Postnatale Massage

Postnatale Massage

Ontspannende, herstellende en zachte massage ná je bevalling.

De Postnatale Massage

De postnatale massage is een zachte, ontspannende gehele lichaamsmassage met warme olie waarbij je tot een diepe ontspanning komt en je fysieke herstel ondersteunt na de bevalling van je kleintje. Met extra aandacht voor het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders.

You can only take care of others when you take care of yourself first

*

De fase na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn en de zorg voor hen dragen.

Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Massage kan hierbij op verschillende wijzes ondersteunend werken:

 • Zo stimuleert massage de bloedsomloop wat het vervoer van de benodigde voedingsstoffen en zuurstof naar alle cellen van het lichaam mogelijk maakt om je fysieke herstel te bevorderen.
 • Massage helpt daarnaast om de hormoonklieren na de bevalling weer in balans te brengen, wat kan bijdragen aan een stabielere hormoonspiegel en een stabieler mentaal gevoel.
 • In de postnatale fase gaat veel van je aandacht immers naar je baby en soms vergeet je jezelf misschien. Een massage kan je helpen om weer even bij jezelf te komen en te voelen wat jij nodig hebt.
 • Wellicht geef je (ook) borstvoeding en draag je je kindje veel, waardoor je schouders en nek wat vermoeid of stijf kunnen aanvoelen. Dit kan de massage voor je aanpakken zodat je je weer vrij kan bewegen.

Kortom, een postnatale massage helpt je om te ontspannen en zowel je fysieke als mentale herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je voor je laten zorgen!

Als je specifieke wensen hebt, dan horen we het graag.

Geef een nieuwe moeder

een uur échte ontspanning cadeau

met onze massage cadeaubon

Boekingen & Praktische Info

 • We kunnen de behandeling aanpassen aan persoonlijke wensen en klachten
 • Behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering en betaling voor aanvang.
 • We hanteren v.w.b. onze massages de volgende Corona maatregelen. Met je boeking ga je akkoord met ons Coronabeleid en onze Huisregels.
 • Massageboekingen:
  • Locatie 1: Nabij station Vaartsche Rijn, Utrecht. 
   Met Eveline (op maandag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag.)
   Voor een afspraak, mail Eveline op: info@studiovandaan.nl
  • Locatie 2: met Paulina, (flexibel, soms ook in de avond) op de Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht (in Leidsche Rijn, net over de brug in Oog in Al).
   Voor een afspraak, mail Paulina op: info@studiovandaan.nl
  • Locatie 3: Maurik, de Betuwe met Daniëlle (op maandag, woensdag en vrijdagmiddag, soms in het weekend). Voor een afspraak, mail Danielle op: info@studiovandaan.nl

Massage Locaties Postnatale Massage

 1. Met Eveline nabij station Vaartsche Rijn, Utrecht. 

3. Met Paulina: Burgermeester Verderlaan 19, Utrecht

3. Met Danielle: Maurik, De Betuwe