Ontmoet ons docententeam

Ons docententeam bestaat uit professionele, bevlogen en gedreven yogadocentes die met veel liefde en passie de lessen verzorgen; of je nu voor wekelijkse lessen, een workshop of een cursus komt; we garanderen je persoonlijke aandacht en kwaliteit! Wij: Ina, Anita, Esther, Eveline, Inge, Robin, Terry en Daniëlle staan graag voor je klaar. Wil je ons iets vragen? Laat het ons zeker weten.

Daniëlle van Grieken

Daniëlle van Grieken

Eigenaresse & Yogadocente

Daniëlle is gecertificeerd Zwangerschaps, Postnataal en Vinayasa yogadocente en eigenaresse van studio Vandaan. Ooit werkte ze als wetenschapper, maar is veel gelukkiger sinds ze haar hart volgt en alleen nog maar werkt in waar ze in gelooft. Ze geeft yogales, massages, schrijft en illustreert.
In 2017 rondde ze de Fit for Fertility docentenopleiding af bij Rika Lukac en is sindsdien ook fertiliteitsyogacoach voor vrouwen met een kinderwens.

Ina Heijnen

Ina Heijnen

Yogadocente

Pre- en postnatale yoga kwam op haar pad tijdens haar eigen zwangerschap in 2016. De lessen van haar Birthlight docente Liese van Dam inspireerde haar om de Birthlight Teacher Training te volgen. Sinds kort heeft ze zwangerschapsyogalessen aan haar repertoire toegevoegd. Ina heeft in sept 2017 de Birthlight Zwangerschaosyoga-docentenopleiding succesvol afgerond.

Anita Dobre

Anita Dobre

Yogadocente & Masseuse

Met de komst van Anita geeft studio Vandaan nu ook in het Engels Zwangerschapsyogales! Anita heeft zelf 2 dochters en ze heeft haar zwangerschaps, postnatale en Well-Women yogadocentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd en afgerond in 2017. Omdat Anita origineel uit Letland komt, spreekt ze Engels.

Esther Visje

Esther Visje

Yogadocente

Esther Visje is een gecertificeerde Vinyasa Flow Yoga en Zwangerschapsyoga docent, en tevens Doula; geboorte assistent. Zij geeft sinds 10 jaar internationaal les. Haar levenspad bracht haar op vele wonderlijke plekken en bijzondere culturen in de wereld, voornamelijk in Brazilië en India. Hier verzamelt ze inspiratie, kennis, ideeën, herinneringen en dromen. Ze voelt zich blij als ze haar passie kan delen met mama’s to be.

Eveline Spree

Eveline Spree

Yogadocente

Van origine is Eveline antropoloog en intercultureel trainer. In 2012 haalde Eveline haar mijn Vinyasa certificaat (200RYT) en begon ze met lesgeven. Toen ze het jaar daarop zwanger werd schreef ze zich in voor een zwangerschapscursus en dat beviel zo goed dat ze de Birthlight docentenopleiding volgde en afrondde.

Inge Ruigrok

Inge Ruigrok

Yogadocente

Inge is moeder van twee jonge meisjes. Toen ze jaren terug haar yogadocenten-opleiding volgde, werd ze (na lang proberen en 1 miskraam) zwanger. Dit inspireerde haar niet alleen om zelf zwangerschapsyogalessen te volgen, maar ook om te gaan geven. Sinds haar terugkomst in Nederland na een tijd in Australie te hebben gewoond, geeft ze Zwangerschapsyoga bij ons in Lombok.

 Terry Hommelberg-Hoogsteeder

Terry Hommelberg-Hoogsteeder

Yogadocente

Terry is een ervaren Zwangerschapsyogadocente die met veel liefde ééns in de zoveel tijd de lessen op Dinsdagavond verzorgt bij Doula. Ze heeft zelf 2 kindjes en ze heeft haar zwangerschaosyoga-docentenopleiding bij Birthlight in Utrecht gevolgd.

Robin Hoenkamp

Robin Hoenkamp

Yogadocente

Robin volgde tijdens haar zwangerschappen in 2013 en 2015 zwangerschapsyoga wat zo goed beviel dat ze zelf de Birthlight zwangerschapsyoga opleiding ging doen. Als juridisch adviseur weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om tijdens de zwangerschap tijd te nemen om door middel van yoga te zorgen voor het lichaam en baby, minder in het hoofd te zitten en voldoende te ontspannen.

José Dorresteijn

José Dorresteijn

Zwangerschapsyogadocente

José volgde tijdens haar laatste zwangerschap zelf zwangerschapsyogalessen.
Ze vond dit zo inspirerend en plezierig voor haar zwangere lijf, dat ze zelf meteen de Birthlight zwangerschapsyoga -docentenopleiding is gaan volgen. José is moeder van 4 kinderen en weet hoe belangrijk het is om tijdens en na je zwangerschap tijd voor jezelf te maken. Naast het moederschap geeft José pre- en postnatale coaching.

Hanneke Megens

Hanneke Megens

Zwangerschaps- & Yin-Yang Yogadocente

Hanneke is mama, yin yang yogadocent en zwangerschapsyogadocent. Zwanger zijn ervaarde ze als zo intuïtief, krachtig en puur. Ze gunt jou ook de best mogelijke zwangerschap en bevalling en volgde daarom bij Birthlight haar specialisatie.
In haar yogalessen is er echte aandacht voor jou, rust, ontspanning & ook tijd voor plezier. Ze geniet er enorm van als ze aan het eind van een les een twinkeling in je ogen ziet en als je het gevoel hebt dat je er helemaal mag zijn.

Iris Verstappen

Iris Verstappen

Well-Women Yogadocente & Women Health Coach

Iris is yogadocente - Ashtanga, Birthlight Well Women Yoga & Fertility Yoga - maar begon ooit als cultureel antropologe. Tijdens haar onderzoek naar zwangerschapsbeleving in India raakte ze gefascineerd door zwanger zijn, bevallen en alles wat daarbij komt kijken. Ze volgde een doula opleiding en gaandeweg specialiseerde ze zich steeds meer in vrouwengezondheid door kennis te verzamelen van over de hele wereld -- met name over hormoonbalans, de menstruatiecyclus & gerelateerde klachten, en veilige, natuurlijke anticonceptie. Haar lessen & consults zijn holistisch, inclusief en authentiek. Bewust bewegen, ademhaling en plezier staan centraal in alles wat ze doet.