Bevalvoorbereiding

Goed voorbereid op de geboorte

7

Bij studio Vandaan geven we jou en je kleintje graag de best mogelijke start. Ook tijdens de bevalling kan je met yoga een positief verschil maken zowel in het verloop als in je ervaring ervan. Tijdens onze opties voor bevalvoorbereiding vertellen we jou en/of jullie er alles over.

Groepsles/Bevalcursus

Partnerles (2u)

Compacte groepsles voor jou en je (beval)partner samen. We vertellen je zo veel mogelijk over wat je kan verwachten bij de geboorte en hoe yogahoudingen, ademhalingstechnieken, massage en je (beval)partner je tijdens de bevalling positief kunnen ondersteunen. Tijdens de les ga je ook samen aan de slag met de oefeningen.

Locatie: Yoga Moves, locatie HOT, Jan v. Scorelstraat, 41, Utrecht.

€75,00 per stel

Birth Prep Cursus (2x2u)

Groepscursus bestaande uit twee vrijdagavonden, geschikt om zelf of samen met je (beval)partner te volgen. We vertellen je over het natuurlijke bevalproces en hoe je het zelf en samen positief kan beïnvloeden. We oefenen met houdingen, bewegingen, ademhalings- en massage-technieken en bekijken de ondersteunende rol van je (beval)partner in dit alles.

Locatie: Yoga Moves, locatie HOT, Jan v. Scorelstraat, 41, Utrecht.

€75,00 voor jezelf

€125,00 voor jullie samen

Mail ons even als je samen wilt komen.

Postpartum Prep (3u)

Je bent goed voorbereid op de eerste weken de geboorte, weet hoe je liefdevol voor jezelf kan (laten) zorgen en wat je zelf kan doen en regelen om zowel je fysieke als emotionele herstel te ondersteunen zodra je kindje er is. Doula Pualina leert je alles over die eerste kwetsbare en bijzondere weken na de geboorte.

Locatie: Birth Space, Leidsche Rijn

€60,00 voor jezelf

€95,00 voor jullie samen

Mail ons even als je samen wilt komen.

Privé Opties

Privé Partnerles (2u)

Dezelfde inhoud als de groepsles, maar de les vind bij jou/jullie thuis en kan aagepast worden aan jouw wensen, vragen en specifieke situatie. In Utrecht zijn de reiskosten inbegrepen, parkeerkosten niet.

€125,00

Privé Birth Prep (3u)

De gulden middenweg. Deze les is uitgebreider dan de Partnerles, maar vindt wel op één moment plaats bij jou/jullie thuis en kan aangepast worden aan jouw wensen, vragen en specifieke situatie. In Utrecht zijn de reiskosten inbegrepen, parkeerkosten niet.

€180,00

Privé Birth Prep Cursus (2x2u)

Dezelfde inhoud als de groepscursus, maar de twee lessen vinden bij jou/jullie thuis en kunnen aangepast worden aan jouw wensen, vragen en specifieke situatie. In Utrecht zijn de reiskosten inbegrepen, parkeerkosten niet.

€230,00

Online Bevalcursus

Bereid je goed voor op de geboorte van je kindje – zelf, of samen met je (beval) partner – met een online bevalcursus. Leer over het verloop van de bevalling en hoe je zowel op een actieve als ontspannen manier je bevalling met vertrouwen tegemoet kan treden. De lessen kan je zo vaak je maar wilt volgen, 3 maanden lang.

Vertrouwen in je Bevalling

De cursus bestaat uit complete zwangerschaps-yogalessen met aandacht voor ademhalings-technieken, positieve affirmaties en omgaan met angst voor je bevalling. Daarnaast vind je meditaties en oefeningen voor diepe ontspanning, informatie over het natuurlijke geboorteproces én praktische downloads. Alles is erop gericht om je te helpen je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en je fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Je ontvangt 3 maanden toegang tot het gehele cursusmateriaal.

Samen Ontspannen Bevallen

Deze cursus bestaat uit drie online bevalvoorbereidingslessen en veel praktische extras. We voorzien je van de belangrijkste informatie over het geboorteproces en oefeningen zoals ademhalingstechnieken, bewegingen en bevalhoudingen voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van jullie kindje. Het doel is om in je eigen kracht, zo ontspannen mogelijk en samen met je partner in verbinding te kunnen bevallen. Naast oefeningen voor jou is er ruim aandacht voor hoe je samen kan bevallen en de ondersteunende rol die je (beval)partner hierin kan spelen. Je ontvangt 3 maanden toegang tot al het cursusmateriaal.

Ontspannen Bevallen in Water

Deze compacte cursus bevat alles dat je wilt weten over het hoe en wat van bevallen in water; de voordelen voor jou en je kleintje, alles voor een goede voorbereiding, mogelijke houdingen voor jou alleen of jullie samen in het bad en alles over het praktische opzetten en gebruik ervan. Je ontvangt 3 maanden toegang tot alle informatie inclusief een printbare handout en een praktische checklist voor alle spullen die je nodig hebt voor een geslaagde badbevalling. Let op: dit is geen volledige bevalcursus, maar een aanvulling op onze (online) lessen/cursussen voor bevalvoorbereiding.