aan het eind van een les een twinkeling in je ogen ziet en als je het gevoel hebt dat je er helemaal mag zijn.

Roos Severins

Roos Severins

Yogadocente (Zwangerschap)

Roos is moeder van 2 prachtige dochters en gefascineerd door het wonder van zwanger zijn, geboorte geven en de transformatie die een vrouw hierin doormaakt. In haar Birthlight zwangerschapsyoga lessen creëert zij de ruimte om stil te staan bij wat er in jou leeft en om je te verbinden met je kindje en andere vrouwen. Daarnaast begeleidt ze individuele sessies lichaamsgerichte therapie en een bijzonder ritueel om de overgang van vrouw naar moeder te vieren en bekrachtigen.

Andrea Geluwie

Andrea Geluwie

Yogadocente (Zwangerschap)

Andrea is gecertificeerde Hatha, slow-flow and zwangerschapsyoga docent. Ze heeft haar opleidingen afgerond in Australië waar ze 9 jaar heeft gewoond en 3 kinderen heeft gekregen. Sport, beweging en coaching hebben altijd een groot deel uitgemaakt van haar leven en heeft haar passie voor zwangerschaps yoga, samen met het steunen van vrouwen, tot werkelijkheid gebracht na de geboorte van haar derde.

Kirsten van Klooster

Kirsten van Klooster

Yogadocente (Zwangerschap)

Kirsten is mama, doula en zwangerschapsyoga docente. De geboorte van een kind is een dans tussen moeder en baby. Tijdens haar yogalessen besteedt ze dan ook aandacht aan zowel de connectie tussen jou en je baby tijdens de zwangerschap, als de voorbereiding op de geboorte; dé eerste ontmoeting met jouw kindje. Haar droom is dat iedere vrouw kan genieten van haar zwangerschap, zin heeft in de bevalling en terugkijkt met trots en vreugde.

Paulina Glapinski

Paulina Glapinski

Doula (Post partum Prep & Babymassage)

Paulina is pedagoog, moeder van twee levendige zoontjes, Doula en Shantala baby & peuter massagedocent. In haar doulabegeleiding probeert ze vrouwen en partners te inspireren om hun eigen wijsheid te volgen zodat ze uiteindelijk tevreden en met trots terug kunnen kijken op de bevalling en zo ook een goede en zelfverzekerde start kunnen maken in het ouderschap. Paulina geeft consulten waarin ze vrouwen ondersteunt na een bevaltrauma, een misbruikverleden of bij baringsangst.